günaydın canım , hoşgeldin.ben duruyu yedircem gelşcem, budu o turp ne öyle lennnn ne mucize, sağol canım. bugün içirdim inşallah faydalı olur. gittimmmm gelcemm
bende sorcaktım yaptınmı diye hadi şifa olsun içir bidahakine çok oyma içini olurmu mühim olan o balın o turbu delip inmesi belki içi çok delinmemiş daha faydalı olur yani iyce kabak gibi değilde bu defa biraz eti kalsın turbun
çocukken benden başa bela bi çocuk tanımıyorum ciğerler öten hep bronşit sümüklüü ceplerimden mendil eksik olmazdı lan lise dahil arkadaşlarım hep bana sorarlardı selpak lazım oldumu ben hep kışın grip olunca :125:
ben ne yesem gıı bana tavsiye etcek biri var mı resminin altındaki yorumumu okuyabildin miihiişt seenn sana diyom
şu turbu banada anlat bakiim bacım....
benim oğlanında hırıltısı oluyor çoook....
okudum len yorumu..cevap bilem yazdım hemen...
albümü sildim ama...
turp diyom turp
dur bi frekansa geçeyim benimkisilere sorayım ne yazmış diyenasıl okıyım kaldırmışın okuyamadım buraya yaz çabuk tekrar cevabıı merak ettim
du tarif etcem çayım kaynadı demliyimm
bende bu kadın nerde kaldı diyodum geldin hoş geldinn canım
hosbulduk ancak geldım esım sımdı cıktı nasıl bır kar yagıyo yahu 2 dk camdan el sallarken dondum dondum bırrrrrrrrrrrrrrrrrojjjj geldin be yaaaa
ojjjj geldin be yaaaa
hosbulduk ancak geldım esım sımdı cıktı nasıl bır kar yagıyo yahu 2 dk camdan el sallarken dondum dondum bırrrrrrrrrrrrrrrrr
resmimi yükledim bak hemen kaldıracam. şimdide ben kahvaltı yapcam. budu gel beraber yapammm olmamı
burda lapa lapa yagıo hıcte sewmm kısınereeee kar yağıyor
bizim buraya niçi yağmıyorrrr
donuyommmmmmmmmmm
7511 kar gönder bana..
olurr ya bacım allah razı olsun bende tek yiyemiyom ne yesem diyodum yaaa :26:
albümü görmek için profil bilgilerinden sol aşağıya bakılmıyor mu
e yyyyyyyok
gel anam gellll ben ne istersen hazırlarım. patates kıartırım, yumrta haşlarım, menemn yaparım, tost yapam,daha ne istersen, ussuccukulu yumuta, ne istyon . hadi gideme de şu aç karnımı doyuram, kocamdan çaldığım cigaramda var bitanede tütrem...
albümü görmek için profil bilgilerinden sol aşağıya bakılmıyor mu
e yyyyyyyok
albüm malbüm göremedim ben duru
gördümnn mü duruda var. ben karnımı doyurcam aç arkadaşlarda gelebilir..