" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

slm terrakatocum ben hurr nbr nassın iyimisin nasıl gidiyo canım

cnm merhaba;hoşgeldin,göremiyorum seni,sen nasılsın ?benden iyilik yok yaramazlık

yyook göstermesende haklısın bacım ben çok pişmanım ona resmimi göstermekten şahsen zati zor görüyo aha uğraştırıyo insanı

canım benim...arada kafanı uzat topiğe,

he o odun hala;

bende yontmaya devam

ömrüm yontmakla geçicek bu adamı...

hahahaha.... benımkı de oyle..... of evde de cok sıkıldım... nası bı mahledır kı bu hıc yasıdım yok... hepsı cck dogurup salıyo yaaaaa ..... bı dengım yok.... isyanlardayım... evdeyım.... sıkıldım.....

terraa sen iştemisiiin :44:

bende gittin daha gelmicen diye çok üzüldümmüştüm şeetmiştim

kızlar yaw benim cildim allerji oldu kırmızı kırmızı lekelendi bide o kadar kuruduki var mı bu işten anlayaan :44:

ahh kıyamam sana yaaa.kaynana çık sende ahanda dibinde...

bitkisel maske kullan ,yaada evde maske yap..

hem sen şifalı gadın nassı olduda bilemedin şaşırdım..

ilk defa başıma geldi bikereem

böle bişey yapıyım şıp diye geçsin suratımın her yanı kupkuru oldu pul pul delircem bide kırmızı kırmızı çok üzüldüüüm

budu sen bı maske kullan sora cıldını ıyıce nemlendır.... ama nemlendırıcın kalıtelı bıse olsun. mesela bepanthene krem kullanabılırsın ucuz ve guzel..... benım de bu ara gozumun cevresı egzama oldu.. gecmek bılmıooo... bu arada bol yoğurt tuketın kızlat.. yogurt cıldı bebek gb yapıooo.. sıvılceler ıcın de elma yıyın gariii......

bakın bu bılghılerı kımsecıkler vermez haaaa.... :2::2::2::2:

tamam canım benim yüzüm komple oldu o egzamadan böyle kaşıntılı bişey kaşıntı geçti kuruluk kırmızılık kaldı

evet sıyah beyaz tatlım kek...

bole normal kek yapıosun sade olandan.. harcını ıkıye boluosun, kakao katıson bırıne sora borcama sırayla dokuosun oyle guzel gorunuyodu kı bende yapcam...... arkadaslar cıkıorum sımdılık sora grsrz... opuyrm herkesı.. mucksss.....

görüşürüz canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…