" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

terra hersey bir yere kadar....arabalari olmasa amenna ama sirf eltim havasindan eski arabaya binmiyor diye, bizim enayi de kendini enayi yerine koyuyor diye bende koyamam....orada gözünün icine baktim araba bize lazim diyecek diye...agzini acip hic birsey diyemedi....sonrada ben arabayi almaya gitmedim dedi...herseyi gec ya söyledigi laflar o kadar cirkin ki....

valla terram ağrıyan dişinin üzerine koy karanfili :44:

yemiyom terram çok canım çekerse 1 yada 2 çatal ama haftada bir kendime ödül veriyorum o da pazar günleri eşim evde oluyo beraber 1 çikolata yedik o kadardan bişey olmaz öyle çok sıkı diyete gelemiyorum ben psikolojim bozuluyo deprasyondayım rejimdeyim gevişteyim çikileta yiyemedim çok yanlııızıııım

canım anlıyorum ordaki niyeti hoş görmüyorsun...
ancak sen eşinle kötü oluyorsun ..

aman 3-5 kilo fazlan olsun ama mutlu ol:125:

kikirik gibi olayım derken mutsuz olacağana

canım anlıyorum ordaki niyeti hoş görmüyorsun...
ancak sen eşinle kötü oluyorsun ..

valla bir susuyorum iki susuyorum ben ömrümün sonuna kadar böyle sürekli görmezden gelemem...

biktim ya sürekli ailesinin yüzünden isteklerinden kavga ediyoruz

ya insan gibi aile olmayi bilsin yada ceksin gitsin....

lalcim iyi düşün taşın kocamı çok seviyorum ne olursa olsun onunla ömrümün sonuna dek yaşarım olduğu gibi kabul ederim diyosan devam et ama yok eğer onsuz ayakta durabilecek maddi gücün varsa ve hayatımın sonuna dek bu adamı çekemem diyorsan bitir bacım ama iyi düşün daha aile olmanın ne demek olduğunu idrak edememiş bi adam kocan, önce ben ve eşim demiyor enayilik yapıyo sende paranla kötü oluyosun ...

bulutum hoşgeldin bacım nabersin

terram ocakta rodiye et pişiriyodum et yan sen tencere simsiyah oldu komple ev duman altı ben türk kahvesi yaptım kendime içiyorum nasıl ?

aman 3-5 kilo fazlan olsun ama mutlu ol:125:

kikirik gibi olayım derken mutsuz olacağana

zaten istesemde kuru kaskanat (kocamın sıfır bedenlere benzetmesi ) olamam yapım balık etli benim ne zayıf ne şişman ortası 55 oldummu yakışıyo bana yıllaar önceydi hayal meyal hatırlıyorum

sorun ayakta durup durmamak degil...ben nelerin üstesinden geldim....ama yok adam akillanmiyor....bi bakiyorsun iyi gidiyor bi bakiyorsun kiyamet kopmus....

ailenin ne demek oldugunu gercekten bilmiyor...

sizce ben abartiyormuyum yani siz olsaydiniz nasil karsilardiniz bu durumu?

emin ol bende çok çok rahatsız olur kıyameti koparırdım ben afedersin sözüm meclisten dışarı eşek gibi çalışıcam - ki bekarken 5 yıl çalıştım nasıl zor olduğunu bilirim - kocam ona buna yedircek yok kaynıma eltime sıvaştırcak öyle insanlara yedireceğime sokaktaki köpeklere yediririm daha iyi ! bak evimde bir köpeğim var lal gün boyu ben bakıyorum diye 7. katta oturuyorum eve çıkarken yarı yolda nefes nefese kalıyorum hayvan kocamla çıkıyo bakıyo ben yoksam koşa koşa yanıma gelio bensiz tek adım atmıyo alırsın bir köpek yedirirsin senin için canını verir ! ben olsam o insanlara dağıtacağıma fakirlere yardım ederdim çocuk yurtlarındaki çocukları giydirir onları sevindiirirdim ! benimde kocam aynı şeyi yapsa çekemem kim olsa ben çekerim diyen kadın - adam tanımıyorum diyen aptaldır zaten enayidir.. sana b,şey diyimmi yıllar sonra kocan hatasını bir ihtimal anlayabilir ama olan sana olur muhtemelen sinirlerin yıpranacak değer mi? maddi durumum iyi ben ayaklarımın üstünde dururum diyosan iyi karar ver iyi düşün lal ama çok aşıksan seviyorum belki düzelir diyosan bunuda düşün..

kızlar ben çıkıyorum bugün ilk defa yepyeni komşum gelebilir evim dandini temizlik yapıcam öpüyorum sizi

iyi gecen zamanimiz yok degil tabiki var ama konu ailesi olunca beni o kadar hice sayiyor ki....ya gercekten arabalari olmasa anlayacagim...hadi ver lazimmis diyecegim ama yok...öyle bir durum söz konusu degil...

biri durmadan para ister ver ver doyuramazsin...biri havasindan arabaya binmez yemin ettim diye herkes emrinde oynar ama yok salaklik önce benim kocam da sonra bende...onda cünkü gik diyemiyor bende cünkü bastan cok müsama gösterdim...benim anlayisim fazla geldi onlara sapittilar....

ne bicim bi aile yapilari var anlamiyorum....bizimkilerin ödleri kopuyor huzurumuz kacar diye...binde bir bi ekmek aldirsalar parasini verirler....o derece ama karsiligi yok hic....

kızlar ben çıkıyorum bugün ilk defa yepyeni komşum gelebilir evim dandini temizlik yapıcam öpüyorum sizi

NE MAMALAR YAPACAAAAAN KIII

selam şekerler nasılsınız ankaradan kızım geldi ev curcuna ama sizide özledim

ABLAM ABLAM GOZEL ABLAM BEBİŞİ ÖP BENİM İÇİN BEN YİRİM ONU YOKSAM

lALCIM SAKİNLEDİN Mİ BİRAZ BACIM:26:

walla terram dün akşam çok geç söyledi kız markette çalışıyo bizde alışverişe gitmiştik iki çesit kuru pasta aldım tatlı tuzlu bide kısır yapıcaktım ama henüz ses yok gelmiycekler muhtemelen temizliğim yeni bitti duş aldım mama yedim geldim

sen napıyon terk ettin burayı ahahah

kısır mııı

terk etmedim kı;
kimse girimiyor,geliyom kimse yok,yazıp çıkıyom

herkese günaydin....

günaydın canımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…