" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

msne girmiyom anacım işim çok bahar temizliği yapıyorum çekmeceleri havalandırıp siliyorum niye yemek yiyim kızım iradesiz miyim ben ben bugün tartıldım 76,1 im yani değişen pek bişiy yok 1 kilo bile gitmemiş nasıl oluyo bilmiyorum ..buraya geliyorum kimse yok çıkıyorum napayım :KK14:

kızım 78 deılmıydın en son
kendınde fark gormuyomusn

78 di ama en son bir hafta önce 76,6 idi henüz fark göremiom bacım yattığım yerden mekik çekiyom anca ayağımı sakatladımya:KK14:

78 di ama en son bir hafta önce 76,6 idi henüz fark göremiom bacım yattığım yerden mekik çekiyom anca ayağımı sakatladımya:KK14:

bak demmkı artık ınıyosun
yatarak yapılan seykerı yap plates faln cok zorlamaz
bnmde bılegım sıs bacım ama dewm edıorm agrısada

yanlızız terram karamelli pastaya ne dersin ? ya simitle kalper peynir çay üçlüsünü ? burçak bisküviyi çaya banıp yemeyi ? patates kızartmasını ? ve patlıcan kabak havuç kızartmasının sarımsaklı süzme yğurtla kapladıktan sonra inceden inceden yayılan o yağa ve yoğurda ekmek banmayı ? pekii mantıyıı ? cevizli tarçınlı keki ? poğaçayı ? kır pidesinin içine trabzon tereyağını koyup erimesiyle pideden kırıp ona banmayı ? nutellayı ekmek dilimine sürüp çocukluğumdaki gibi çaylan höpürdetmeyi ? yazın sıcağında koca bardak kolayı buzlu buzlu içerken hissettiğin serinliği ? göçmen böreğini kaynanamın su böreğini pizza yemeyi salçalı kaşarlı tostumu annemin yaptığı pişileri salçalı sarımsaklı spagetti makarnayıı :KK14:

anamm döktürmüşsün gül böreğim yaaa.....:KK56:

anlat bacım ne oldu canını sıkan nedir?:44:

cumartesi sabah telefon geldi arayan büyük eltimdi aksama dügüne gitmek icin arabayi istedi...kendi arabalari var ama eski ve esi jeep i sattigi icin hanimefendi yemin etti binmiyor eski arabaya...

neyse esim tamam veririm dedi...yag yagmak icin birde kahvaltiya cagirdi..isini görecek ya...neyse gittik....kahvalti yaptik...tam kalkacaktik diger kaynim bunlari carsiya birakacakmis ama o gecikir bizi siz birakin dedi bize....neyse onu da yaptik....onlari biraktik bizde biraz dolastik....sonra tekrar henimefendiyi eve biraktik...arabalari degistik...kaynimin arabada benzin de yoktu(bizimki full dü)....ertesi gün arabayi alma amacli tekrar gittik daha dogrusu ben o düsünceyle gittim...esime de söyledim arabamizi alalim diye sesini cikarmadi....gittigimizde kaynim yoktu arabayla bir yere gitmisti bekledik biraz sonra geldi....biraz oturduk tam kalkacakken kaynim eltime x amcayi ziyarete benimle gelecekmisin dedi eltim ne gelirim dedi nede gelmem....biz yine onlarin arabayla eve döndük bizim araba onlarda kaldi...tabi ben surat astim kizdim...esimle tartisdik tabi....bana bagirdi cagirdi demedigini birakmadi vay efendim ben kiskaniyormusum da beni uyariyormusta birdaha hic bir seye karismayacakmisim...ailesiyle ilgili olan seylere karisamazmisim...isterse temelli verirmis hic almazmis...vs vs....erstesi gün yani dün de 2 saat uzakliktaki oturan bi arkadaslarini ziyarete gittiler yine bizim arabayla tabi....vs vs...

cumartesi sabah telefon geldi arayan büyük eltimdi aksama dügüne gitmek icin arabayi istedi...kendi arabalari var ama eski ve esi jeep i sattigi icin hanimefendi yemin etti binmiyor eski arabaya...

neyse esim tamam veririm dedi...yag yagmak icin birde kahvaltiya cagirdi..isini görecek ya...neyse gittik....kahvalti yaptik...tam kalkacaktik diger kaynim bunlari carsiya birakacakmis ama o gecikir bizi siz birakin dedi bize....neyse onu da yaptik....onlari biraktik bizde biraz dolastik....sonra tekrar henimefendiyi eve biraktik...arabalari degistik...kaynimin arabada benzin de yoktu(bizimki full dü)....ertesi gün arabayi alma amacli tekrar gittik daha dogrusu ben o düsünceyle gittim...esime de söyledim arabamizi alalim diye sesini cikarmadi....gittigimizde kaynim yoktu arabayla bir yere gitmisti bekledik biraz sonra geldi....biraz oturduk tam kalkacakken kaynim eltime x amcayi ziyarete benimle gelecekmisin dedi eltim ne gelirim dedi nede gelmem....biz yine onlarin arabayla eve döndük bizim araba onlarda kaldi...tabi ben surat astim kizdim...esimle tartisdik tabi....bana bagirdi cagirdi demedigini birakmadi vay efendim ben kiskaniyormusum da beni uyariyormusta birdaha hic bir seye karismayacakmisim...ailesiyle ilgili olan seylere karisamazmisim...isterse temelli verirmis hic almazmis...vs vs....erstesi gün yani dün de 2 saat uzakliktaki oturan bi arkadaslarini ziyarete gittiler yine bizim arabayla tabi....vs vs...

lalcım sana daha öncede söyledim;
artık ilgilenme bu tip meselelerle diye
sadece kendini sinir ettiğinle kalıyorsun
kendşne başka ilgi alanları yarat...
insanları değiştiremezsin
eşinin yapısı bu verici ailesine karşı
bundan rahatsızlık duymamaya çalışmalısın..

X