- 22 Eylül 2011
- 2.416
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohaaaaaaaa kııız hösst dur orda sen sapık acemi çaylak seni coştun sen ay 7511 çok güldüm ya tecrübeyle sabittir sana katılıyorum kızcağızın hevesinimi kaçırıyoz kıız bizle takılmakla hatamı ediyon sen mavim acep :26: umutsuz evli kadınlar :26:
ayy benim doğum günümde çok yaklaştı 1 mayıs çiçek alır tahminen eğer hatırlarsa :26:
günaydııın
bide ben hak etmeyen karısını işine geldimi tanıyan gelmedi mi yoksayan adamlara o kadar büyük sürpriz yapılmasına karşıyım o yapsın kardeşim o ayırtsın otelde yer fazla romantik olmayın anaları olsa herşeyi düşünürler boşverin alın bi pasta yada yapın yeter aaaaaa ailelerini nasıl düşünyolar yeri geldimi
dün akşam fatmacül den sonra şanslı masa programı başladı izliyoruz adamlar anneleriyle yemeğe gelmiş lokantaya bende iki üç üst üste görünce dedimki aaa anneleriyle yemeğe gelmişler insan karısıyla gider veya karınıda al annenide öyle git kocamda kem küm niye olmasınki ne var diyordu tam dedimki evde karını bırak annenle çık yemeğe çok saçma değilmi yine cevap ee yani şey değil olabilir yani onların hassas şifresi anne sözkonusu olunca inceliyolar birden cadı gelin miyim nedir ama kaynanam bana tatlı olsaydı kızı gibi bakabilseydi böyle düşünmezdim tabii iyi niyetimi hep suistimal etiği art niyetli davrandığı için bende art düşünüyorum üzgünüm oğlunu aldım yemeğede benimle çıkacak yuuhahahah yaşasın kötülük hıh
öyle mi diyon terram ne yisem
yumruk var taze yermısn
teerrraaam şuna bişey söylee
kessssssss
nerdesın sen nıe bana rapor wermıosn
ay nerde olcam kız sabahtan beri temizlik yapıyom yemek yaptım birazdan kocam gelcek salata yapıcam şimdi merak etme rejime devam ediyorum yanlız bi kaç gündür spor yapamıyorum ayağım yan döndü geçen akşam terlik kaydı kırıyodum lan nerdeyse
kız 7511 biz pazar günü veterinere gittik rodinin aşısı vardı , hemde tarçınıda getirmişler görelim diye anaa bizi hiç tanımadı çok büyümüş şişmanlamışş koca dana olmuş hala çok yaramaz veteriner dediki bu goldenlerin yapısı böyle bi süre sonra unuturlar yeni sahiplerine çabuk adapte olurlar dedi ama rodi olsa unutamaz ölür zaten üzüntüsünden didi :26:
ah gecmıs olsun canm benm
bak senın durumuna baktım
sanırım kas yapıosn kızım
o yuzden agırlasıosn ama sıkılasıosndr
vay tarcın vayyy
unutmus demk
uzudunmu
annesı sayılırsın kız
ama rodıyı tanımıstr bence
üzüldüm ama sevindimde unutamasaydı peşimizden gelmek isteseydi daha çok üzülürdük mutlu olsun yeter ama eşim tarçını sevmek istedi rofi çok kızdı ayy yazdıfrmıoo eşşek öpmeye çalışıyo şuan
kıız ben kas yapmak istemiom yaa kaslı karılar gibi öle yaa
topikimin güzel gadınları
giremiyom yaaa günlerdir
iş yeri bi yoğun bi yoğun anammmm yanii bıktım yaa
bahar herşeyden soğuttu benii
evde de yoğun zaten
yemek hazırla
arkasından sindirmeyi bekle
arkasından spor yap
arkasından duş al
arkasından eşinlen ilgilen tv ye bakk
uyu sıkıldım valla ya şu 30 gün geçsede fazlalıklara veda partisi düzenlesem
yaptınmı bu aksamkı gorevını bakım
yumruk var taze yermısn
teerrraaam şuna bişey söylee
ahahahahahaahhaha çılgınım ya ......yiriz ne olsa yirizz bizz...
75 im 11 im sen açlık nedir bilir misin?
acı acına yatmanın acı acına kalkmanın ne demek olduğunu
sabahları yataktan kalkınca insanın ağzının açlıktan kokması ne fecidir bilirmisin
herkes börek çörek yirken senni grisinlerle kıtır kıtır kıtırdaşmanın verdiği mutsuzluğu
hele o çikolatalı pastalar sana öle bakarken bir parmak atamanın verdiği ızdırabı
ya çitosları çıtırdatamanın verdiği özleme ne demeli
tüm bunların hayalinle yanıp tutuşurken
yolda gezerken lahmucun salonundan gelen o kokuya ne demeli
herkez bize düşman gibi....
çoooook yanlızıss buduşummmmmmmmmmmmmmmmm
yanlızız terram karamelli pastaya ne dersin ? ya simitle kalper peynir çay üçlüsünü ? burçak bisküviyi çaya banıp yemeyi ? patates kızartmasını ? ve patlıcan kabak havuç kızartmasının sarımsaklı süzme yğurtla kapladıktan sonra inceden inceden yayılan o yağa ve yoğurda ekmek banmayı ? pekii mantıyıı ? cevizli tarçınlı keki ? poğaçayı ? kır pidesinin içine trabzon tereyağını koyup erimesiyle pideden kırıp ona banmayı ? nutellayı ekmek dilimine sürüp çocukluğumdaki gibi çaylan höpürdetmeyi ? yazın sıcağında koca bardak kolayı buzlu buzlu içerken hissettiğin serinliği ? göçmen böreğini kaynanamın su böreğini pizza yemeyi salçalı kaşarlı tostumu annemin yaptığı pişileri salçalı sarımsaklı spagetti makarnayıı
daracık strec kotlara, taytlara tırıl tırıl elbıselere mınnak sortlara daracık badılere yazın sıcagında gururla ıc camasırınla uyumaya
bunlara ne dersın anam
onun için katlanıyom bu eziyete anam