- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin ablacım valla bende giriyorum bakıyorum kimse yok boynumu büküp tekrar geri gidiyorum :26:
canlarım selam hepınıze
ben temzlık yaptım anca bıttı ısım sımdı cıkıcam spor yapcam daha
maşallah yawrum maşallah hamarat insanın hali bi başka oluyo eheheehe
fit kadınım yap sporunu bırakma
yerım senı
kız hamarat degılım kendımı zorluyorum ınankı
bende oyleyim tatlım valla otur kalk otur kalk iş yapıyorum ama heryer bana batıyo işte yapmadan da rahat edemiyorum annem sağolsun hafta sonu ben izinliyim diye bütün işleri hafta sonuna bırakır bu birazda sürekli evde kalmaktan kaynaklanıyor sürekli evde olduğun için iş yapmak da istemiyosun insan yavas yavas kendinden beziyo
aynen yapmayıncada ruhu yorulu ınsann kız bu hafta valla kırdık seytann bacagını cıktık dısarı
çok iyi yapmıssınız tatlım eve tıkılıp kalmak çok zor markete gitsen gezmeye gitmiş gibi olursun sen şimdi artık havalarda ısındı nebilim ille biyere gidicek değilsiniz yaaa sahile inin nebilim hava alın en azından eşin çıkıyo işe gidiyo geliyo o bile ne büyük bi değişiklik ama sen hep ev hep ev kıyamam bitanem yaaa ben işe başlamadan önce uzun bi müddet evde kaldım o yüzden seni okadar iyi anlıyorumki
gönaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sevgi ablam canım ablam
ve diğer gadınlarım ne ediyonuz
sen nerdesin bakalim cabuk hesap ver
günaydın canlarım nasılsınız
günaydın güzel kadınlarrr