- 6 Ekim 2010
- 307
- 2
hay Allahım ya öldüm gülmekten
ne güzel taktikler bunlar böyle....
eşin sakin biri galiba
benim ki kızgın bir boğa gibi olur sinirlenince...
kaçman lazım yani...
çocuğun bezi he....delisin sen..
evet canim gercekten tavsiye ederim herkese ,ne sinir kaliyor ne stress..cok yaratici dusunmek lazim hepsi o..bide oyle yapicaksinki senin yaptigini kanitlayamiyacak..ama sen bileceksin ve guleceksin..ben duruma gore yaptigimi belli ederim bilsin ki ayagini denk alsin diye ama bazende soylemem..sadece gulmek yeter bana..ama mushil meselesini senden bilemezki..aklina bile gelmezki senin yapican.. yani yaparsin ama msj filan atmassin sende ..evde dusundukce gulersin..eger kizar diye korkuyorsan yani..ha ben olsam goze alirim sinirlenmesini..artik esim biliyorki..bunuda soyledim ona..yaptigin soyledigin herseyin hesabini keserim ben dedim..unuttum zannedersin ama unutmam..intikam soguk yenen yemektir dedim..ve simdi benden tirsiyor..anlik tepki vermiyorum cunku..tedirgin oluyor..ne yapacagimi tahmin edemiyor daha dikkatli davraniyor..gercekten canim sende artik guclu ol karsisinda..hep affedici kabullenen taraf olma artik..bu yontemle baslayabilirsin..insallah gitmez ama giderse cezasinida ceksin..
bu arada benim esimde sakin gibi gorunur ama sinirlenince naptini bilmez..o yuzden bu taktiklere yoneldim zaten cok ta ise yariyor..sessiz atin tekmesi agir olur hesabi..dene ve gor
Son düzenleme: