" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

hazmedemem ben canım ya....içim içimi yer....

he gitcem derse gider..tutamam onu imkanı yok...

ama vicdan azabına boğarım..:KK47:

çok haklısın canım, hangi kadın hazmedebilir kii..
eminin sadece bu süre değil o gece de burnundan gelecek öyle bişey olursa, için içini yer..

tabikii vicdan azabına boğ, ama bu kavgayla olmaz ben onu söylemek istedim..

eee kafasına koyan adam karısının ruhu bile duymadan yapar yapacağını..
yılbaşı gecesi olmaz, başka gece yapar.. bunu için kendimizi paralasak ne olacak?
güzellikle anlatmayalım doğruca kavga kıyamet işi kökünden halledelim, hatta yok yok en iyisi adamları öldürelim de temiz iş olsun:KK52:
:- hahahha ya ne ilşkiler var yaa kocasıı aldatıyo kadında bilio ama............... çocuk..!

ayol ben böyle saçma yorum görmedim ya.kızım sen kendindemisinn????

:1 .DOĞRU konuş..
2. yaptığım yorum seni İLGİLENDİRMEZ .

3: Kendi yorumunu yap sakın ama sakın bana bulaşmaa.......................:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

:yaa bunu sağlıklı davranmasımı kalmışş yanlış nalama sinilndirmk için demiyorum ama Adamm senn gt annanınn evine bn gitcem eylencem gzcmm karı kızlarla yatcam kalkcam demiş yılbşaı gecesi sanaa Resssmennnnn!!!!!

aaaa benimki mumkunattı yok söylemz bana böyle şeyler.. ya empati kurayım diyorum.. Ama ben vlhha ğarçalarımm olduu bee çocuk bnede cefa bendee sen git gezzz sürtt olduuu şekerimm Uyku hapı att suuyuna uysun btn geceeee:KK53::KK53:

Kıızzz bismillah bu nasıl yorum Allah aşkına:99:
yuuhh yangına körükle gitme sende :KK1:

Umarım bunun altından bir supriz çıkar mesela sizi oraya götürmek gibi ya da şakadır değilse hiç hoş değil..

Kıızzz bismillah bu nasıl yorum Allah aşkına:99:
yuuhh yangına körükle gitme sende :KK1:

anamm siizn gibi haa şakadırr hee götürürr seni falemi diyim.......

yalanmı atayım bnm görüşüm bu k.bkma ama bunalr yaşanan gerçek olaylar dünyaya donun tabi şakadr inşllh ama bunlarda var.. k.bakmaa

Kusura bakmasın ama gidemez (Kendi eşim için söylüyorum)...
Hele bekar arkadaşlarla hiç gidemez...
Evliyse evli gibi davranacak...

:KK30: yok daha neler ...bence seni kızdırmak için söylemiştir olacak iş mi? aklı başında hiçbir evli erkek bunu yapmaz bence yapmamamlı:KK53:bence tepkini koy niyeti ciddiyse otursun oturduğu yerde hayret bişey ya:KK37:

eger gercekten kesin gidecegine kanaat getirirseniz siz de bi gun onceden yilbasi alisverisine cikin.
yiyecek icecek ne istiyorsaniz alin.
ben oglumla beraber evimde geciricem ailemin yanina gitmiycem deyin.
ve bunu cidden yapin.
belki yalniz bi yilbasi gecirmis olursunuz ama eger varsa esinizin vicdani fazlasiyla zorlanir.!!

:- hahahha ya ne ilşkiler var yaa kocasıı aldatıyo kadında bilio ama............... çocuk..!

:1 .doğru konuş..
2. Yaptığım yorum seni ilgilendirmez .

3: Kendi yorumunu yap sakın ama sakın bana bulaşmaa.......................:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

1. Ve 2. Madde için ...doğru konusuyorum ben, senin gibi insanları gaza getirmiyorum, zaten kadının canı sıkkın, kocan orda burda karı kızla yatacak, sürtecek diyosun, seviyeyi bozmayın
3. Bana bak sen kimsinki, kimseden korkum yok, bilmiş ol, mahalle karısı

canim merhaba,

simdi dusunuyorum benim basima gelse ne yapardim,,esim bana boyle bisey bana soylermiydi soylerdi evet..cok gercekci gibide soylerdi cunku yapmadigi sey degil..bende inanir gibi olurum bazen ama eninde sonunda bi saka oldugu ve benim icin planladigi birsey olarak cikar ortaya..yani seni sinir etmek icin saka yapiyor olmasin..supriz amacli..?? Esini sen tanirsin cunku..eger bugune kadar bekar arkadaslariyla eglenmeye gitmedyse hic ve senin hoslanmadigini biliyorsa bence buyuk ihtimal dedigim gibi olabilir ama oncedende yaptiysa bunu bilemem..ne dersin?:44:

canım böyle bireysel Takılmak adına çabaları var

ilk adımı bu yaz attı 2 gün arkadaşlarıyla denize gitti

olmaz dedim ortalık kalktı koptu...

Son düzenleme:
ciddi olup olmadığını öğrenemezmisin fiyatı araştırdım desen bu bahaneyle öğrensen ?
Benimkide dün gece annemde yemekteyiz yılbaşında annemle ne yemek yaparız diye konuşuyoruzz sen bişey istiyomusun dedim yılbaşında yokum nereye hayrola dedim o gece ortaköyde barda çalışıcam niye ben hiç duymadım dedim öyle konuşmuştuk arkadaşla dedi iyi dedim bayan extra garsonda olur heralde söyleyin benim içinde iş dedimm :d
:KK47:

yok ciddi bence...

canım böyle bireysel Takılmak adına çabaları var

ilk adımı bu yaz attı 2 gün arkadaşlarıyla denize gitti

olmaz dedim ortalık kalktı koptu...

hiiiiii o zaman daha onceden vukaati var yani..o zaman saka olma ihtimalini bi kenara koyarak dusunelim..ben bunu esimle evlenmeden once konustum..daha dogrusu kendi bunu bana soyledi..bak dedi biz beraber oldguumuz surec oyre ayri ayri eglence filan olmaz..gidersek beraber..ha bi arkadasinla bi gun carsiya gitmekmis vs gunluk seyler olabilir ama aksam eglencesi asla olmaz diye..yani su anda oyle biseyi yapamaz..hemde yilbasi gecesi..

ben senin yerinde olsam ne yapardim simdi..
eger esim sinirli bi yapiya sahipse ..sanirim kadinin en buyuk silahi gozyaslari..ne kadar uzuldugunu..gitmese bile boyle bir ihtimali degerlendirmesinin bile seni ne kadar uzdugunu anlatarak onu duygusal olarak etkilemeye calisiridim..
eger sinirini kontrol edebilen biriyse baskin cikardim..yani elimi belie koyardim..eger o eglenceye gidersen..eve gelme yanina yastik yorgan al git derdim..benim icin bitersin derdim..evli bi adamin esiyle eglenmek yerine bekar arkadaslariyla gitmesi bana cok sey anlatir zaten benim icin bitersin sorun eglenceye gtmen degil bekar hayatina olan ozentin..kararni ver derdim..acik ve net tepkimi koyar cekilirdim..
inatlasmaya girmezdim ben..
canim zor bir durum..ama bunun onlemini alman lazim..insallah gitmez tabi..ama simdi eglenceye giderse bekar arkadaslariyla ve sonra hersey duzelirse ilerde bunu aliskanlik haline getirir..gozunun korkmasi lazim..en cok cekindigi sey nedir mesea..seni kaybetme korkusu varmi?aile buyuklerinden cekindigi biri varmi? kayinvaliden kayinpederin abisi vs ?

Cnm sakin ol biraz yılbaşında nedn arklarıyla beraber gryo anlayamadm ama bence arklrınn etkisi çok byük sonçta bekarlar.Bu konuyu bu şeklde snrlnrk bırkp gdrk çözemezsn konuşmalsn kesnlkle inatla olacak bişey değil zaten bu akşam al karşna konş gerçektende arklarınla mı geçirmek istysn diye sor cvbı evet olursa peki git benmle ve oğlunla yeni yıla girmek istemyblrsin anlayabiliyrm seni bende sennle başbaşa hayaller kurmştm yani kocmla aşkmla sonçta çalışan insnm ve yorgnluğumu aşkım bana bi şeklde o gün attırr dye iş yernde ki arklrmla konşydm ama madem plan yaptn bende oğlmu annme bırkp arklrmla taklblrm değil mi de:)

ne demek canım bekar arkadaşlarıyla eğlenmek. sen necisin orda. inşallah seninle gitmeyi planlıyordur ama sen az çok anlarsın ne demek istediğini. gerçekten arkadaşlarıyla gitmek istiyorsa psikolojik baskı uygula.
sen de ona sor şu kaça çıkıyor kızlarla gidicez bizde diye. hoşuna gidecek mi bakalım.

sakin sakin... hem nedn olmsz yorumlar yapılıyo ya herşeyn üstesndn gelnr iyice kışkırtmyn zaten dolu kendsi

Son düzenleme:
anamm siizn gibi haa şakadırr hee götürürr seni falemi diyim.......

yalanmı atayım bnm görüşüm bu k.bkma ama bunalr yaşanan gerçek olaylar dünyaya donun tabi şakadr inşllh ama bunlarda var.. k.bakmaa

adamın aldattığını nerden çıkardın yaaa olayı nereye getirdin....zaten kadın sinirli şok oldum okuyunca...

belki de size süpriz yapacaktır. öylesine demiştir arkadaslarla diye.

arkadaslarıda sevgililerini alsın hep beraber gidin. ne o öyle ailesi birşeyi yokmuş gibi freee takılmak.

biraz sessiz kalın bakalım neler olacak. eğer ciddiyse sizde çocuğu annnene bırakıcam bende arkadaslarımla takılıcam de.

X