- 10 Eylül 2011
- 4.606
- 7
kusura bakmasın ama gidemez (kendi eşim için söylüyorum)...
Hele bekar arkadaşlarla hiç gidemez...
Evliyse evli gibi davranacak...
evet evli gibi davranacak.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kusura bakmasın ama gidemez (kendi eşim için söylüyorum)...
Hele bekar arkadaşlarla hiç gidemez...
Evliyse evli gibi davranacak...
Yok daha neler ...bence seni kızdırmak için söylemiştir olacak iş mi? Aklı başında hiçbir evli erkek bunu yapmaz bence yapmamamlıbence tepkini koy niyeti ciddiyse otursun oturduğu yerde hayret bişey ya
[sıze=2]eger gercekten kesin gidecegine kanaat getirirseniz siz de bi gun onceden yilbasi alisverisine cikin.
Yiyecek icecek ne istiyorsaniz alin.
Ben oglumla beraber evimde geciricem ailemin yanina gitmiycem deyin.
Ve bunu cidden yapin.
Belki yalniz bi yilbasi gecirmis olursunuz ama eger varsa esinizin vicdani fazlasiyla zorlanir.!![/sıze]
hiiiiii o zaman daha onceden vukaati var yani..o zaman saka olma ihtimalini bi kenara koyarak dusunelim..ben bunu esimle evlenmeden once konustum..daha dogrusu kendi bunu bana soyledi..bak dedi biz beraber oldguumuz surec oyre ayri ayri eglence filan olmaz..gidersek beraber..ha bi arkadasinla bi gun carsiya gitmekmis vs gunluk seyler olabilir ama aksam eglencesi asla olmaz diye..yani su anda oyle biseyi yapamaz..hemde yilbasi gecesi..
Ben senin yerinde olsam ne yapardim simdi..
Eger esim sinirli bi yapiya sahipse ..sanirim kadinin en buyuk silahi gozyaslari..ne kadar uzuldugunu..gitmese bile boyle bir ihtimali degerlendirmesinin bile seni ne kadar uzdugunu anlatarak onu duygusal olarak etkilemeye calisiridim..
Eger sinirini kontrol edebilen biriyse baskin cikardim..yani elimi belie koyardim..eger o eglenceye gidersen..eve gelme yanina yastik yorgan al git derdim..benim icin bitersin derdim..evli bi adamin esiyle eglenmek yerine bekar arkadaslariyla gitmesi bana cok sey anlatir zaten benim icin bitersin sorun eglenceye gtmen degil bekar hayatina olan ozentin..kararni ver derdim..acik ve net tepkimi koyar cekilirdim..
Inatlasmaya girmezdim ben..
Canim zor bir durum..ama bunun onlemini alman lazim..insallah gitmez tabi..ama simdi eglenceye giderse bekar arkadaslariyla ve sonra hersey duzelirse ilerde bunu aliskanlik haline getirir..gozunun korkmasi lazim..en cok cekindigi sey nedir mesea..seni kaybetme korkusu varmi?aile buyuklerinden cekindigi biri varmi? Kayinvaliden kayinpederin abisi vs ?
beni kaybetme korkusu yok
büyüklerinden çekindiği kimse yok
sanırım geriye sadece gözyaşı silahım kaldı...
beni kaybetme korkusu yok
büyüklerinden çekindiği kimse yok
sanırım geriye sadece gözyaşı silahım kaldı...
cnm sakin ol biraz yılbaşında nedn arklarıyla beraber gryo anlayamadm ama bence arklrınn etkisi çok byük sonçta bekarlar.bu konuyu bu şeklde snrlnrk bırkp gdrk çözemezsn konuşmalsn kesnlkle inatla olacak bişey değil zaten bu akşam al karşna konş gerçektende arklarınla mı geçirmek istysn diye sor cvbı evet olursa peki git benmle ve oğlunla yeni yıla girmek istemyblrsin anlayabiliyrm seni bende sennle başbaşa hayaller kurmştm yani kocmla aşkmla sonçta çalışan insnm ve yorgnluğumu aşkım bana bi şeklde o gün attırr dye iş yernde ki arklrmla konşydm ama madem plan yaptn bende oğlmu annme bırkp arklrmla taklblrm değil mi de:)
ne demek canım bekar arkadaşlarıyla eğlenmek. Sen necisin orda. Inşallah seninle gitmeyi planlıyordur ama sen az çok anlarsın ne demek istediğini. Gerçekten arkadaşlarıyla gitmek istiyorsa psikolojik baskı uygula.
Sen de ona sor şu kaça çıkıyor kızlarla gidicez bizde diye. Hoşuna gidecek mi bakalım.
belki de size süpriz yapacaktır. öylesine demiştir arkadaslarla diye.
Arkadaslarıda sevgililerini alsın hep beraber gidin. Ne o öyle ailesi birşeyi yokmuş gibi freee takılmak.
Biraz sessiz kalın bakalım neler olacak. Eğer ciddiyse sizde çocuğu annnene bırakıcam bende arkadaslarımla takılıcam de.
önce anlayın bence kızdırmak için mi ciddi olarak mı söyledi ciddiyse walla ben burnundan getiririm göndermem he ne yaptı etti gitti bende peşinden gider onu rezil ederim yaparım eşimde bunu bilir yani ! öyle saçmalık mı olur ya ne münasebet ciddiyetle bu konuyu sürdürürse walla o gün onu müsliyle falan ishal mı yaparsın uyku ilacıyla uyutur musun ne yap et yap yani bişiler ben sinirlendim şu an.....................
konuşucam cnm...
Ahh shelinn ben nelerin üstünü örttüm..sildim
artık taşıyamıyorum..kaldıramıyorum...
Ne halin varsa gör diyesim var
kaç yıllık ewlisiniz bu adam hep bölemiydi...kaybetme korkusuda vardır öle düşünme...
canim sey de yapabilirsin bak aklima ne geldi..onunla duygusal bi konusma yaparken ben zaten bi supriz hazirlamistim bizim icin bi rezervasyon yaptim desen..varmi gitmek istedigin bi yer mesela oraya yaptim de..imkanin varsada gercekten yap ki yalan oldugu cikmasin..ama sen bana birden oyle soyleyince yikildim,,suprizimin oldugunu bile soyleyemedim de..cok uzuldum ve kizdim sana de..hem o zaman gitmekten vazgecebilir sen rezervasyon yaptigin icin,neden sormadin derse supriz yapmak istedim cunku dersin..hemde bu sorunu konusun ki bidaha yapmasin.. Olmaz mi oyle yapsan?
ahhh terrakotacımm ben çattttttttt diye ortadan çatlardım onun kafasınıda çatlatırdım ama offffffffff çok sinirlendim şimdi çokkkk
ben şaka olduğunu zannetmiyorum, böyle şakamı olur yaa
bide arkadaşları bekarsa büyük ihtimal kendisi tek başına gitmek istiycekler çünkü tek bayanın senin olmanı istemez
ben hayatta göndermezdim onu
allem eder kallem eder bozardımm
GİDEMEZ! O KADAR!
8 yıl olucak...vardı artık yok kaybetme korkusu..
Değişti çok...
Ben idare eden tarafım..
Ama bu çok fazla gelir bana..