" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ben mi sakin

ben eşime çok yaptım zamanında şimdi intikam alıyor

gel derim gelir git derim gider

herkez sinirlerini mi aldırdın derdi

ne olduysa değişti

bastırdı beni

2 senedir çark tersine döndü

bende şaşkınım

gene diyeceğemi derim altta kalmam...

ama adam çok sinirli carriecim;
tepkileri kontrolsüz

bir taraf normal davranmazsa olmaz...

pipisine kolanya mı?????????:KK1::KK1::KK1::KK1:

kolonya fikri süper,bak, denenmiştir :KK1:

şimdi pazar günleri eşim bazen çookk ama çok geç kalkıyordu

ahanda bak geliyo kolonya diyorum hemen gözleri fal taşı gibi açılıyor

senden korkulur..
adamda korkmuş zaten...
:KK1::KK1::KK1:

sen yavaş yavaş öyle yapmaya başla, hani diyosun ya sinirli diye, alıştıra alıştıra yap...
şimdi küt diye döksen kolonyayı adam şok geçirir, hani alışık değil ya
ama ilk başta su dökebilirsin mesela

sende benim gibi çocuğunsuz bişey yapamıyosun, aslında buda güzel bişey değil,kocamıza, çocuğumuza bağımlı yaşıyoruz, bende kızımolmasa neler yaprdım şimdiye kadar neler de işte çocuk bağlıyor herşeyi, napcaz öyleyse, oturup evde çekirdek mi çitleycen,olmaz böyle, adam daki rahatlığa bak, sendeki ince duyguya,onu nasıl gidiyor sensiz ve oğlunsuz sende yap aynısını.

ne güzel planlar yapılmış bir de senin adına da yapılmış annene gitmen planı...
adamakıllı konuşun beraber plan yapın hatta en iyisi ikinizin dediği de olmasın illa birileri bir yere gimek zorunda mı?
beraber çocuğunuzla evde oturun yalnız dışarda olmaktan iyidir.

sende benim gibi çocuğunsuz bişey yapamıyosun, aslında buda güzel bişey değil,kocamıza, çocuğumuza bağımlı yaşıyoruz, bende kızımolmasa neler yaprdım şimdiye kadar neler de işte çocuk bağlıyor herşeyi, napcaz öyleyse, oturup evde çekirdek mi çitleycen,olmaz böyle, adam daki rahatlığa bak, sendeki ince duyguya,onu nasıl gidiyor sensiz ve oğlunsuz sende yap aynısını.

bağımlıyım ben tiryaki oğlum olmadan olmaz.nispet yapacam diye yeni yıla oğlumsuz mu gireyim..:KK14:

başka çare görmüyorum ki :KK30:

:KK1::KK1:çılgın kız...:KK9:

ne güzel planlar yapılmış bir de senin adına da yapılmış annene gitmen planı...
adamakıllı konuşun beraber plan yapın hatta en iyisi ikinizin dediği de olmasın illa birileri bir yere gimek zorunda mı?
beraber çocuğunuzla evde oturun yalnız dışarda olmaktan iyidir.

canım ben zaten evde olma taraftarıyım
çocuğum küçük
ama beyefendi bekar arkadaşlarıyla herşey dahilin sınırsız menülerini istiyor...
tam sopalık da kim atacak sopayı:44:

bağımlıyım ben tiryaki oğlum olmadan olmaz.nispet yapacam diye yeni yıla oğlumsuz mu gireyim..:KK14:

:KK1::KK1:çılgın kız...:KK9:

canım ben zaten evde olma taraftarıyım
çocuğum küçük
ama beyefendi bekar arkadaşlarıyla herşey dahilin sınırsız menülerini istiyor...
tam sopalık da kim atacak sopayı:44:

BEN!
geliyim ben size yılbaşı akşamı :KK3: :KK9: :KK9: :KK9:

hmmmm.ona kendini değersiz hissettir diyorsunuz yani..:44:

eşin nerde derlerseeeee:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

ona kendini değersiz hissttirmek değil. bunu hiçbir zaman tavsiye etmem.
senin, o olmadan da iyi vakit geçirdiğini, onun bu yaptığına kızıp üzülmediğini artık alıştığını aldırmadığını görsün.
eşin nerde demeyecek kadar yakın biri yok mu. yani durumu anlatabileceğin seni anlayacak biri.
yada eşimin arkadaşları çok ısrar etti. ama ben çocukla çıkmak istemiyorum diyebilirsin belki. çok acayip olmaz gibi.
ama dışarı onsuz çıkmanı hiç tavsiye etmem. evde yap ne yapacaksan.

ona kendini değersiz hissttirmek değil. bunu hiçbir zaman tavsiye etmem.
senin, o olmadan da iyi vakit geçirdiğini, onun bu yaptığına kızıp üzülmediğini artık alıştığını aldırmadığını görsün.
eşin nerde demeyecek kadar yakın biri yok mu. yani durumu anlatabileceğin seni anlayacak biri.
yada eşimin arkadaşları çok ısrar etti. ama ben çocukla çıkmak istemiyorum diyebilirsin belki. çok acayip olmaz gibi.
ama dışarı onsuz çıkmanı hiç tavsiye etmem. evde yap ne yapacaksan.

yok benim dışarda ne işim olur eşim yokken (o bensiz çıksada)
evimde olurum

aldırış etmemek...

hmmmm...

böyle hissederse hepten ipleri eline vermeyelim..

yok benim dışarda ne işim olur eşim yokken (o bensiz çıksada)
evimde olurum

aldırış etmemek...

hmmmm...

böyle hissederse hepten ipleri eline vermeyelim..

kocanı sen tanıyorsun tabi ama genel olarak böyle yapınca ipleri eline vermiş olmazsın canım.
ipler zaten onun elinde değil mi.
onun kendisini, çok alıştığı bir durumun dışında bulmasını sağlayacaksın.
şaşıracak. kızamaz da. çünkü normalde ilişkiniz senin kızman karşı çıkman yada içerlemen sessiz sessiz üzülmen ama içine atman şeklinde seyrediyor.
ne yapacak bakalım. aman hanım bana aldırış etmiyor ben de ne istersem yaparım artık demez bence. eski alıştığı aldırış edilenadam olmak isteyecek.
kıymete binersin diye düşünüyorum.

anaaa, terraa uyku ilacıda oluurrr...

ne etiği etik nedir ? etik " anlayana " güzelim :)

sen erdemlice aman boşver ruhu orda olduktan sonra bedenini yanımda istemem deme...bu erkeklere böyle sokrates demokles tarzı felsefi yaklaşımlar yemiyo anladığım kadarıylaaann adam o gün gidip erkek erkeğe eğlenmek istiyosa hele hiiç işlemez sen sinirinle kalırsın...

carrie tuttumm seni gı :KK53: deli kadın :KK37:

Eğer kocam bana böyle söylemiş olsaydıı ki Teklif bile edemez amaa
O zaman bende kızlarlaa .........'Ya gideceğim çocuğu da anneme bırakıcam yalnız olucam derdimm..
Yiyosa gitsin

bence eşiniz size sürpriz yapacaktır,yani öyle umut ediyorum.arkadaşlarıyla gidecekse niye size fiyat sorsun ki fiyatını biliyor olması lazımdı,hem sende annene gidersin demezdi heralde,demezdi değilmi???biz 5 yıllık evliyiz ve 3 yılbaşını otelde geçirdik,içinde sanatçılısıda vardı normalide,hem yılbaşı akşamı açıkbüfe olayı olmuyor zaten,önünüze ne getirirlerse bi lokma onu yiyorsunuz,saçma sapan programlara maruz kalıyorsunuz ama şunu anladımki yılbaşı otelde zevkli olmuyor,eşim bu sene yine gidelim dedi hatta ama ben istemiyorum en güzeli ev.hem yılbaşında otele sanmıyorum tek geceliğine gidemez,heleki sanatçılı yerler en az 2 gün kalma zorunluluğu koyuyor,bence eşin sana şaka yapıyor ama gerçeksede bence sonuna kadar vıdı vıdı yapmayı hakediyorsun,ben eşlerin arada ayrı takılması taraftarıyım ama bayram,yılbaşı,özel günlerde beraber olmak şart diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
X