he :) pilaffff cacukk duyunca kndımı sastım sarımsaklı sarımsaklı ohh
ne diyosunnnnnnnn
karışıooo amaaa napim yanii napimmmm alla allaaaaaa:S
bide benim elimden yesen evin yoluna bulşmazsın o kadan güzel yaparım.
karışıooo amaaa napim yanii napimmmm alla allaaaaaa:S
benimde aynı oluyoooo ama...
durmuyorlar durdukları yerde
terra teyzesi duruda senin yanakları ısırmak istermiş. pek sever kızım. hele de güzel birini görmesin
benimde aynı oluyoooo ama...
durmuyorlar durdukları yerde
hem evli hem çocuklu hem çalışan olunca bişiler eksik oluveriyo isteee ne edelim yaniiiii hayret bişiii dimi amaaaa
hem evli hem çocuklu hem çalışan olunca bişiler eksik oluveriyo isteee ne edelim yaniiiii hayret bişiii dimi amaaaa
ağzın bal yesinnnnnnnn emiiiiiiiiiiiiii
bizde insanız
ağzın bal yesinnnnnnnn emiiiiiiiiiiiiii
bizde insanız
he yani.... körler sağırlar birbirini ağırlar hahahahaaaaa:)
allah yardım etsin size. bende annesi çalışan bir çocuktum çok iyi anlıyorıum sizi. çalışmayı çok isterdim ama eşim evlendikten sonra çalıştırmadı. marifet yapacak ya uyuz
allah yardım etsin size. bende annesi çalışan bir çocuktum çok iyi anlıyorıum sizi. çalışmayı çok isterdim ama eşim evlendikten sonra çalıştırmadı. marifet yapacak ya uyuz
bende kızımın en güzel zamnalarında yanında olmadğım için bazen cok vicdan azabı yaşıyorum herşey onun için sonuçta ama bu zamnlar da geri gelmio iştebazen anne ababam işe gitsin biz senle evde kalalım beni okula sen götür sonra beni evde bekle diyoo hiç kıyamıyorum içim acıyo
he yani.... körler sağırlar birbirini ağırlar hahahahaaaaa:)
ahahahahahah ki ne hahahahaaa
çok zor gerçekten
hep biryerlere koşturuyor gibi
yorucu ama bugünümüze şükür...
takip edemiyom yazışmalrı herşey birbine girdi yavvvvvvv
bende kızımın en güzel zamnalarında yanında olmadğım için bazen cok vicdan azabı yaşıyorum herşey onun için sonuçta ama bu zamnlar da geri gelmio iştebazen anne ababam işe gitsin biz senle evde kalalım beni okula sen götür sonra beni evde bekle diyoo hiç kıyamıyorum içim acıyo
ay canım benim. onu o kadar iyi anlıyotum ki. benimde kardeşim kapıya oturur annemi beklerdi. annem gelincede anne bir büyüyüm seni hiç çalıştırmayacam derdi. herkesin annesi yanında sen yoksun annemde çok üzülürdü. hayat şartları napacan. kimse keyfinden gitmiyor.
durunun yazdığında benim nikim yazıooo:)
durunun yazdığında benim nikim yazıooo:)
ay canım benim. onu o kadar iyi anlıyotum ki. benimde kardeşim kapıya oturur annemi beklerdi. annem gelincede anne bir büyüyüm seni hiç çalıştırmayacam derdi. herkesin annesi yanında sen yoksun annemde çok üzülürdü. hayat şartları napacan. kimse keyfinden gitmiyor.
kızlar babalarına düşkün olur benimki de öyleydi ama son yaklasık 1 yıldır benim delim olduu peşimden ayrılmıyo kucağımda ağlıyoo annemi istyorum dyeee:S
Kızlar şimdi eşimin yanından geliyorum.öğle arasına gitmiştim...
uzun süredir eşimle aramız iyi....
bana dediki xxxx şarkıcısı yılbaşında kaça çıkıyomuş...
dedim şu fiyata; ben heyecanlandım
ayy dedim beni mi götürücen..acık kıvırttım orda heyecandan
HAYIR dedi;
arkadaşlarımla gidicem..
e dedim biz ne olcaz=oğlum ben
annenin evinde kutlarsın dedi..
arkadaşlarının hepsi bekar o evli....
Ben dedim ki senin aile babası olmaya niyetin yok...
UTANMIYORSAN GİT DEDİM...
gider mi gitmez mi bilmiyorum
ancak niyetine girmiş o bir gerçek..
Şimdi kızlar gidemezsin diye inat edersem..bana inadından gitmeyeceği varsada gider.....
polemiğe girmesem...gitsin.o vicdan azabını yaşasa mı iyi..(vicdanı varsa)
yoksa yılbaşına kadar başını mı yiyim...:26:
bu bencillik ötesi bir şey değil mi ya....kendini düşünmek gerisi umrumda değil...
içim içimi yiyor....
nasıl davransam sağlıklı olur?
sizin böyle birşey başınıza gelse???
ne yapardınız..:44: