" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

bnmde halı yoktu bı halımı cope attım hatta:/ o gdınce yenı haldım mecbur. ya cok guzel ama bahcelı ev olsa 3 tane alırdım

bnmde halı yoktu bı halımı cope attım hatta:/ o gdınce yenı haldım mecbur. ya cok guzel ama bahcelı ev olsa 3 tane alırdım

bende bendee daha çok köpiiiş ay bende zorlanıyorum yeni evliyim halılarım yeni evim kirleniyo düzgün halılarımı bile seremedim ama olsun sağlık olsun diyorum napiyim

gordümmmmmm dirseniii

nasılllll
kızlar kocam beni boşıycak ben bi iş yapmadım bugün bulaşık makinemi boşaltayım bari geliyoom

ya bnde takıntı var pis dagınık gornce bır sınırlı oluyorm varya seytan gbı oluyorm ya onu temzlıcem yada kudurcam bı tane kıl grsem krıze grıordm kı bınlerce kıl vardı ewde esım kalkıp sabah bn uyanmadan temzlıyodu cıslerı korkusundan ayrıca bugun bnde bısı yapmadım ya makına dolu aynen

herkezcikler gittiii..

makine boşaltmaya..

benimde ütü yapmam lazım.....off aman ya...bir yardımcım olsaydı keşkeee

ütüye bende gıcık oluyorum, yapmam lqzım ama yapamıyorum, içimden gelmiyor, benim sıpada başımdan ayrılmıyo ki rahatça iş yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…