hahahaaaaayy burda kendi kendime gülüom allah seni ne etsin kızzz deli sancaklar benii
karnım acıktı cok fena
benimde bu akşam gardrobu boşaltıp temizlemem ve yerleştirmem lazım biri bana gaz versin
]
:)[/QUOTE
valla nefret ederim düzenleme işlerinden karışıklıktan ama çok karıştırırm ve düzenlerim biraz vakit alır ama düzenledikten sonra dolabıma bakmaya bayılıyorum bir başla gerisi gelir insan mutlu oluyo valla iyiki yapmışım dersin:)
gel ben seni doyurayım. karnıyarık pilav cacık var
benimde bu akşam gardrobu boşaltıp temizlemem ve yerleştirmem lazım biri bana gaz versin
]
valla nefret ederim düzenleme işlerinden karışıklıktan ama çok karıştırırm ve düzenlerim biraz vakit alır ama düzenledikten sonra dolabıma bakmaya bayılıyorum bir başla gerisi gelir insan mutlu oluyo valla iyiki yapmışım dersin:)
hayır derinin annesi yapma ög kaka otrmak varken tv ızlemek varken
seninde mi kızın varrr kıssssss
]
çekmece içleri felan bitti gardrop içi kaldı baza altı falan hallettim ama akşamdan akşama hal kalmıo insanda yavas yavas yapıom napim insan brazda dinlenmek istiyoo:)
]
hoşgeldin bacım, bende düzeni çok severim ama iki gün düzenli durur dolabım sonra harra gürre
hayır derinin annesi yapma ög kaka otrmak varken tv ızlemek varken
harbi delüsün sen yaaa delüüüüüüüüüüü:)
möf den sonrakı en sevdıgım uclu :) bende galeta kemırıomallh razı olsun allh ne muradın varsa versın bacımmm
menüne bayıldım duru ama malesef sık yapamıyorum karnıyarık çok yağ çekiyo yaa ama çokta severek yiyoruz eşimle
hoşgeldin bacım, bende düzeni çok severim ama iki gün düzenli durur dolabım sonra harra gürre
ya benim taraf çarşamba hatta ctesi pazarı kocişinki sanarsın mağaza rafııı miss miissss anlamıyrmkii yaffff
ben geldim bennnnnnnnnnnnnnnnnn
karnım acıktı cok fena
ütüye bende gıcık oluyorum, yapmam lqzım ama yapamıyorum, içimden gelmiyor, benim sıpada başımdan ayrılmıyo ki rahatça iş yapayım.
:)
]
psikolojim bozuluyor dağınıkken ayyy
menüne bayıldım duru ama malesef sık yapamıyorum karnıyarık çok yağ çekiyo yaa ama çokta severek yiyoruz eşimle
karnıyarıkkkkkkkkkkkkkkkkkk
masar fuat özkan mı dedin sen, adamlarla yemeği birbirine kattın haa
ben tuzlu suda haslıyorm patlıcanı
duru kızm olur teyzesi. çok afacan sankim erkek bebsi.
ya benim taraf çarşamba hatta ctesi pazarı kocişinki sanarsın mağaza rafııı miss miissss anlamıyrmkii yaffff
ne diyosunnnnnnnn
hoş geldin hoşşşşşşşş
ölüyommm
yerim o sıpayı
banada gelsene elin deymişkene
herkesede lafı yetıstırmıs hatun kişi :)psikolojim bozuluyor dağınıkken ayyy
karnıyarıkkkkkkkkkkkkkkkkkk