" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

Ben kaçar kıslarrrrr ayrın görüşürüz inşallahhhh iyi akşamlarrr,evden vakit bulursam uğrarımmm burda olursanız görüşürükkk..öpüldünüzzzz:)

cok sacma evınde esı ve cocuguyla kutlaması gerekırken neden baskaları bence akısına bırak ve bakalım nolcak vıcdan azabı ceksın bıraz eger gercekten gıderseyılbasından sonra burnundan getır derım

kızlar kızlar gelemm mi, nirelere gittiniz yahu, derinin annesi 7511 tavisyeler için teşekkürler, kız bıldırcın yumaurtası 3 yaşına kadar iyi olmuyomuş bebklerde. duru da 16 aylık deneseem mi bilemedim. şimdi gidiyeimde kazağımı öreyim kimsecikle yokkk

akşamdan beri gelen giden yok açılışı yapam bari. günaydın gızzzzzzzzzzz gacılar, naptınız bakem görüşemeyeli, özlediniz beni, ben çok alıştım size ne olcak böleee

merhaba terra,

nasilsin?suan ki problem nedir?bi cözüm buldunmu tam okumadim tesadüfen gördüm

cok sacma evınde esı ve cocuguyla kutlaması gerekırken neden baskaları bence akısına bırak ve bakalım nolcak vıcdan azabı ceksın bıraz eger gercekten gıderseyılbasından sonra burnundan getır derım

SAÇMALIĞIN DANİSKASI...Al benden de o kaaa

Terrakota yavrim geyiğe çevirmişsiniz
Ne oldu yılbaşı krizi çözüldü mü bebişim

geyiğe çevirdik ve kendimizi burda buluverdik..
sen nasılsın canım

ya pc kitlendi...mesaide bitmişti.çıkıverdim..

akşamdan beri gelen giden yok açılışı yapam bari. günaydın gızzzzzzzzzzz gacılar, naptınız bakem görüşemeyeli, özlediniz beni, ben çok alıştım size ne olcak böleee

canım günaydın;
bizde sana çok alıştık ne olcek..

merhaba terra,

nasilsin?suan ki problem nedir?bi cözüm buldunmu tam okumadim tesadüfen gördüm

canım merhaba;
beklemedeyim şu an,sen nasılsın?
moralin iyi mi? herşey yolunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…