kızlar babalarına düşkün olur benimki de öyleydi ama son yaklasık 1 yıldır benim delim olduu peşimden ayrılmıyo kucağımda ağlıyoo annemi istyorum dyeee:S
biz annemize düşkünüzdür. hemde çok. evlenip gelince o kadar zorlandım ki.
biz annemize düşkünüzdür. hemde çok. evlenip gelince o kadar zorlandım ki.
uzak mısınız ki?
uzak mısınız ki?
anemler ankarada ben izmitte 4 saatlik yol. ama her zaman gidemiyorum oda gelemiyor böyle işte. ben kaçtım hatunlar.
hepinizi kocaman öpüyorum ve çıkıyorum duruyu yıkayacam teyzeleri. bide çok öksürüyor ne yapsam doktora götürcüm şurup verd ama bir hafta oldu geçmedi başka ne yapıyım kızlar.
hepinizi kocaman öpüyorum ve çıkıyorum duruyu yıkayacam teyzeleri. bide çok öksürüyor ne yapsam doktora götürcüm şurup verd ama bir hafta oldu geçmedi başka ne yapıyım kızlar.[/QUO1
BILDIRCIN YUMURTASI İLE BALI KARIŞTIR İİCE ÜZERİEN 1 BARDAĞI TAMAMLAYARAK ILIK SÜT KOY
GECE YATMADAN ÖNCE 10 GÜN VER
hepinizi kocaman öpüyorum ve çıkıyorum duruyu yıkayacam teyzeleri. bide çok öksürüyor ne yapsam doktora götürcüm şurup verd ama bir hafta oldu geçmedi başka ne yapıyım kızlar.[/QUO1
BILDIRCIN YUMURTASI İLE BALI KARIŞTIR İİCE ÜZERİEN 1 BARDAĞI TAMAMLAYARAK ILIK SÜT KOY
GECE YATMADAN ÖNCE 10 GÜN VER
siz anneler cok kotusunuz ya banada anm gızlıce ıcırmiş o tuhaf yumurtayı yıllarca.:)
siz anneler cok kotusunuz ya banada anm gızlıce ıcırmiş o tuhaf yumurtayı yıllarca.:)
Ama çok faydalı işteeeeee taaaammıııı:)
kızlar basardım yerımden kalktım ve makınayı bosalttım
Vatana millete hayırlı uğurlu olur inşallahhh:))))):):))))))))))
ahahah esımde dedıkı ac deılım cok gec yerız yemek keyfıme dıcek yok
ohhh valllaaa keyif sende eve git yemek ye ertesi güne yemek yap çocuk bulaşık ütü temizlik oyyy oyyyy
cocuk nıye yapmıorm sanıosn:)
daha erken zaten azcık dur o da olcak nasılsaaa:)
hayır hayır hayır :) ben beceremem yapamam :)