" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

walla bizde tüy sorunu hala var ama 4 ay oldu o kadar alıştıkki bizi anne baba sanıyo evet çiş problemi bizde de oldu bütün halılarımı yıkattım kaldırdım ev halısız napiyim ondan vazgeçemiyoruz hele eşim daha şimdiden bu ölünce napıcaz diyip gözleri doluyo rodi çok çabuk alıştı gidip gazeteye yapıyo tarçında zaten balkonda yuva aldık tuvaleti balkona yapıyo yıkıyoruz bide hergün evi baştan aşağı siliyorum sirke ç.suyu bide koltukları süpürüyoruz okadarda incelemiyorum artık napiyim onun sevgisi başka yaa maymunum sitede herkesin sevgilisi oldu:KK17:

bnmde halı yoktu bı halımı cope attım hatta:/ o gdınce yenı haldım mecbur. ya cok guzel ama bahcelı ev olsa 3 tane alırdım:KK43:

bnmde halı yoktu bı halımı cope attım hatta:/ o gdınce yenı haldım mecbur. ya cok guzel ama bahcelı ev olsa 3 tane alırdım:KK43:

bende bendee daha çok köpiiiş ay bende zorlanıyorum yeni evliyim halılarım yeni evim kirleniyo düzgün halılarımı bile seremedim ama olsun sağlık olsun diyorum napiyim:KK50:

gordümmmmmm dirseniii:KK53:

nasılllll :KK15:
kızlar kocam beni boşıycak ben bi iş yapmadım bugün bulaşık makinemi boşaltayım bari geliyoom:KK51:

bende bendee daha çok köpiiiş ay bende zorlanıyorum yeni evliyim halılarım yeni evim kirleniyo düzgün halılarımı bile seremedim ama olsun sağlık olsun diyorum napiyim:KK50:

nasılllll :KK15:
kızlar kocam beni boşıycak ben bi iş yapmadım bugün bulaşık makinemi boşaltayım bari geliyoom:KK51:

ya bnde takıntı var pis dagınık gornce bır sınırlı oluyorm varya seytan gbı oluyorm ya onu temzlıcem yada kudurcam bı tane kıl grsem krıze grıordm kı bınlerce kıl vardı ewde:KK70: esım kalkıp sabah bn uyanmadan temzlıyodu cıslerı korkusundan:KK70: ayrıca bugun bnde bısı yapmadım ya makına dolu aynen

herkezcikler gittiii..

makine boşaltmaya..

benimde ütü yapmam lazım.....off aman ya...bir yardımcım olsaydı keşkeee:KK31:

ütüye bende gıcık oluyorum, yapmam lqzım ama yapamıyorum, içimden gelmiyor, benim sıpada başımdan ayrılmıyo ki rahatça iş yapayım.

X