- 12 Aralık 2011
- 1.511
- 0
canım çok sevindim senin adına bekle yılbaşına kadar. benim derdim o değil ki sadece , sevgisizliğinden, ilsizliğinden bıktım, ne önemsiyo, ne değer veriyor, doğru düzgün konuşmaz bile, deli olcam ben.
canım çok sevindim senin adına bekle yılbaşına kadar. benim derdim o değil ki sadece , sevgisizliğinden, ilsizliğinden bıktım, ne önemsiyo, ne değer veriyor, doğru düzgün konuşmaz bile, deli olcam ben.
birbirine bağlantılı bunlar hayatım...
seni anlıyorum..çok iyi
bir yerden tamir olursa diğer tarafta olumlu etkilenir,
siz severek evlendiniz dimi?
Sadece sizin eşiniz böyle zannetmeyin kızlarrrr etrafta böyle eş o kadarr çok ki inanamazsınız....
elbette vardır ama ne biliyim işte kadınız ya ilgisizliğe tahammül yok bende
onunla kafa yapsana biraz
çok eğlenceli oluyor
ben ona sinirlendiğim zaman mutlaka ama mutlaka birşey yaparım
bi keresinde uykusunda saçlarını renkli renkli minik tokalarla donattım
sabah kalkı bana bakıyo masum masum, ben o ara kameraya çekiyodum, ne oldu ne gülüyosun diyo
bellimi olur, belki bi gün çok sinirlenirim facebookta paylaşırım videoları
onunla kafa yapsana biraz
çok eğlenceli oluyor
ben ona sinirlendiğim zaman mutlaka ama mutlaka birşey yaparım
bi keresinde uykusunda saçlarını renkli renkli minik tokalarla donattım
sabah kalkı bana bakıyo masum masum, ben o ara kameraya çekiyodum, ne oldu ne gülüyosun diyo
bellimi olur, belki bi gün çok sinirlenirim facebookta paylaşırım videoları
terra sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin?
özelden yazarım sana canım detaylı.
kız sen beni öldürecen gülmekten,çok güzel şeyler yazıyosun , ama benim kocam anlamz o kadar ince espirilerden, işine gelmez, saçma sapan şeyler yapıyor olur adım,
bende öyleyimdir ilgi manyağıyım biliyorum,bazen sakin kafayla düşünüyorum onlarada hak veriyorumm ama ne olursa olsun pohh pohlanmaya bayılıyoruuuuuuummmm:)))))
terraaaa senin kociş yılbaşı gecesini evdeee benimki dışarıda geçiriyomuşşşşşş:)) artık bende kızımla size gelirimmmm:)
evdemi geçiriyo
karar verdimi terracım?
eşimin çok mu hoşuna gidiyo zannediyorsun
ama alıştı yani
çok sinirlendiğimde ona bana diyo : hadi saçımı çek, yumruk at, toka tak birşeyler yapda hıncını çıkar yoksa rahat durmazsın biliyorum
ne hak vercem ona vermiyorum , evlendiğimden beri böyle yaptıklarını anlatsam, ona göre ben herşeyi anında istiyorum ama öyle değil, sadece değer verdiğini göster be adam yok, o zaten gösteriyomuş bana benden beklentin olmasın diyen biri bu adam... benim yaptığım hiçbir şeyi umursamayan, konuştuğumu dinlemeyn biri işte. terracım konuyu nasıl dağıttım demi. senin derdini paylaşacaz güya ben dert anlatıyom
ne diyon gı:44:
bende bilmiyom vallahi billahi:44:
kızlar siz toplanıp bana gelin bende bu adamı atıyım evden , gitsin nereye gitcekse,