" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

terra kıs eşim c.tesi akşamı annemlerdeyken bi erkek sanatçı için izmitte çıkıyor yılbaşı gecesi dedi bende iyi gideriz o zamn dedim:) o da demezmi ben işten doğru oraya giderim diye düşünmüştüm dye(kendisi izmitte çalışıyor) tabi şaka olarak söyledi bende senin konundan o kadar etkilenmişim ki ee tabi git hayatım bende cocuğu nneme bırakır kızlarla dışarı çıkarım kafam dağılır iyi olur dedim. o da hımmmmmm dedi ve derinnnn düşüncelere daldı... halal ses seda yokkkk hahahaaaa ohhhhh canıma değsinnnnnnn:))

hahahayttt çok güldüm valla bende buna benzer bişey yapmıştım. antibakteriyel jelle iyice ovala mikrop falan kapmasın demiştim halini görmeniz lazımdı şeyi elinde evin içinde dört dönüyo yanıyo diye

tamam canım. uyarılarını dinleyeceğim.

terra bakalım senin koca arkadaşlarıyla gidecek mi? eğer tek başına giderse kıyameti kopartırsın artık.

kızlar sızden korkulur bn en fazla ısırıyorum :) bı kac kezde seyıne dızımle ufak bı dokunus yaptım yerde kaldı zuhahaha

ayyyy parçalarım ben yaaaa.......

valla sana bişey diyim mi bak de eğer bizsiz gitmeye bi kalkış bak neler oluyo de ve gerçekten ciddi ol........bu önce bi uyarı....şayet gitmeye hazırlanırsa kıyameti kopar her türlü yaniiiiiii.....korkma bak bakalım bidaha bu terbiyesizliği yapcakmı.....ama önce çocuğu bi gün önce annene bırak bence...belki kapışırsınız çocuk görmesin.....

yinede gitse bile o tartışma ve kavgayla morel sııffır hehehe...

zaten benim eşim bunları yapacağımı bilir ve asla böyle işlerin şakasını bile yapmaz...

heheheheee ben biraz sertimdir..

kızlarr ben geldim kayfaltımı yaptım da geldimm

heyy bi proplem mi var kimin kocası iş yemeğine gidecekmiş doğru mu okudum kadın mı varmış neymiş

nacizane tavsiyem arkadaşım hemeeen hazırlanıp kocana sürpriz yapıyosun sende gidiyosunn gururu mururu bırakıyosun aşşkımm sürpriz yapıyım dediim diyosun safa yatarak kadınlada arayı soğuk tutma konuş kocandan önce sen bil derdini gııı heeyyt o kimmiş kocanla dertleşiyo yapış ensesine düşmanını uzaklaştırma kadının yanında kocana yapış elini tut koluna gir kulağına bişeyler söyle yemekte yengeç gibi

hadi göreyim seni bu iş güzelliğe bakmıyo vallaha kadın olsun yeter töbe tööbee :26:

terramkotam neydiyon gıı nazaptan haberi olan var mı merak ettim onu

ayyyy neler duyuyorum böyle....

Ayy kızlaaarrr sizde de ne dertler ne anılar varmış

olmamı istemediğin kadar bacım...

gız bacım havada bulut sende dertttt nu me yaww

çok cesur gördüm seni,helallllll...
eşin ciddi miydi gı şaka mı yapmış..:44:

anammm...carrieden bir tane daha varmış..cadılar..

yya ben duysam ınanmazdım aklıma geldıkce cıldırıorm nıe bı tane patlatmadım dıe

ay kızlar geçen akşam biz eşimle markete gittik alışveriş bitti kasaya geldik ki baktım kasiyer bayan küçük bi kızcağız güldü eşime baktı - normalde aynı kız her markete gittiğimizde okadar aksi ve ters davranırki bişey sorduk mu cevap bile vermez şaşırdım bu kız gülebiliyomuş meğer diye - bende artık nasıl baktıysam kız dediki ' abi dün akşam geldi aklımada ondan gülmem geldii ' ben bu arada fransız kaldım saf saf bakıyorum meğerse bir akşam önce eşim aynı kasadan geçerken bu kız eşime demişki abi eşiniz geldi mi eşimde anlamamış karım biyere gitmediki demiş meğerse kız eşimi başkasına benzetmiş sonradan olayı anlamışlar... kızda beraber gittiğimizde eşimi görünce ondan gülmüş.. tabi ben o kadarda değil eşimede güvenirim kızında art niyetli olmadığı belliydi..

ama ben testi kırılmadan önlem alıcamya eşimle mutfakta beraber bişeyler hazırlıyoruz genelde pazar günleri et ve kahvaltıda sucuğu eşim yapar...ben aldım elime bu küçük cam kurulama çek çekleri oluyoya bende onu tezgahı yıkadıktan sonra kurulamada kullanıyorum eşimin totosuna yapıştırıyorum ama tabii şakayla karışık bana niye söylemedin hayatım diyorum mal mal kaldım orda hıı niye anlatmadın diyerek anam baktım adamın canı acıyooo ben devam ettim anı olur kocacım yarın akşam anarız aramızda hala yapıştırıyorum eşim öyle sakin değil sinirlidir normalde ama allahtan nasıl olduysa sesi çıkmadı dedim bidaha bensiz o markete gitmiyceksin kasiyerlerle muhabbet yok kendisi o kadar kıskançtır ki ben onun yanında erkek satıcılara soru sorarken çok tedirgin oluyorum,o hiiç gayet özgür dedim bundan sonra sende konuşmıycan al sana al sana

zaten benim eşim bunları yapacağımı bilir ve asla böyle işlerin şakasını bile yapmaz...

Heheheheee ben biraz sertimdir..

az biraz bende mi sert yapsam..

nazapı tuluhu ikrarı çok merak ediyorum....neredeler acaba ya..:44:

Son düzenleme:

o bendim. yemeğe gitip gelmiştir, geç kaldın. eşim benim gelmemi istemedi. başka birileriyle ortak vereceklermiş parayı. sanki benim yediğimi kendisi ödese sorun olurdu da neyse. sonuç ben oturup poğaçamı yedim .

hahahahahahha
adamın totosunun ne günahı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…