" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

terracım merhaba... herkese merhaba kızlar.. işim degıstı... artık eskısı kdr sık olmasada buralardayım yıne :)

konunu okudum cnm yorumlara hıc bakmadan yazıyorum... kusura bakma ama gercekten bı acaıpmıs kocan ya.... yerınde olsam annemlerı ve oglusumu da alır eglenmeye gıderdım.. o gtsn naparsa yapsın hıhhh... dusuncesız.... eglenceye de cok yakısıklı bır şarkıcının cıkıcagını da belırtırsın...
:)

canım hoş geldin..buducum da seni soruyordu;
aaaacayip adam ya
ömrün onun acayipliklerini çekmekle geçicek sanırsam:44:

işin hayırlısı olsun...çook sevindim..:KK34:

canım hoş geldin..buducum da seni soruyordu;
aaaacayip adam ya
ömrün onun acayipliklerini çekmekle geçicek sanırsam:44:

işin hayırlısı olsun...çook sevindim..:KK34:

saol bebegım :) alahm yaaa alhm yaaa su erkeklerı de anlamyrm. bırakın adamı adam evli nıe bole bıse teklıf edıyosunuz ya adam karısıyla ogluyla olsun arkadasları da az degılmış hani.....:KK50:

canımsın, sizde olmasanız nasıl rahatlayacam ben, hiçbir iş yapmak gelmiyor içimden, yemek yapmam lazım ama kalıp yapasım yok. çok sıkıldımmmmm.

bugünde yemek yapma demiyeceğim,kalk gı yap kocana yemek,sen yemeğe sevgini kat,oda sana illaki birşeyler katar:KK1:

ben geldim ben geldim

hoş geldin,neree kayboldun

terra bunaldım artık...bu kadar vurdumduymazlık olur mu. gece ben konuyom o dinlemeiyor bile, uyuyor, dürtüp uynadırıp konuşmaya devam ediyorum yine dinlemiyor. biraz sevgi istiyorum, zor mu ya...

yorgun mu düşüyor acepp:44:

Hayırlısıyla şu yılbaşını bi atlatsak.........

kız sen ne diyon,senin kocada mı firari..:KK1:

saol bebegım :) alahm yaaa alhm yaaa su erkeklerı de anlamyrm. bırakın adamı adam evli nıe bole bıse teklıf edıyosunuz ya adam karısıyla ogluyla olsun arkadasları da az degılmış hani.....:KK50:

nazapım arkadaşlarına ne diim,benimkinde iş yok..
biliyon işte sen bana ettiklerini vakti zamanında:KK17:

uyku delisi acaip seviyor uyumayı, uyur kalkar pcdeişini yapar, bize vbakit ayırmıyosun deyincede yanındayım ya nasıl vakit ayırmıyorum diyor, işini yaparken yanımızda durması bize vakit ayırdığı anlamına gliyor, ne gezmeyi sever ne tozmayı, zorla gideriz hep aynı şeyler, ah çok yaralıyım bu konularda. çok incindim çoık. neyse.msni yazsana özelden yada faceni ne biliyim daha kolay ulaşabilcem bi yer olun.

bugünde yemek yapma demiyeceğim,kalk gı yap kocana yemek,sen yemeğe sevgini kat,oda sana illaki birşeyler katar:KK1:

hoş geldin,neree kayboldun

Virüs
yorgun mu düşüyor acepp:44:

kız sen ne diyon,senin kocada mı firari..:KK1:

nazapım arkadaşlarına ne diim,benimkinde iş yok..
biliyon işte sen bana ettiklerini vakti zamanında:KK17:

ayıptır soylemesı temızlık yaptım cok yorldum daha markete gdıcem gelıp yemk yapıcam offf offf:)

uyku delisi acaip seviyor uyumayı, uyur kalkar pcdeişini yapar, bize vbakit ayırmıyosun deyincede yanındayım ya nasıl vakit ayırmıyorum diyor, işini yaparken yanımızda durması bize vakit ayırdığı anlamına gliyor, ne gezmeyi sever ne tozmayı, zorla gideriz hep aynı şeyler, ah çok yaralıyım bu konularda. çok incindim çoık. neyse.msni yazsana özelden yada faceni ne biliyim daha kolay ulaşabilcem bi yer olun.

Benimkide gezmeyi sevmez zorla dışarı çıkarırım öle hep aynı yerler aynı şeyler,akşamları eve gittikten sonra tek kelime konuşmadan yataga yattığımız günleride biliyorum,herkes kendi çapında takılıyorr bazen evde var mı yok mu unutuyorummm ölee bişiler işteeee:S:S:S:S:S

Benimkide gezmeyi sevmez zorla dışarı çıkarırım öle hep aynı yerler aynı şeyler,akşamları eve gittikten sonra tek kelime konuşmadan yataga yattığımız günleride biliyorum,herkes kendi çapında takılıyorr bazen evde var mı yok mu unutuyorummm ölee bişiler işteeee:S:S:S:S:S

yanlız deılmısım bu konuda 2 aydr bı yere gotrmedı benı :/ bırazdan gelır pc ye otrr :/

benimki götürüyooo annemlere avm ye falan filan ama işte sadece götürmedin demiyim dye işte hani benmle gezmekten zevk aldığı için falan değill bide çocuğa değişiklik olsun dye:S

benimki götürüyooo annemlere avm ye falan filan ama işte sadece götürmedin demiyim dye işte hani benmle gezmekten zevk aldığı için falan değill bide çocuğa değişiklik olsun dye:S

ya aynı yerler bayıo nısanlıyken varya gecelere sabahlara kadar gezıodk sımdı bı evcı oldu zaten calısmıom benı annmlerede gtrmuo valla 1 aydr gtmedık anmler geldı 3 hafta once

ayıptır soylemesı temızlık yaptım cok yorldum daha markete gdıcem gelıp yemk yapıcam offf offf:)

oyy kurban olduğum...benide gör sen:KK17:

sen sus gözlerin konuşsun....:KK1:

X