" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ya aynı yerler bayıo nısanlıyken varya gecelere sabahlara kadar gezıodk sımdı bı evcı oldu zaten calısmıom benı annmlerede gtrmuo valla 1 aydr gtmedık anmler geldı 3 hafta once

Ya bayıyodan ziyade zevk aldığını benimle orada bulunmaktan mutlu olduğunu vs. bilsem ok. ama biliyorum ki maksat vakit geçirmek o kadar.. ama nankörlük etmiyim hiç değilse benimle vakit geciriyoo benim yerime arkadaşlarıylada geçirebilirdi o vakti... buna da şükür:)

ne kadarrrr iyi niyetli bir insanımmm ben ne kadar olumluyum ben yaaa tütütütttüüühhh maşallahhh bana

diyosunnnnnnn

evlı bı ınsann arkadaslarıyla olamaz kardesım:)

ben geldim gı napıyonuz hatunlar terra senin konunda ne güzel katlediliyo muhabbete çevirdik ne eğlenceli :124:

şöyle sihir yapabilme yeteneğim olsada şık hemen yemekler hazır olsa

benimkide öyle sevmez ben zorla çıkarırım oda alışverişe gideriz.hemen eve döneriz. gezmiş olyoz ya. hiç düşünmez bu insan sıkılıyomu, bunalıyomu, kendi akşama kadar dışarda ya ona göre hava hoş

al birini vur ötekine..

nazaap bacım napıyıon nerdesin

terram bacım sen yılbaşı gününe müsilini al koy anacım tedbir o gün eczaneleri açık bulamazsın :82:

hihihih haklısın

Canım benim 100 msj anca oldu kusura bakma yazamadım denemelik yazayım dedim oda 10 dk sonra atabilirsin msj felan diyo buraya yazayım ben oraya bak benim açtığım konu duymuyor,anlamıyor,sevmiyor bir derdim var bölümünün eşim ve eşimin ailesi bölümünde yada yazdığım cevaplar sayfasındanda bulabilirsin aradığın şeyi şu an müsait değilim ama senin konunuda okuycam sorunun cevabınıda vericem şimdilik işini görür dediğim adres görüşürüz..

valla katlettik snein olayı elbirliğiyle, neyse ben kaçıyom canım kuzum uyandı, yediriyim onu, akşam buralardaysan yazışırız..kendüne iyi bak... ben gelene kadar.

Canım benim 100 msj anca oldu kusura bakma yazamadım denemelik yazayım dedim oda 10 dk sonra atabilirsin msj felan diyo buraya yazayım ben oraya bak benim açtığım konu duymuyor,anlamıyor,sevmiyor bir derdim var bölümünün eşim ve eşimin ailesi bölümünde yada yazdığım cevaplar sayfasındanda bulabilirsin aradığın şeyi şu an müsait değilim ama senin konunuda okuycam sorunun cevabınıda vericem şimdilik işini görür dediğim adres görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…