" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

yine ben insaflıymışımda totoyla kalmışım baksana millet sünnetçiden beter çalışıyo

onlar fena ya....

yok onlara ben soguk suları sarımsaklı denızı buz gbı mesela ıyı gelır onerıyorum

soğuk ve buzu anladımda sarımsağı anlayamadım ..:44:

Terracım şaka yapıo tabiki;yoksa benden habersiz wc ye bile gidemez

niyeki gidemez? neden? niçin?

acık anlatsana naptın kocana..

hemen anlatayım yöntemimi; öyle olduğunu varsayıyorum yani benden izinsiz hiçbirşey yapamayacağını hiçbir yere gidemeyeceğini hayal ediyorum süpper oluo hahahaaaa şiddetle tavsiye ederim

ayyy adam altına kaçırır kız bensiz wc ye gitmese oyüzden bensiz gitmesine izin veriyorum

Son düzenleme:
bence şimdiden sert çıkma bi bekle bakalım ....kendi bahseder zaten ..gidecez edecez diye....hııııı tabi tabi de şu aralar ses etme....yılbaşı yaklaşana kadar 3 *5 gün kala konuyu yavaştan sen aç eee napıyoz yılbaşına de.....yine saçmalarsa bi dene gör bakalım neler oluyo de sert tavır takın ve sus....bidahada 31 aralığa kadar sus 31 aralık ta kooopsun artık kıyamet...iyi bi ders ver derim...

ayyy adam altına kaçırır kız bensiz wc ye gitmese oyüzden bensiz gitmesine izin veriyorum

hayal et olsun he ...alemsin..

eline sağlık demesi olumlu gelişme he
fırtına öncesi sessizlk değildir umarım bu

ben ne fırtınalar gördüm be bacım..

kolları sıvayım yani şimdiden...

napıyosun canım yazılanları okuymadım ne var ne yok kriz çözüldümü, moralim bozuk adam yine uyuz etti beni. ölcem bunun bu ilgsiz sevgisiz tavırkarından

yok canım ne cicişi adam diyorum farklı farklı giyineyim , sen bilirsin, benim için farketmez diyor sen napardın bu durumda.akşam kavgasını yaptık (yaptım o dinledi sadece her zaman ki gibi) sen naptın anlat

bizim aramız gayet iyi,
ara sıra siniri oynuyor işte
ama bu ara ilişkimiz güzel gidiyor
bakalım şu yılbaşını atlatalım da..

ak ile kara beli olsun....

sen şöyle cicişlerini giy süzül eşinin önünden
giyineyim edeyim deme,diline dolama
yap..elbet sokulacaktır,sabır cnım..
çalışmalara devam..

canım çok sevindim senin adına bekle yılbaşına kadar. benim derdim o değil ki sadece , sevgisizliğinden, ilsizliğinden bıktım, ne önemsiyo, ne değer veriyor, doğru düzgün konuşmaz bile, deli olcam ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…