33 yaşında...
iyiyim, bugün eşimin memleketine gidiyorum, görümcem evleniyorda, bi kaç gün giremicem
eşim cumartesi günü gitti, canım sıkılıyor onsuz, sataşacak kimsem yok
küçükte değil anacım tam sopalık bunlar ha
bekar arkadaşlarınında yuvasını yapmak lazım
sataşcak kimsen yok mu ???
çok sıkılıyosan bana sataş..
ben alıştım zati itip kakılmaya...
ben yandım eller yanmasın anacımmm
eşime sataşıyordum ya normalde akşamları eve gidiyorken o yüzden. bilgisayar loglarına baktım belki bişi bulurumda kavga ederim onunla diye ama birşey bulamadım
sonra aklıma abiyem geldi, o istemiyordu abiyemi, ama o konudada pes etmiş sanırım, yani kavga edecek sebebim yok ki ona üzülüyorum
kıyamammm,sana sataşmam canımmmm
sorsana ona, arkadaşlarınla aranda ne var
Kıssslarrr günaydınnnnn
konunu okuyordum, yorum yapacaktım, ben olsam çok kızardım diye... tam o sıralarda eşim aramasın mı beni? kurum içi yapılacak yemekleri var öğle arası. bir bayan var gıcık oluyorum ona. oda olacakmış. aynı binada çalışmamıza rağmen ve iş arkadaşlarını tanımama rağmen, beni yanında götürmedi beyfendi. kızdım telefonda. tam kızarken iş arkadaşlarından biride geldi. yazık değilmi adama kızıon dedi (birşey demedim o kişiye)... sanki karşımdaki adam bana kızmadı... ayy bu na ne demeli şimdi. gereksiz mi oldu...
sanki karşımdaki adam bana kızmadı... ayy bu na ne demeli şimdi. gereksiz mi oldu
şu kısmı anlayamadım canım:44:
Kızlar şimdi eşimin yanından geliyorum.öğle arasına gitmiştim...
uzun süredir eşimle aramız iyi....
bana dediki xxxx şarkıcısı yılbaşında kaça çıkıyomuş...
dedim şu fiyata; ben heyecanlandım
ayy dedim beni mi götürücen..acık kıvırttım orda heyecandan
HAYIR dedi;
arkadaşlarımla gidicem..
e dedim biz ne olcaz=oğlum ben
annenin evinde kutlarsın dedi..
arkadaşlarının hepsi bekar o evli....
Ben dedim ki senin aile babası olmaya niyetin yok...
UTANMIYORSAN GİT DEDİM...
gider mi gitmez mi bilmiyorum
ancak niyetine girmiş o bir gerçek..
Şimdi kızlar gidemezsin diye inat edersem..bana inadından gitmeyeceği varsada gider.....
polemiğe girmesem...gitsin.o vicdan azabını yaşasa mı iyi..(vicdanı varsa)
yoksa yılbaşına kadar başını mı yiyim...:26:
bu bencillik ötesi bir şey değil mi ya....kendini düşünmek gerisi umrumda değil...
içim içimi yiyor....
nasıl davransam sağlıklı olur?
sizin böyle birşey başınıza gelse???
ne yapardınız..:44:
eşime telefonda kızarken, iş arkadaşı odaya girdi. Eşime ya odaya biri girdi sonra konuşalım diyorum, kızıyor telefonda bana. Bende sinirli birşekilde kapat artık dedim. Kapattı. Iş arkadaşıda niye kızıyorsun eşine dedi. (ona neyse)
son durum nedir?
adam nuh dedi peygamber demedi. gidecek yemeye. o bayan yüzünden eşimle kötü olamam. bayanı sevemedim. nedenide eşimle laubali konuşurken yakaladım. artı eşimle kendi evindeki olan şeyleri paylaşıyormuş. ailevi sorunları eşime anlatıyormuş. eşimlede yetinmedi k.validemede anlatmış... o bayan neden böyle şeyler yapıyor bilmiyorum.
son durum nedir?
adam nuh dedi peygamber demedi. Gidecek yemeye. O bayan yüzünden eşimle kötü olamam. Bayanı sevemedim. Nedenide eşimle laubali konuşurken yakaladım. Artı eşimle kendi evindeki olan şeyleri paylaşıyormuş. Ailevi sorunları eşime anlatıyormuş. Eşimlede yetinmedi k.validemede anlatmış... O bayan neden böyle şeyler yapıyor bilmiyorum.
ya dıkkat et gorsturme bısı yap ya benm basıma gelenlerı anlatsam çüş dersin ve okadına yaklastrmazsın solım sana evlı mevlı dıe guvenme sakın kadına
ne yapacağımı bir bilsem.