" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

iyiyim, bugün eşimin memleketine gidiyorum, görümcem evleniyorda, bi kaç gün giremicem
eşim cumartesi günü gitti, canım sıkılıyor onsuz, sataşacak kimsem yok

sataşcak kimsen yok mu ???

çok sıkılıyosan bana sataş..

ben alıştım zati itip kakılmaya...

sataşcak kimsen yok mu ???

çok sıkılıyosan bana sataş..

ben alıştım zati itip kakılmaya...

eşime sataşıyordum ya normalde akşamları eve gidiyorken o yüzden. bilgisayar loglarına baktım belki bişi bulurumda kavga ederim onunla diye ama birşey bulamadım
sonra aklıma abiyem geldi, o istemiyordu abiyemi, ama o konudada pes etmiş sanırım, yani kavga edecek sebebim yok ki ona üzülüyorum

kıyamammm,sana sataşmam canımmmm

konunu okuyordum, yorum yapacaktım, ben olsam çok kızardım diye... tam o sıralarda eşim aramasın mı beni? kurum içi yapılacak yemekleri var öğle arası. bir bayan var gıcık oluyorum ona. oda olacakmış. aynı binada çalışmamıza rağmen ve iş arkadaşlarını tanımama rağmen, beni yanında götürmedi beyfendi. kızdım telefonda. tam kızarken iş arkadaşlarından biride geldi. yazık değilmi adama kızıon dedi (birşey demedim o kişiye)... sanki karşımdaki adam bana kızmadı... ayy bu na ne demeli şimdi. gereksiz mi oldu...

GIYMAYIN GARİBE..:26:

sorsana ona, arkadaşlarınla aranda ne var

:44:alkol var...

Kıssslarrr günaydınnnnn

canım günaydın...

sanki karşımdaki adam bana kızmadı... ayy bu na ne demeli şimdi. gereksiz mi oldu

şu kısmı anlayamadım canım:44:

sanki karşımdaki adam bana kızmadı... ayy bu na ne demeli şimdi. gereksiz mi oldu

şu kısmı anlayamadım canım:44:

eşime telefonda kızarken, iş arkadaşı odaya girdi. eşime ya odaya biri girdi sonra konuşalım diyorum, kızıyor telefonda bana. bende sinirli birşekilde kapat artık dedim. kapattı. iş arkadaşıda niye kızıyorsun eşine dedi. (ona neyse)

giderler cnm ya ne vicdan azabi aklina bile gelmezler onlarin eglenip gelirler

son durum nedir?

adam nuh dedi peygamber demedi. gidecek yemeye. o bayan yüzünden eşimle kötü olamam. bayanı sevemedim. nedenide eşimle laubali konuşurken yakaladım. artı eşimle kendi evindeki olan şeyleri paylaşıyormuş. ailevi sorunları eşime anlatıyormuş. eşimlede yetinmedi k.validemede anlatmış... o bayan neden böyle şeyler yapıyor bilmiyorum.

ya dıkkat et gorsturme bısı yap ya benm basıma gelenlerı anlatsam çüş dersin ve okadına yaklastrmazsın solım sana evlı mevlı dıe guvenme sakın kadına

Kız dişini göster kadına...acık..

Ortalığı boş bulmasın

ben daha yeni üye sayılırım o yüzden yanlış yada eksik yazarsam kuru-surabakma.seni kışkırtmak üzmek istemem çünkü benimde büyük sorunlarım var ama sadece şunu söylemek istiyorum çok can acıtan bir durum eşinin yaptığı.sen bilirsin ama bence sende plan yap dışarıda gerekirse rezervasyon yaptır bilet vb.öyle göster gidecekmiş gibi ama gitme.eğer istemiyorsan yani gtmek.çocuğuda annene bırak.allah yaredımcımız olsun inşallah böyle şeylere gerek kalmaz dua et bol bol.ne olur çokta üzme kendini.inan benimde ne sorunlarım var.allah yardımcın olsun

ne yapacağımı bir bilsem.

arıza cıkart ya ne demek otr konus esıne ne bu ya de ben bı erkekle konusup ev olaylamı anlatsam hos mu sence de kendınden ornek ver . kadınım ama kadınların bı kısmına uyuz oluyorm ne bıcım haysıyetsz tıpler bunlar ya baska adam yyok gbı evlı erkklere bulasıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…