Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız dişini göster kadına...acık..
Ortalığı boş bulmasın
sende kendi sorununu bıraktın benimkini okuyorsun. Bu kocaları alacaksın, şiddete karşı olmama rağmen bir güzel pataklayacaksın. Başka yolu yok...
arada odasına gidip eşimi teftiş ediyorum. ayrıca bayanla aynı oda da zaten. yemeğe gitmese odada görecek gene bayanı. Allahtan eşimin iş değiştirme durumalrı var. Allah nasip etsinde gitsin artık o odadan.
son durum ne gidecek mi kesin?
şiddete gene karşıyız emme bir iki pataklamadan da olmayacak gibi...
Düşüncesiz şeyler ya..
Kız sanada taktik bulmak gerek..:44:
giderler cnm ya ne vicdan azabi aklina bile gelmezler onlarin eglenip gelirler
terra, varsa taktik şöyle bi yol gösteriverin bu garibana... uff şimdi gidiyordur yemeye... benimde iştahım kaçtı....
kadın evlimi? merak ettim
canım eşine çok rahatsız olduğunu çaktırma
aklında olmayınıda aklına sokma adamın
ama arada uyarıda çek
yani olaydan haberdar olduğunu anlasın
kız bu arada bişicik yoksa adamın günahına da giriyoz bak he vebali boynuna...
eşimin o bayana bakacağını sanmıyorum. eşime güveniyorum. ama kadını sevmiyorum. tuhaf davranışları var.
eşimin o bayana bakacağını sanmıyorum. eşime güveniyorum. ama kadını sevmiyorum. tuhaf davranışları var.
Merhabaa konunun devamını okuyamadım son durum nedir acaba? Eşiniz gidiyor mu yılbaşında?
istedıgı kadar tıpsz olsn kadın sen ıpını saglam bagla
ahh bu şüphe yok mu...
ufacık bebeği var o kadar karaktersiz değildir umarım ya eşini ayartcak kadar..
belki o rahat tavırları seni rahatsız ediyordur..
sorunlarını paylaşması falan...
uff yaa zor ama yinede
istedıgı kadar tıpsz olsn kadın sen ıpını saglam bagla
evet davranışları rahatsız ediyor.
öyle saçlarındaki beyazları bile bazen boyamıyor. ben daha bakımlıyım ona göre. belkide eşim bakmaz diye düşünüyorum. ama haklısın ipleri bırakmamak lazım. çalıştığı kurumdan ayrılsa, ben çok sevineceğim...
heryerde bı sey var o sey kısmını yazmıyım... bız nısanlandıgımız gece mesaj attı esımın yannda calıstrdıgı kı kadın senı sevıyorm sen nısanlandın baskasylasın emnmısn asık oldgndan falan dıye dusun... kına geceme bunun teyzesının kızı geldı zamannda esım ıcın ıntıhar etmıs ama suan ewlıydı kadın gecenın sonunda bu kız senı ıdare edemez falan dıe mesaj atmıs sonracıma nıkahıma esımın eskı sewgılısı gelmıs krsımızda durupo benı ızledı. sonrada bende bısı sanmıstım ewlncegın kızı demıs. dusunn yaaa nıkahı olan bı adama asık:) bı tanesıde ıcıp ıcıp gelmıs rus 4 yaslarında geldı enı optu bıde agladı nıkahımda kocama asık oldgu ıcın.... bn neler cektım bu kadınlardan
uff. adam evleniyor artık. ne diye saçma sapan konuşuyorlar.. neler çekmişsin. ama sen halen eşinle evlisin. Allah ayırmasın. Allah kötü insanları uzak tutsun bizlerden.