Dert bir değil iki hiç değil

asıl sen sorgulamalısın o kızla arkadaşlığını canım. böyle aptal bir arkadaşım olsa benim de tavrım aynısı olur. Aptallığa cahilliğe gerizekalılığa tahammülüm yok. Öyle birisi benle arkadaş olmasın zaten .

Ne yazacağımı bilemedim inan ki
bu kadar mı kör olmuş gözleri
gençliğine canına yazık değil mi?
neden kendinden bu kadar nefret ediyor arkadaşın?
Neden bile göre eziyet çekmek istiyor
erkek kıtlığı filan var da bizim mi haberimiz yok ?

Ay Allah ım yorum yapma
Yahu yapılacak şey okadar basit ki neden bu kadar ezdirir kendını bi insan bile bile mutsuzluğa koşar Allahım yardım etsin şıu saniye ayrıl derhal

Arkadaşınız kendine bu değeri mi reva görüyomuş?

mutlu aşk dolu evlilikte bunların hiç biri olmuyor, söyleyin ona.

eğer kendine kendisi değer vermezse kimse değer vermez.

bugün, şu an hiç bir şey için geç değil. Ayağa kalksın, saçını savursun ve ben kıymetliyim, bunları haketmiyorum, gerekirse ömrümün sonuna kadar bekar kalırım ama bunların bana yapılmasına izin vermem desin. iyi gelecektir.

Niye arkadasinin akli yok mu? Gormuyo mu ne berbat bi hayat yasayacagini. Ben kizlarin bu kadar saftirik olmasini anlamiyorum ya bela resmen geliyorum diye diye geliyo kac kurtarsana kendini. Bi de kaynana yanina gitcekmisin hayatinla zorun mu var kendinden nefret mi ediyosun?

olayın içinde uyuşmuş farkedemiyıor..
bu yazıyı benm anlattıgımı düşünerek okuturmusunuz lütfen..
bana tavsiyeleri ne olacak merak ettim..

Çok yakın bir arkadaşımın sizinle benzer bir durumdayken gözünü açmaya çalışmıştım..Beni dinleyip sözlerime inanmak istememişti, işine gelmiyordu, vazgeçmek istemiyordu.. Neden? Çünkü bir kere inanmış o onun ruh ikiziymiş.. O güya ruh ikizi olan arkadaş manevi anlamda mahvetti arkadaşımı.. Ve bunları sadece kendi yaşayıp öğrendi.. Benim onca ettiğim laflar içinse şimdi "böyle olması gerekiyormuş, o zamanlar daha farklıydım" diyor bizimki..Ne diyeyim, umarım arkadaşınız şurda yazılanları dikkate alır, biraz söz dinler,yoksa gerçekten başını yakacak..

Ya bazı hemcinslerim kendimi kasiniyo diye düşünüyorum işte böyle konular görünce mazoşist galiba arkadaşın iyi tek bi tarafı yok yanacam ben diye bas bas bağırıyor resmen

Yeminle arkadaşının kafasında tahta eksik. Valla billa eksik. Bu kadar olmaz ya. Nişanlısı benim elime geçse ona çok güzel şeyler derdim.

İnanılır gibi değil, ayrılsın bile dememize gerek yok, olay buralara gelene kadar ayrılması gerekirdi zaten. Hizmetçilik yapmak için mi evleniyor bu kız ?

Adam mı yok yahu?! Bunlar kendilerine hizmetci arıyor kusura bakma da s*çarım oyle aşkın içine!

Kırmızılı yerden sonrasını okumadım.
Gerek yok.
Ne b.k olduklarını anlamak için tek paragraf yetti.
Boşa kafamı eskitemem.
İşim gücüm var.
Arkadaşın da bu adamla evlenecek kadar gerizekalı ise yapacak bişey yok.
Nası bi yokluk ki bu adamı çekiyo....
Nası bi özgüvensizlikki bunları sindiriyo.
Kendi özgür iradesiyle eşşek olmayı seçen,
Sonra semer vurdular diye vızzıklarsa acımam.
Özellikle böyle sert konuşuyorumki bi an önce aklını başına alıp kuyruğuna tenekeyi bağlayıp salsın şu adamı...

Arkadaşınızın aşk sandığı şey bir nevi saplantı. Acil psikolojik destek alsın kendine gelmeye başlayınca hatasını görüp kendi ayrılmaya karar versin yoksa kim ne derse desin ayrılmaz.

Bugun ayrilsin derhal. Ayrilmadigi hergun dokecegi gozyasi miktarina yatirimdir! Yazik etmesin kendine.
Nisanlisi elle tutulur bir karakter olsaydi kv ile mucadele zorlugu kalirdi. Ama yok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…