Dert bir değil iki hiç değil

Kaç kez ayrıldı çocuk bu sabahlara kadar ağladı etti, sonra yine barıştılar. Elli kere ayrılıp barıştılar.

Kaç kez ayrıldı çocuk bu sabahlara kadar ağladı etti, sonra yine barıştılar. Elli kere ayrılıp barıştılar.
Bende yeni okuyorum konuyu içim şişti. İnşallah ayrılmışlardır diyecektim ki bu mesajı gördüm. Afedersiniz daha öyle salağını nerden bulacak, 2 gözyaşı koymaz adam(!)a. Çok sinirlendim ya

sarmaya limon atiyorlar iyi olmus :deli: tasaruf etsin hirtik kaynana...

Allahim kacinci yüz yildayiz lütfen ayrilsin, bi insan hayatini bile bile nasil mahfetmek ister. Allah askina. o ayrilmazsa, sen arkin sacindan tut ayir lütfen. hayati yanmasin. bugün küser sana belki yarin anladiginda cok tsk eder

Bende yeni okuyorum konuyu içim şişti. İnşallah ayrılmışlardır diyecektim ki bu mesajı gördüm. Afedersiniz daha öyle salağını nerden bulacak, 2 gözyaşı koymaz adam(!)a. Çok sinirlendim ya
Konuyu yazalı çok oldu. Ben de iletişimi kestim aslında. Bir kaç mesaj yukarda anlattım en son olayları. Hayatımda bir yük, bir asalak gibiydi. Görüşmüyoruz.

sarmaya limon atiyorlar iyi olmus :deli: tasaruf etsin hirtik kaynana...

Allahim kacinci yüz yildayiz lütfen ayrilsin, bi insan hayatini bile bile nasil mahfetmek ister. Allah askina. o ayrilmazsa, sen arkin sacindan tut ayir lütfen. hayati yanmasin. bugün küser sana belki yarin anladiginda cok tsk eder
Bir kaç mesaj yukarda belirttim ayrıntıları, görüşmeyi bıraktım ben.

Arkadaşlar arkadaşım bende yatılı kalıyor. Derdini anlattı ben de buraya yazmayı sizin de görüşlerinizi almayı teklif ettim, kaynana konusu olunca. :KK76: Olaya geçiyorum.

Arkadaşım kaynanasından hiç hoşlanmıyor. Nişanlı kendisi, 2 yıldır. Hala evlilik planları yok. Nişanlılar ama sanki sevgililik döneminin meşrulaştırılmış şekli. Aileler hiç muhatap olmuyor.
Bunun kaynana haftada bir bunu türlü bahanelerle temizliğe çağırıyormuş. Gelmediğinde ise nişanlısına kızı kötülüyormuş. Bir kere boynunu sıkmış nişanlısı kızın. ( Annesi yüzünden tartışmışlar, annesine gerizekalı demiş arkadaşım). Arkadaşımın babası da maddi olarak arkadaşımı elinde tutmak için zaten aldırmıyor.

Kaynanasının ara sıra temizliğine gittiği halde bir de kaynanasının kaynanasının evini temizliğe gitmişler. Eltisi hamileyken hastanede bizim kız kalmış. Ve kadının eşi yani arkadaşımın kayını da eve gidip uyumuş. Para olarak da kendi cebinden harcamış. Eltinin ailesi şehir dışında. Sabah kaynını aradığında işe gitmem lazım diye kayını benim de işe gitmem lazım diyerek bunla kavga ediyor. Kendi karısının yanına gelmiyor ki babalık izni veriliyormuş normalde. Neyse nişanlısı abisini savunmuş.

Bizim kız kaynanasıyla birlikte yaşamak için iki yıldır bekliyor. Bir yatak odası alamadılar yani. Nişanlısı denen kişi maddi durumumuz iyi diye geziyor ama sürekli ortamlarda para yiyormuş. Üstelik çocuk bundan sürekli arabamızın tamiri diye para sömürüyor. Kapanacaksın diyormuş. Evde başın kapalı gezeceksin, babamın annemin yanında dikkatli oturacaksın, her lafa girmeyeceksin. Fiziğine, bakımına dikkat edeceksin. Her gün duş alacaksın ben sevmem öyle diyormuş.

Son olay ise şu; kaynanasına temizliğe gittiğinde, kaynanası dolaba yaprak hazırlıyormuş. Bu temizliği bitirmiş. Kaynanası çay koy da içelim demiş neyse çayı koymuş. Sonra otur yaprağa yardım et demiş. Bu da önceden eline krem sürmüş. Kolonyalamış ellerini, kasıtlı yapmamış, temizlik yaptığı için rahatlamak için yapmış, yaprakları öyle sarmışlar. Bu eve gitmiş. Akşam nişanlısı buna küfürlerle mesajlar atmış. Annesi yapraktan pişirmiş kolonya, krem kokusu sinmiş, kadın o kadar para verdim bayrama yapıyordum diye sinir krizi gb bagırmalara girmiş. Nişanlısını aradıgında arkadan annesinin sesleri hakaretler. Nişanlısı buna beceriksiz, rezil ettin tarzı konuşmuş.

Tabi ki ne yapacağım diye soruyor. Kesinlikle ayrılması, hatta iyi bir sövmesi taraftarıyım. Bizim kız öyle ki şu an konuşmuyoruz diye ağlıyor. Üniversitede iyi bir ganosu olan gelecek vaat eden bir arkadaşımın son hali bu işte. Yorumları okutursam belki aklı başına gelir. Teşekkürler.
İntihara çok meraklıysa bırakın evlenip görsün ... deli mi divane mi arkadaşın çoktan s.... çekmeliydi ...

konu hortlamış pardon :D

Back