Dert bir değil iki hiç değil

asıl sen sorgulamalısın o kızla arkadaşlığını canım. böyle aptal bir arkadaşım olsa benim de tavrım aynısı olur. Aptallığa cahilliğe gerizekalılığa tahammülüm yok. Öyle birisi benle arkadaş olmasın zaten .
Valla karşımda aklını kullanmayan birisi varsa feriştahı olsa tavrım aynı olur. Uyardım, anlattım ama hala acabaları olan, ağlayan bir kız. Kaldı ki böyle zekasını kullanmayan, kendine bunu yapan birine dönüştüğünü farketseydim kesinlikle evime kabul etmedim. Bir kadın bu kadar saf olmamalı. Kaldı ki beyni var lütfen kullansın. Yoksa dalga da geçerim, küfür de ederim.

Ne yazacağımı bilemedim inan ki
bu kadar mı kör olmuş gözleri
gençliğine canına yazık değil mi?
neden kendinden bu kadar nefret ediyor arkadaşın?
Neden bile göre eziyet çekmek istiyor
erkek kıtlığı filan var da bizim mi haberimiz yok ? :kahve:

Ay Allah ım yorum yapma
Arkadaşlar arkadaşım bende yatılı kalıyor. Derdini anlattı ben de buraya yazmayı sizin de görüşlerinizi almayı teklif ettim, kaynana konusu olunca. :KK76: Olaya geçiyorum.

Arkadaşım kaynanasından hiç hoşlanmıyor. Nişanlı kendisi, 2 yıldır. Hala evlilik planları yok. Nişanlılar ama sanki sevgililik döneminin meşrulaştırılmış şekli. Aileler hiç muhatap olmuyor.
Bunun kaynana haftada bir bunu türlü bahanelerle temizliğe çağırıyormuş. Gelmediğinde ise nişanlısına kızı kötülüyormuş. Bir kere boynunu sıkmış nişanlısı kızın. ( Annesi yüzünden tartışmışlar, annesine gerizekalı demiş arkadaşım). Arkadaşımın babası da maddi olarak arkadaşımı elinde tutmak için zaten aldırmıyor.

Kaynanasının ara sıra temizliğine gittiği halde bir de kaynanasının kaynanasının evini temizliğe gitmişler. Eltisi hamileyken
Arkadaşlar arkadaşım bende yatılı kalıyor. Derdini anlattı ben de buraya yazmayı sizin de görüşlerinizi almayı teklif ettim, kaynana konusu olunca. :KK76: Olaya geçiyorum.

Arkadaşım kaynanasından hiç hoşlanmıyor. Nişanlı kendisi, 2 yıldır. Hala evlilik planları yok. Nişanlılar ama sanki sevgililik döneminin meşrulaştırılmış şekli. Aileler hiç muhatap olmuyor.
Bunun kaynana haftada bir bunu türlü bahanelerle temizliğe çağırıyormuş. Gelmediğinde ise nişanlısına kızı kötülüyormuş. Bir kere boynunu sıkmış nişanlısı kızın. ( Annesi yüzünden tartışmışlar, annesine gerizekalı demiş arkadaşım). Arkadaşımın babası da maddi olarak arkadaşımı elinde tutmak için zaten aldırmıyor.

Kaynanasının ara sıra temizliğine gittiği halde bir de kaynanasının kaynanasının evini temizliğe gitmişler. Eltisi hamileyken hastanede bizim kız kalmış. Ve kadının eşi yani arkadaşımın kayını da eve gidip uyumuş. Para olarak da kendi cebinden harcamış. Eltinin ailesi şehir dışında. Sabah kaynını aradığında işe gitmem lazım diye kayını benim de işe gitmem lazım diyerek bunla kavga ediyor. Kendi karısının yanına gelmiyor ki babalık izni veriliyormuş normalde. Neyse nişanlısı abisini savunmuş.

Bizim kız kaynanasıyla birlikte yaşamak için iki yıldır bekliyor. Bir yatak odası alamadılar yani. Nişanlısı denen kişi maddi durumumuz iyi diye geziyor ama sürekli ortamlarda para yiyormuş. Üstelik çocuk bundan sürekli arabamızın tamiri diye para sömürüyor. Kapanacaksın diyormuş. Evde başın kapalı gezeceksin, babamın annemin yanında dikkatli oturacaksın, her lafa girmeyeceksin. Fiziğine, bakımına dikkat edeceksin. Her gün duş alacaksın ben sevmem öyle diyormuş.

Son olay ise şu; kaynanasına temizliğe gittiğinde, kaynanası dolaba yaprak hazırlıyormuş. Bu temizliği bitirmiş. Kaynanası çay koy da içelim demiş neyse çayı koymuş. Sonra otur yaprağa yardım et demiş. Bu da önceden eline krem sürmüş. Kolonyalamış ellerini, kasıtlı yapmamış, temizlik yaptığı için rahatlamak için yapmış, yaprakları öyle sarmışlar. Bu eve gitmiş. Akşam nişanlısı buna küfürlerle mesajlar atmış. Annesi yapraktan pişirmiş kolonya, krem kokusu sinmiş, kadın o kadar para verdim bayrama yapıyordum diye sinir krizi gb bagırmalara girmiş. Nişanlısını aradıgında arkadan annesinin sesleri hakaretler. Nişanlısı buna beceriksiz, rezil ettin tarzı konuşmuş.

Tabi ki ne yapacağım diye soruyor. Kesinlikle ayrılması, hatta iyi bir sövmesi taraftarıyım. Bizim kız öyle ki şu an konuşmuyoruz diye ağlıyor. Üniversitede iyi bir ganosu olan gelecek vaat eden bir arkadaşımın son hali bu işte. Yorumları okutursam belki aklı başına gelir. Teşekkürler.

hastanede bizim kız kalmış. Ve kadının eşi yani arkadaşımın kayını da eve gidip uyumuş. Para olarak da kendi cebinden harcamış. Eltinin ailesi şehir dışında. Sabah kaynını aradığında işe gitmem lazım diye kayını benim de işe gitmem lazım diyerek bunla kavga ediyor. Kendi karısının yanına gelmiyor ki babalık izni veriliyormuş normalde. Neyse nişanlısı abisini savunmuş.

Bizim kız kaynanasıyla birlikte yaşamak için iki yıldır bekliyor. Bir yatak odası alamadılar yani. Nişanlısı denen kişi maddi durumumuz iyi diye geziyor ama sürekli ortamlarda para yiyormuş. Üstelik çocuk bundan sürekli arabamızın tamiri diye para sömürüyor. Kapanacaksın diyormuş. Evde başın kapalı gezeceksin, babamın annemin yanında dikkatli oturacaksın, her lafa girmeyeceksin. Fiziğine, bakımına dikkat edeceksin. Her gün duş alacaksın ben sevmem öyle diyormuş.

Son olay ise şu; kaynanasına temizliğe gittiğinde, kaynanası dolaba yaprak hazırlıyormuş. Bu temizliği bitirmiş. Kaynanası çay koy da içelim demiş neyse çayı koymuş. Sonra otur yaprağa yardım et demiş. Bu da önceden eline krem sürmüş. Kolonyalamış ellerini, kasıtlı yapmamış, temizlik yaptığı için rahatlamak için yapmış, yaprakları öyle sarmışlar. Bu eve gitmiş. Akşam nişanlısı buna küfürlerle mesajlar atmış. Annesi yapraktan pişirmiş kolonya, krem kokusu sinmiş, kadın o kadar para verdim bayrama yapıyordum diye sinir krizi gb bagırmalara girmiş. Nişanlısını aradıgında arkadan annesinin sesleri hakaretler. Nişanlısı buna beceriksiz, rezil ettin tarzı konuşmuş.

Tabi ki ne yapacağım diye soruyor. Kesinlikle ayrılması, hatta iyi bir sövmesi taraftarıyım. Bizim kız öyle ki şu an konuşmuyoruz diye ağlıyor. Üniversitede iyi bir ganosu olan gelecek vaat eden bir arkadaşımın son hali bu işte. Yorumları okutursam belki aklı başına gelir. Teşekkürler.
Yahu yapılacak şey okadar basit ki neden bu kadar ezdirir kendını bi insan bile bile mutsuzluğa koşar Allahım yardım etsin şıu saniye ayrıl derhal

Arkadaşınız kendine bu değeri mi reva görüyomuş?

mutlu aşk dolu evlilikte bunların hiç biri olmuyor, söyleyin ona.

eğer kendine kendisi değer vermezse kimse değer vermez.

bugün, şu an hiç bir şey için geç değil. Ayağa kalksın, saçını savursun ve ben kıymetliyim, bunları haketmiyorum, gerekirse ömrümün sonuna kadar bekar kalırım ama bunların bana yapılmasına izin vermem desin. iyi gelecektir.

Niye arkadasinin akli yok mu? Gormuyo mu ne berbat bi hayat yasayacagini. Ben kizlarin bu kadar saftirik olmasini anlamiyorum ya bela resmen geliyorum diye diye geliyo kac kurtarsana kendini. Bi de kaynana yanina gitcekmisin hayatinla zorun mu var kendinden nefret mi ediyosun?

olayın içinde uyuşmuş farkedemiyıor..
bu yazıyı benm anlattıgımı düşünerek okuturmusunuz lütfen..
bana tavsiyeleri ne olacak merak ettim..

Çok yakın bir arkadaşımın sizinle benzer bir durumdayken gözünü açmaya çalışmıştım..Beni dinleyip sözlerime inanmak istememişti, işine gelmiyordu, vazgeçmek istemiyordu.. Neden? Çünkü bir kere inanmış o onun ruh ikiziymiş.. O güya ruh ikizi olan arkadaş manevi anlamda mahvetti arkadaşımı.. Ve bunları sadece kendi yaşayıp öğrendi.. Benim onca ettiğim laflar içinse şimdi "böyle olması gerekiyormuş, o zamanlar daha farklıydım" diyor bizimki..Ne diyeyim, umarım arkadaşınız şurda yazılanları dikkate alır, biraz söz dinler,yoksa gerçekten başını yakacak..

Ya bazı hemcinslerim kendimi kasiniyo diye düşünüyorum işte böyle konular görünce mazoşist galiba arkadaşın iyi tek bi tarafı yok yanacam ben diye bas bas bağırıyor resmen

Yeminle arkadaşının kafasında tahta eksik. Valla billa eksik. Bu kadar olmaz ya. Nişanlısı benim elime geçse ona çok güzel şeyler derdim.

İnanılır gibi değil, ayrılsın bile dememize gerek yok, olay buralara gelene kadar ayrılması gerekirdi zaten. Hizmetçilik yapmak için mi evleniyor bu kız ?

Adam mı yok yahu?! Bunlar kendilerine hizmetci arıyor kusura bakma da s*çarım oyle aşkın içine!

Kaynanasının ara sıra temizliğine gittiği halde bir de kaynanasının kaynanasının evini temizliğe gitmişler. Eltisi hamileyken hastanede bizim kız kalmış. Ve kadının eşi yani arkadaşımın kayını da eve gidip uyumuş. Para olarak da kendi cebinden harcamış. Eltinin ailesi şehir dışında. Sabah kaynını aradığında işe gitmem lazım diye kayını benim de işe gitmem lazım diyerek bunla kavga ediyor. Kendi karısının yanına gelmiyor ki babalık izni veriliyormuş normalde. Neyse nişanlısı abisini savunmuş.

Kırmızılı yerden sonrasını okumadım.
Gerek yok.
Ne b.k olduklarını anlamak için tek paragraf yetti.
Boşa kafamı eskitemem.
İşim gücüm var.
Arkadaşın da bu adamla evlenecek kadar gerizekalı ise yapacak bişey yok.
Nası bi yokluk ki bu adamı çekiyo....
Nası bi özgüvensizlikki bunları sindiriyo.
Kendi özgür iradesiyle eşşek olmayı seçen,
Sonra semer vurdular diye vızzıklarsa acımam.
Özellikle böyle sert konuşuyorumki bi an önce aklını başına alıp kuyruğuna tenekeyi bağlayıp salsın şu adamı...

Arkadaşınızın aşk sandığı şey bir nevi saplantı. Acil psikolojik destek alsın kendine gelmeye başlayınca hatasını görüp kendi ayrılmaya karar versin yoksa kim ne derse desin ayrılmaz.

Bugun ayrilsin derhal. Ayrilmadigi hergun dokecegi gozyasi miktarina yatirimdir! Yazik etmesin kendine.
Nisanlisi elle tutulur bir karakter olsaydi kv ile mucadele zorlugu kalirdi. Ama yok malesef.

Back