- 2 Mart 2017
- 1.523
- 819
- 53
- 43
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
yorumları okusa kaç yazar ki. bakın görün bu kız bu hödükle evlenecek. anasının danasının yedi sülalesinin hizmetçisi olacak. mutsuz bi hayat sürecek. bi zaman sonra sabrı yetmediğinde kafasına dank edecek. o zaman da boşanmaya cesareti olacak mı bilmiyorum. bu adam anasının bi lafıyla bu kızı dövecek de ilerde. daha neler çekecek bu hiçbişey.Okutmayın yorumları, evlensin.
Hiç üzülmüyorum böyle kızlara.
Eltisinin annesinin evini de temizlesin, görümcesinin kaynının da.
Siz de gönüllü çile çeken arkadaşınızı daha fazla dinleyip dertlenmeyin.
İstemese yaşamaz, size niye dert olsun?
Aynen saldım çayıra... Başım hala ağrıyor sinirden, çünkü benim aklımın sınırlarını zorladı. Gerçek mi diye düşündüm ya hala aklım almıyor.Okutmayın yorumları, evlensin.
Hiç üzülmüyorum böyle kızlara.
Eltisinin annesinin evini de temizlesin, görümcesinin kaynının da.
Siz de gönüllü çile çeken arkadaşınızı daha fazla dinleyip dertlenmeyin.
İstemese yaşamaz, size niye dert olsun?
Yani ona göre aile sıcaklığı varmış, kimse buna bu zamana kadar hesap sormamış ama bir gün kayınbabası sormuş, bu duygulanmış.Ailesi umursamıyor demişsiniz bu psikoloji ile büyüyen çocuklar hiç olmadık insanlara kapılıyor genelde. Nişanlısının ailesinin kendisini sevdiğini falan mı sanıyor? Resmen köle alıyorlar eve. Kendi hayatını bir uçurumdan aşağı atmak istiyorsa evlensin, yazık etsin kendine.
Bazı insanlara yüz tane de kötü örnek gösterseniz inanmazlar illa o kötü tecrübeyi yaşıcaklar. Siz bir arkadaş olarak uyarınızı yapın bence sonra da bırakın herkes kendi seçimlerinin sonuçlarını yaşasın.
hiç söyleme ya. bu adam bunu çalıştırmaz bu da kuzu kuzu oturur evde. bari üniversiteye gidipte boşuna kontejyan doldurmasaydı, yerine hakeden biri gidip okuyup bi yerlere gelseydi.Ya arkadaş bu kahrolası cehaletini ısrarla yaşaracaksa ne diye o üniversite sıralarını işgal ediyor arkadaşın.
Bu tarz hayatlar 13-15 yaşında babaları tarafından zorla başka erkeklere "evlilik"adi altında peşk....ş çekilen kızların hayatları.
kafaya bak yaa. bi gün o sıcaklık ona cehennem olacak haberi yok. ayrıca sıcaklık bu muymuş? evlendikten sonra tuvalete giderken bile hesap versin de göreyim o zaman sıcaklığı. bana hesap sorulması saygısızlıktır, özgürlüğüme, kararlarıma yapılan saldırıdır, ne sıcaklığı ya?Yani ona göre aile sıcaklığı varmış, kimse buna bu zamana kadar hesap sormamış ama bir gün kayınbabası sormuş, bu duygulanmış.
Ne bileyim çekinmeden bir şeyler istemeleri aile sıcaklığıymış falan filan...
Aynen işte bunu anlamıyor ve bir insan nasıl bunu anlamaz ALLAH aşkına?kafaya bak yaa. bi gün o sıcaklık ona cehennem olacak haberi yok. ayrıca sıcaklık bu muymuş? evlendikten sonra tuvalete giderken bile hesap versin de göreyim o zaman sıcaklığı. bana hesap sorulması saygısızlıktır, özgürlüğüme, kararlarıma yapılan saldırıdır, ne sıcaklığı ya?
o kadar sıcak insanlarsa madem temizliğe değil de çaya muhabbete çağırsınlar, kv o kadar sıcak ve iyi olsaydı temizlik yapan kıza bi de sarma sardırmazdı, "sen yoruldun çayımızı doldur otur kızım elini vurma" derdi, nişanlısı olacak yaratılmış çok sıcak ve iyi olsaydı kızı arayıp da bi sarma yüzünden ağzından köpükler saça saça konuşmazdı.
kimsenin sıcak falan olduğu yok arkadaşınız çok saf, kendini enayi yerine koyduruyor hepsi bu.
not: ohh o sarmalar da iyi ki kolonyalı kremli olmuş zıkkım yesinler.
Aynen ben nişanlıma bile kesimini kestim. Gidip temizlenen, yardım etmem vs. diye. O da bana dedi ki: Ne alaka, niye gidip temizleyecen, bunu isteyen mi oldu vs. Şimdiden söyleyim bil de ilerde bu tarz beklentilere gitmeyin dedim.yahu bi de anlamıyorum daha nişanlıyken bile gidip gidip kv evini temizlemekte nedir ya???
ben evliyken yapılmasını bile normal bulmuyorum kaldı ki nişanlıyken...
ben nişanlıyken kv evine bi kaç kez ailemle gittim oturdum ailemle de döndüm. normali bu bence.
eli ayağı tutmaz, çok hastadır yaşlıdır, kızı uzaktadır, yardım edecek kimsesi yoktur, temizlikçiye verecek parası yoktur o ayrı, o zaman ya gider yaparım ya da temizlikçinin parasını öderim.
ama sağlıklı, ayakta duran, işini yapabilen kadına neden gidip hizmet edeyim ki?
valla biri bana böyle muamele yapsa "hanımım işim bitti yevmiyemi verin de gideyim artık" derim direkt. bildiğin hizmetçilik bu. insan kullanmak. başka bi şey değil. saygı sıcaklık bu değil.
Umarım bu olur, çocuk bundan ayrılmış sanırım.Ayrılmayıp devam ettiği an boşanıp gelir zaten bu kafa da insanlara güç mü yeter , sabır mı dayanır , isterse bir sene üzülsün ayrılıp ama kesinlikle ayrılsın ömür boyu köle olmaya niyetli değilse tabi...
Lütfetmiş çocuk sözünden dönmez de umarım kızı kendiliğinden kurtarır yoksa zira arkadaşınızın bunu yapamayacak kadar gözlerine perde inmiş ...Umarım bu olur, çocuk bundan ayrılmış sanırım.
Aynen ben nişanlıma bile kesimini kestim. Gidip temizlenen, yardım etmem vs. diye. O da bana dedi ki: Ne alaka, niye gidip temizleyecen, bunu isteyen mi oldu vs. Şimdiden söyleyim bil de ilerde bu tarz beklentilere gitmeyin dedim.
Resmen hizmetçi, bir de eltisinin doğumuna gidip, sabah kaynının gelmemesi, bunun işe gidememesi falan saçmalığın daniskası. Umarım beni yemiştir, iyi bir tiyatrocudur, ve benim üzerimde rol denemiştir. Salak ayağına yatmıştır, umarım...
Umarım bu olur, çocuk bundan ayrılmış sanırım.
Yok sayılırlar canımAyrılmışlar mı, Allah'ın sevgili kuludurda ayrılmıştır yoksa hali harap ne aşkmış arkadaş hep böyle kalıyor sanıyorlar, aşk falan kalmıyor saygı kalıyor birtek oda zaten başından beri yok , bu kızın ailesi yok mu Allah aşkına zincire vursunlar, kapıyı kilitlesinler de çıkıp gidemesin oraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?