DERSHANEYE GİTMEK

Kişiye göre değişir kimine göre vakit kaybı kimine göre faydalı
Bu arada halk eğitimde ve okullarda kurslar ücretsiz onlara da katılabilirsin

Tamamen sana bağlı. Gitmezsen sorularını başka birilerine çözdürebilir misin, tek başına disiplinli çalışabilir misin, temelin var mı vs hepsi önemli

git bence. kendi kendine disipline olmak zor iş. bir de yanlış sırayla mı çalışıyorum yanlış konuya mı ağırlık veriyorum diye kendi kendine panik olabilirsin. dersaneye gidersen dersanede anlatılan derse göre ilerlersin.

Dershane yani yeni isimleriyle herhangi bir özel kurs merkezine gitmeyi düşünürsen iyice arastir. Arkadaşının gittiği yere gitmek zorunda değilsin. Çoğu kurs kitaplarını soru bankalarını veriyor. Uzun bir süre bir dershanede iş tecrübem olmuştu, öğretmenlerin ne zaman mezun olduğunu ve yaşlarını sor. Cok üzgünüm ama çoğu özel kurs merkezi asgari ücrete calistirabilecegi yeni mezunlara deneyim ya da okul puanına bile bakmadan alıyor. Eger düzenli çalışırsan o paranın hemen hemen yarısıyla sağlam kaynaklar alıp kendin de hazırlayabilirsin. Kendin hazırlanırken dershanelere gidip sadece deneme sinavlarina katılmak istersen de belli fiyat karşılığında durumunu görür oradaki öğrenciler arasında siralamani da görmüş olabilirsin.

Benim kardeşimde bu sene son senesinde, sınava girecek. Okuldan kalan zamanda dershaneye gitmek zor olacağı ve verim almayacağını düşündüğüm için göndermeyeceğim. Olur da mezuna kalırsa o taktirde gönderirim. Ona eğitim seti aldım online olarak. Alanıyla alakalı tüm ders videoları mevcut testler, deneme sınavları var sistemde. Bence en güzel yanı da yapamadığınız soruların çözüm videosu var. Eğitmenlerde anlaşılır bir şekilde anlatmış. Tüm kitaplar ( konu anlatımı ve soru bankası) toplamda 42 kitap ücret içerisinde gönderildi. Bu tarz bir eğitim seti deneyebilirsiniz youtube da da bir çok video var. Ya da ben yaparım diyorsanız dershaneyi seçebilirsiniz. İş sizde bitiyor. Çalışan her yerde başarır çalışmayan özel hocalarla dahi yapamaz.

Eğer sık sık gidip öğretmene yapamadığınız soruları sormayacaksanız online çevrimiçi eğitim alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…