sene sonuna kadar . aylık değil14000 çok değil mi?nette çok güzel anlatan öğretmenlerin videoları var.onlari izleyin
Bende de sizin gibiyimBu kişiden kişiye değişir. Evde düzenli çalışabilirim, program yapar buna uyarim derseniz gerek yok. Videolar + kaynaklar ve denemeler size yeter. Ama evde odaklanamazsanız olmaz. Dershane güzel disiplin katıyor aslında. Ben üniversiteye hazirlanirken de sonrasinda kpss için gittim ve faydasını gördüm. Evde odaklanamiyordum.
Ben lise ve üniversite sınavları için dershaneye gittim. Çok keyifli zamanlar geçirdim, eğitim açısından baya avantajını gördüm. Okuldaki eksiklerimi çok kapatıyordu, destek sağlıyordu. Şuanda bir dershanede lise öğrencilerine öğretmenlik yapıyorum. Devlet okullarında konu yetiştirme işi zor oluyor, öğrencileri kendi çalışma programlarını hazırlamakta, takip etmekte zorlanıyorlar. Ders anlatımı açısından avantajlı.Merhaba. Bu sene YKS ye gireceğim. Bir arkadaşım 3 4 aydır dershane gidiyormuş . yılda 14 bin lira vermiş . Sizinki daha uygun olur dedi bana. Gidiiş geliş 70 lira, yemekler benden. Hafta sonları ve ara tatilde gideceğim. 20 tane falan test kitabı veriyorlarmış. Sizce gideyim mi yoksa zaman kaybı mı ,tecrübeleriniz
sene sonuna kadar . aylık değil
İmkânınız varsa gidin bence. Derslerden sonra etüt odalarında falan da çalışırsınız. Faydası olur. Kaç yıllık öğretmenim destek almadan kazanan öğrenci çok çok az onu söyleyeyim. Bir de sosyalligi, aynı hedefe beraber koştuğun arkadaşlar edinme, dert ortaklığı kurma da var işin icinde. Kaygıyı azaltıp motivasyonu da artırıyor.Bende de sizin gibiyim
Dershane dinarda sınav dershanesi. Yarın ben gideceğim misafir öğrenci olarak derslere gireceğim.Ben lise ve üniversite sınavları için dershaneye gittim. Çok keyifli zamanlar geçirdim, eğitim açısından baya avantajını gördüm. Okuldaki eksiklerimi çok kapatıyordu, destek sağlıyordu. Şuanda bir dershanede lise öğrencilerine öğretmenlik yapıyorum. Devlet okullarında konu yetiştirme işi zor oluyor, öğrencileri kendi çalışma programlarını hazırlamakta, takip etmekte zorlanıyorlar. Ders anlatımı açısından avantajlı.
Hangi şehir yazmamışsın ama daha uyguna bulabilirsiniz büyük ihtimal. Etüt merkezleri de vardır daha uyguna. 14 bin normal şuan için. Evine ya da okuluna daha uygun bir yer bulabilirsen avantajlı olur. Haftaiçi birebir ders alabileceğin yer bulabilirsen daha iyi olur. İlla arkadaşının gittiği yer olmak zorunda değil. Velinle gidip bilgi, fikir alırsan daha iyi olur. Her dershanenin kendi planı farklı oluyor.
Birde ders anlatımı+ konu anlatımlı kitap+test kitapları hepsi bir arada olunca dershaneler avantajlı.
Dershaneye hafta içi gitsen ders verirler mi, soru çözümü yapıyorlar mı diye de sor. Pazarlıkla fiyatı daha da indirebilirler. Çünkü geç kayıtlanmış olacaksın.Dershane dinarda sınav yayınlarının
Dershane dinarda sınav dershanesi. Yarın ben gideceğim misafir öğrenci olarak derslere gireceğim.
Bence durumunu zorlamayacak ise git ama hiç dershaneye gitmeden tıp kazananları gördüm her şey senin verdiğin emekle ilgili sıkı çalışıp aynı verimi alabileceğini düşünüyorumMerhaba. Bu sene YKS ye gireceğim. Bir arkadaşım 3 4 aydır dershane gidiyormuş . yılda 14 bin lira vermiş . Sizinki daha uygun olur dedi bana. Gidiiş geliş 70 lira, yemekler benden. Hafta sonları ve ara tatilde gideceğim. 20 tane falan test kitabı veriyorlarmış. Sizce gideyim mi yoksa zaman kaybı mı ,tecrübeleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?