Derse çıplak ayak gitmek ayıp mı?

Bugün hava güzel, ufak çaplı temizlik falan yaptım, regl dönemim bi de, ekstra sıcak çorap giymedim, az önce koltukta otururken kendi koltuğuma bile çıplak ayağımı değdirmemeye çalıştığımı farkettim, sonra bu konu geldi aklıma yani kendi evim, kendi koltuğum, kendi ayağım jdjsjfjs, günde 10 kez de yıkarım elimi ayağımı ama ayak sonuçta, her yere değmesi/terlemesi yeter rahatsız etmesi için.
Görüntü olarak da hijyenik olarak da ben Seda Sayan bacıma katılıyorum; özellikle toplum içinde çorap mesafedir, önemlidir, iyidir, hoştur

Son düzenleme:
Ciplak ayak gormek sorun değilde tanımadığım insanin evime çıplak ayak basmasini istemem terli mi kirli mi mantar mi belli değil. Ben titiz temizlik hastası bir insan da değilim yani.

Ay ben yıllarca özel ders verdim gayet eşofmanlada gittim , çıplak ayak da girdim kimse de ciddiye almamazlık yapmadı beni, hatta herkese de tavsiye ettiler. Gittiğim yerler de gayet zengin villada yaşayan,kariyeri olan insanlardı.

Sicak bir bölgede yasiyorum. Yaz gelince sandaletten baska bisey giymiyorum. Haliyle gittigim her yerde ciplak ayak oturuyorum evlerde. Bunun tuhaf oldugunu soyleyen kimseyle karsilasmadim su ana kadar. Ama esimle nisanliyken onun memleketine gittigimizde (ic anadoluda bir yer) babasi babama ciplak ayak gezmenin ne kadar garip oldugunu soylemis. Bizim burda olmaz oyle sey demis. 55 yasinda erkek adami bile ayiplamislar, yuh. Agaggshdd. Ama benim umrumda degil. Gecen cenaze evine bile ayni sandalttle gittim, milyon tane yaşlı teyze kınım kınım kınamışlardır beni kesin

Kırk yıl düşünsem böyle bir şeyin ayıp olabilecegi aklıma gelmez.Yaninda terlikle gelen öğretmene denk gelsem bir gulumserim ama.Kendim de öğretmenim ve özel ders verdim.

Ben hiç hoşlanmam çıplak ayak görmekten. Kendim bile evde tek basimayken çorap giyerim yatak harici heryerde yani :)

Ve bir hocam vardı derse çıplak ayakla giren sırf bu yüzden ondan soğudum , derse adapte olamıyordum bir türlü. Böyle ogrencileriniz olabilir sizin de

Tanımadıgınız evlerde cıplak ayak dolanmaktan huylanmıuor musunuz yaBen hıc gezemem

Ne olursa olsun bir saygınız olmalı hanım efendi eşofman terlik arası terlik ne Allah aşkına işinize saygınız bu kadar mı

Bence normal eger huylaniyorsan corap gotur giy geri cikarirsin evden giderken

Konu sahibi rahat olsun diye böyle takılıyor anladığım kadarıyla. O yüzden ev terliği tasimak angarya gelir. En iyisi çorap

Bence parmak arası terlik sizi kötü gösterir ya. Ben de çok severim rahay giyinmeyi, ama sonuçta özel derse de profesyonel bir iş gibi yaklaşmak ve ona göre giyinmek gerekir. Karşı tarafa bence özensiz bir izlenim verirsiniz.

İç anadoludaysan sıkıntı. Herseyi ayıpladıkları gibi bunuda ayıplarlar. Ama ayagındaki çorabın bile eziyet oldugu sıcaklar var. Ege'de Akdeniz'de bunu önemsemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…