Ben hiç hoşlanmam çıplak ayak görmekten. Kendim bile evde tek basimayken çorap giyerim yatak harici heryerde yani :)Merhaba ben özel ders veriyorum ve dersleri öğrencilerimin evlerinde yapıyoruz. Son zamanlarda dışarı cıktığım zaman genelde ince kazak, dar kot pantolon ve parmak arası terlik giyiyorum. Ders vermeye de genelde böyle gidiyorum. Evlerin içinde tabii ki terliklerimi çıkarıyorum ve ayaklarım tamamen çıplak oluyor. Bir arkadaşım bana "sende çok rahatsın ben kimsenin evine cıplak ayak gidemem" dedi. Parmak arası terlikle gitmem plaja gidiyormuşum gibi bir görüntü mü veriyor? Derste çıplak ayak olmam ayıp mı?
Tanımadıgınız evlerde cıplak ayak dolanmaktan huylanmıuor musunuz yaMerhaba ben özel ders veriyorum ve dersleri öğrencilerimin evlerinde yapıyoruz. Son zamanlarda dışarı cıktığım zaman genelde ince kazak, dar kot pantolon ve parmak arası terlik giyiyorum. Ders vermeye de genelde böyle gidiyorum. Evlerin içinde tabii ki terliklerimi çıkarıyorum ve ayaklarım tamamen çıplak oluyor. Bir arkadaşım bana "sende çok rahatsın ben kimsenin evine cıplak ayak gidemem" dedi. Parmak arası terlikle gitmem plaja gidiyormuşum gibi bir görüntü mü veriyor? Derste çıplak ayak olmam ayıp mı?
Ne olursa olsun bir saygınız olmalı hanım efendi eşofman terlik arası terlik ne Allah aşkına işinize saygınız bu kadar mıMerhaba ben özel ders veriyorum ve dersleri öğrencilerimin evlerinde yapıyoruz. Son zamanlarda dışarı cıktığım zaman genelde ince kazak, dar kot pantolon ve parmak arası terlik giyiyorum. Ders vermeye de genelde böyle gidiyorum. Evlerin içinde tabii ki terliklerimi çıkarıyorum ve ayaklarım tamamen çıplak oluyor. Bir arkadaşım bana "sende çok rahatsın ben kimsenin evine cıplak ayak gidemem" dedi. Parmak arası terlikle gitmem plaja gidiyormuşum gibi bir görüntü mü veriyor? Derste çıplak ayak olmam ayıp mı?
Vallahi huylanmak aklıma bile gelmediTanımadıgınız evlerde cıplak ayak dolanmaktan huylanmıuor musunuz yaBen hıc gezemem
Aynen ortaliga cislemiyolarsaVallahi huylanmak aklıma bile gelmedieve girince zaten hemen duş alıyorum ben nolcak ki şu konuyı okuyunca kendimden şüpheye düştüm ama
Bence uyuma saatin gelmişAy bir an derse ciplak girmek okudum yok artik dedim.
galiba bide artik oyle konular varki bu sitede olurmu olur vallaBence uyuma saatin gelmiş
Bence o da etik olmazdı ahahhahagaliba bide artik oyle konular varki bu sitede olurmu olur valla