Derse çıplak ayak gitmek ayıp mı?

edaa06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2023
1
4
29
Merhaba ben özel ders veriyorum ve dersleri öğrencilerimin evlerinde yapıyoruz. Son zamanlarda dışarı cıktığım zaman genelde ince kazak, dar kot pantolon ve parmak arası terlik giyiyorum. Ders vermeye de genelde böyle gidiyorum. Evlerin içinde tabii ki terliklerimi çıkarıyorum ve ayaklarım tamamen çıplak oluyor. Bir arkadaşım bana "sende çok rahatsın ben kimsenin evine cıplak ayak gidemem" dedi. Parmak arası terlikle gitmem plaja gidiyormuşum gibi bir görüntü mü veriyor? Derste çıplak ayak olmam ayıp mı?

Özel ders veriyorsunuz, bir kuruma çalışmaya gitmiyorsunuz. Ben de özel dil ve matematik dersi veriyordum, ders verdiğimde rahat spor kıyafetlerle spor ayakkabı veya crocs terliklerle oluyordum.

ayıp değil ama etikte değil bence

Bence de hoş durmaz,parmak arası terlikle gidene kadar zaten toz kir bulaşır ayaklara,onunla da insanların evine girmeniz çok kötü bir görüntü ben olsam çok tiksinirim

Ne alaka canım derli toplu ama rahat giyinip gidebilirsiniz kişisel temizliğinizde yerindedir zaten ne olacak ki. En kötü ihtimal bı terlik verirler ayağınıza olur biter ya da babet çorap tarzı bişey alın yanınıza herkesin huyu aynı olmuyor gittiğiniz evdekilerin rahatsız olma ihtimalini ortadan kaldırmış olursunuz.

Profesyonellik aramıyorsunuz sanırım evde ders olduğu için, o yüzden zaten o kombinin profesyonel olmayışını eliyorum. Dışarıda parmak arası terlikle ayak zaten pisleniyor gör veya görme. Bir de eve o çıplak ayakla girmek hiç hoş değil hijyenik değil. Zaten çıplak ayak hoş bir görüntü de değil. Yanınsa bir ev ayakkabısı veya terlik taşı hiç değilse. Kendi evimde de çıplak ayakla yere basmam.

Hiç bu kadar detaylı düşünmemiştim. Yazlık yerde yaşadığım için herhalde komple çıplaklığa bile alışkınım ayaklar gözüme hiç batmaz.

Bitişik veya çok yakındaki binadaki 2. ve 3. derecedeki akrabalarıma (hiç özen göstermem) terlikle geçmişliğim var. Başkasına gitsem ayıp olurdu. Özensiz duruyor çünkü bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…