Derse çıplak ayak gitmek ayıp mı?

Çıplak ayağın hoş olmayacağı düşüncesi hiç bi kere bile aklımın ucundan geçmedi geçmezdi. Ayak bu ya :) Siz yine rahatlık için kendi terliğinizi götürün tabi ama neden ayıp olsun ki? Sıcakta hiç çekilmiyor zaten ama tabi ayakkabı ve ayaklar kokmasın diye kısa veya babet çorapları giyiyoruz o ayrı. Onun dışında parmak arası, açık bi ayakkabı giyip gittiğimizde oluyor bunlar çok normal şeyler takılmayın bence.

Ayak nasıl ayıp olabilir ya, ayaklara ne kadar değişik anlam yükleniyormuş, bütün yükümüzü çekiyorlar daha napsınlar? Ayıp listesi çok sınırlı gibi bi de ayak girdi içine iyi Mi. Kokmuyorsa, pislik içinden fırlamadıysa durur kenarda. Toz/ kir fışkıran pis tırnaklı ayaklar kenarda dursun ama dümdüz normal ayak niye ayıp? Fetiş mi acaba.
Ben başka eve gittiğimde giydiğim çorabı kapının önünde çıkarıp makineye atarım evlerinin pisliği çoraba yapışmış gibi gelir, yazın da kapıdan girdiğim gibi ayaklarımı yıkamaya koşarım. Konum itibariyle pislik taşımaya mahkumlar çünkü. O eve giderken bi çorap takın ayağınıza çıkarken çıkartırsınız. Geçemin şu saati bu kadar ayak diyeceğimi hiç düşünmezdim hahshsh

Yurtta bi kızla tanışmıştım yıllar evvel. Ayak fobisi vardı, kendisininki dahil hiç ayak görmek istemiyordu midesi bulanıyordu. Ben de ele ayağa bakarım güzeli güzel oluyor çirkini çirkin diyorum ama ilk defa ayıp duydum.

Arkadaşım da öyle terlikli insan bile görmeye dayanamıyordu kız, hep merak etmişimdir kendi ayaklarıyla ilişkisi nasıl diye ama sormak nasip olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…