Derse çıplak ayak gitmek ayıp mı?

Ayak fetişiymiş onu diyen arkadaş aman dikkat et

Biri demiş ya, ulan nasıl ayak fetişiniz var, ben benimkine 5 dakika bakınca yaratığa dönüşüyor

Eve nasıl gittiğiniz önemli değil ama evlerde giymek için yanınıza terlik götürün bence. Başkası evimde yalın ayak gezsin istemem. Çıplak ayakla başkasının terliği de giyilmez.

Dar kot tercih etmezdim derse giderken.
Aynı şekilde çıplak ayakla da gitmezdim.
Aracınız yoksa terlik ayaklarınızın kirlenmesine mani olmaz.
Genel olarak terliği pek sağlıklı bulmuyorum ben.
Ayrıca bazı markalar bile koku yapiyorken ilk tercihim olmazdı

İşinizi ve karşıdakini ciddiye almayışınızı parmak arası terlik giyerek belli ediyorsunuz hiç hoş değil. Sizinle çalışmak istemezdim ben mesela.

Ben eve gelen misafirin çıplak ayakla dolaşmasını istemezdim, terlikle gelene kadar toz pislik ayaga temas etmiş oluyor hadi yıkasa bile ayagı terleyince direkt koltuğa halıya geçmiş oluyor beni rahatsız eden bir durum.

Yok bence hiçbir sıkıntı olmaz ama buraya yazanlara baktığım zaman belki ev sahibi titizdir istemez diye düşündüm…

Herşeyimiz tamdı fıstığı yeşilimiz eksikti derler bizim Antep’te
Artık insanların herşeye karışmasından eleştirmesinden gına geldi. Ben bir kamu kurumunda çalışıyorum yazın aşırı sıcak memleketteyiz terlik giyip geliyoruz. Ne var özel derse çıplak ayak gitmişseniz. Hiçbir şey olmaz rahat olun

Yazin ben her yere oyle gidiyorum ,tam tersine aykkabi giyseniz eve girip cikarinca ayaginiz kokacak

Yaz günü herkes çıplak ayaklı zaten. Hele başkasının halısına çıplak ayakla basmamak falan aklıma gelmez çok mu pisim acaba

İyy her şeyden önce pantolon altına o parmak arası terlik leş bı görüntü veriyor dışarıda nasıl rahat ediyorsunuz

Çorap bir kültürdür. Ben çorap kadınıyım. Sen giyersin, giymezsin, baldırı çıplak gezersin; beni ilgilendirmez. Ben çorap severim. Ağustosta giydiğim çoraptan dolayı hanımefendilerden “Helal olsun” diyenler duydum. Bu başka bir şeydir. Mesela bu kraliyet ailesinde bir kuraldır.

Aklıma Seda Sayan’ın çorap mesafedir demesi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…