Biri demiş ya, ulan nasıl ayak fetişiniz var, ben benimkine 5 dakika bakınca yaratığa dönüşüyorProfesyonellik aramıyorsunuz sanırım evde ders olduğu için, o yüzden zaten o kombinin profesyonel olmayışını eliyorum. Dışarıda parmak arası terlikle ayak zaten pisleniyor gör veya görme. Bir de eve o çıplak ayakla girmek hiç hoş değil hijyenik değil. Zaten çıplak ayak hoş bir görüntü de değil. Yanınsa bir ev ayakkabısı veya terlik taşı hiç değilse. Kendi evimde de çıplak ayakla yere basmam.
Eve nasıl gittiğiniz önemli değil ama evlerde giymek için yanınıza terlik götürün bence. Başkası evimde yalın ayak gezsin istemem. Çıplak ayakla başkasının terliği de giyilmez.Merhaba ben özel ders veriyorum ve dersleri öğrencilerimin evlerinde yapıyoruz. Son zamanlarda dışarı cıktığım zaman genelde ince kazak, dar kot pantolon ve parmak arası terlik giyiyorum. Ders vermeye de genelde böyle gidiyorum. Evlerin içinde tabii ki terliklerimi çıkarıyorum ve ayaklarım tamamen çıplak oluyor. Bir arkadaşım bana "sende çok rahatsın ben kimsenin evine cıplak ayak gidemem" dedi. Parmak arası terlikle gitmem plaja gidiyormuşum gibi bir görüntü mü veriyor? Derste çıplak ayak olmam ayıp mı?
İşinizi ve karşıdakini ciddiye almayışınızı parmak arası terlik giyerek belli ediyorsunuz hiç hoş değil. Sizinle çalışmak istemezdim ben mesela.Merhaba ben özel ders veriyorum ve dersleri öğrencilerimin evlerinde yapıyoruz. Son zamanlarda dışarı cıktığım zaman genelde ince kazak, dar kot pantolon ve parmak arası terlik giyiyorum. Ders vermeye de genelde böyle gidiyorum. Evlerin içinde tabii ki terliklerimi çıkarıyorum ve ayaklarım tamamen çıplak oluyor. Bir arkadaşım bana "sende çok rahatsın ben kimsenin evine cıplak ayak gidemem" dedi. Parmak arası terlikle gitmem plaja gidiyormuşum gibi bir görüntü mü veriyor? Derste çıplak ayak olmam ayıp mı?
Ben eve gelen misafirin çıplak ayakla dolaşmasını istemezdim, terlikle gelene kadar toz pislik ayaga temas etmiş oluyor hadi yıkasa bile ayagı terleyince direkt koltuğa halıya geçmiş oluyor beni rahatsız eden bir durum.Merhaba ben özel ders veriyorum ve dersleri öğrencilerimin evlerinde yapıyoruz. Son zamanlarda dışarı cıktığım zaman genelde ince kazak, dar kot pantolon ve parmak arası terlik giyiyorum. Ders vermeye de genelde böyle gidiyorum. Evlerin içinde tabii ki terliklerimi çıkarıyorum ve ayaklarım tamamen çıplak oluyor. Bir arkadaşım bana "sende çok rahatsın ben kimsenin evine cıplak ayak gidemem" dedi. Parmak arası terlikle gitmem plaja gidiyormuşum gibi bir görüntü mü veriyor? Derste çıplak ayak olmam ayıp mı?
Yazin ben her yere oyle gidiyorum ,tam tersine aykkabi giyseniz eve girip cikarinca ayaginiz kokacakMerhaba ben özel ders veriyorum ve dersleri öğrencilerimin evlerinde yapıyoruz. Son zamanlarda dışarı cıktığım zaman genelde ince kazak, dar kot pantolon ve parmak arası terlik giyiyorum. Ders vermeye de genelde böyle gidiyorum. Evlerin içinde tabii ki terliklerimi çıkarıyorum ve ayaklarım tamamen çıplak oluyor. Bir arkadaşım bana "sende çok rahatsın ben kimsenin evine cıplak ayak gidemem" dedi. Parmak arası terlikle gitmem plaja gidiyormuşum gibi bir görüntü mü veriyor? Derste çıplak ayak olmam ayıp mı?
Aynısını yazacaktım. Başkasının evinde cıplak ayakla gezemem ben tiksinirimayıp mıdır değil midir bilmem ama milletin evine çıplak ayakla basarken tiksinmiyor musunuz?
İyy her şeyden önce pantolon altına o parmak arası terlik leş bı görüntü veriyor dışarıda nasıl rahat ediyorsunuzMerhaba ben özel ders veriyorum ve dersleri öğrencilerimin evlerinde yapıyoruz. Son zamanlarda dışarı cıktığım zaman genelde ince kazak, dar kot pantolon ve parmak arası terlik giyiyorum. Ders vermeye de genelde böyle gidiyorum. Evlerin içinde tabii ki terliklerimi çıkarıyorum ve ayaklarım tamamen çıplak oluyor. Bir arkadaşım bana "sende çok rahatsın ben kimsenin evine cıplak ayak gidemem" dedi. Parmak arası terlikle gitmem plaja gidiyormuşum gibi bir görüntü mü veriyor? Derste çıplak ayak olmam ayıp mı?
Aklıma Seda Sayan’ın çorap mesafedir demesi geldiÇorap bir kültürdür. Ben çorap kadınıyım. Sen giyersin, giymezsin, baldırı çıplak gezersin; beni ilgilendirmez. Ben çorap severim. Ağustosta giydiğim çoraptan dolayı hanımefendilerden “Helal olsun” diyenler duydum. Bu başka bir şeydir. Mesela bu kraliyet ailesinde bir kuraldır.