- 18 Ocak 2018
- 2.734
- 7.097
- 32
Bu Seda Sayan'ın zaten ahahhahahaAklıma Seda Sayan’ın çorap mesafedir demesi geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu Seda Sayan'ın zaten ahahhahahaAklıma Seda Sayan’ın çorap mesafedir demesi geldi
Okuduğum da ilk aklıma gelen bu oldu, ev sahibi olarak saygısızlık olarak düşünmem kendi kararı kendi ayağı ama rahat etmem teri kiri tozu halılara eve bulasicak diye konu sahibinin yanında çorap taşıması en lazımBence de hoş durmaz,parmak arası terlikle gidene kadar zaten toz kir bulaşır ayaklara,onunla da insanların evine girmeniz çok kötü bir görüntü ben olsam çok tiksinirim
Aaa Seda SayanÇorap bir kültürdür. Ben çorap kadınıyım. Sen giyersin, giymezsin, baldırı çıplak gezersin; beni ilgilendirmez. Ben çorap severim. Ağustosta giydiğim çoraptan dolayı hanımefendilerden “Helal olsun” diyenler duydum. Bu başka bir şeydir. Mesela bu kraliyet ailesinde bir kuraldır.
Bütün sırrı bozmuşum geç kalmışım ahdjffjBu Seda Sayan'ın zaten ahahhahaha
Ben de devamını getirdim. Daha da varsa söyleBütün sırrı bozmuşum geç kalmışım ahdjffj
ince kazak giyilen havada çıplak ayak ilginc geldi. Asıri sıcak oluyor yazin o ara sandalet olur corapsız evde de ciplak ayak sorun olmaz.Merhaba ben özel ders veriyorum ve dersleri öğrencilerimin evlerinde yapıyoruz. Son zamanlarda dışarı cıktığım zaman genelde ince kazak, dar kot pantolon ve parmak arası terlik giyiyorum. Ders vermeye de genelde böyle gidiyorum. Evlerin içinde tabii ki terliklerimi çıkarıyorum ve ayaklarım tamamen çıplak oluyor. Bir arkadaşım bana "sende çok rahatsın ben kimsenin evine cıplak ayak gidemem" dedi. Parmak arası terlikle gitmem plaja gidiyormuşum gibi bir görüntü mü veriyor? Derste çıplak ayak olmam ayıp mı?
Merhaba ben özel ders veriyorum ve dersleri öğrencilerimin evlerinde yapıyoruz. Son zamanlarda dışarı cıktığım zaman genelde ince kazak, dar kot pantolon ve parmak arası terlik giyiyorum. Ders vermeye de genelde böyle gidiyorum. Evlerin içinde tabii ki terliklerimi çıkarıyorum ve ayaklarım tamamen çıplak oluyor. Bir arkadaşım bana "sende çok rahatsın ben kimsenin evine cıplak ayak gidemem" dedi. Parmak arası terlikle gitmem plaja gidiyormuşum gibi bir görüntü mü veriyor? Derste çıplak ayak olmam ayıp mı?
Kroluk yaBen dar kot pantolon altına parmak arası terlik düşünemedim açıkçası. Parmak arası terlik sadece plajda giyilecek bir şey bence. Siz en iyisi yaninizda çorap ya da terlik götürün arkadaşların da dediği gibi.