Derse çıplak ayak gitmek ayıp mı?

Yaşadığınız yer Ankara diyor, Ankara'da parmak arası terlik garip geldi gözüme bi. Tatil yeri vs olsa neyse. Hatta ben botları geri çıkardım geçen gün eşim giysin diye, aynı yolda yürüdüyseniz birazcık garip bi görüntü olmuştur.

Ben kendi evimde de yalın ayak dolaşmam, terliksiz garip gelir, en kötü çorap vardır ayağımda. Eve gelen birinin de ayağında çorap olsun isterdim açıkçası ama bi bakış yakalamadıysanız ya da sözel bi iğneleme almadıysanız kalsın siz bilirsiniz

Sokaklar leş gibi,bende parmak arası giyiyorum yazın ve dişarda tuvalete girmem ne bileyim kendi aracımla gidiyorum nereye gideceksem ama eve gelince ilk iş ayaklarımı yıkarim,kendi evim girdiğim ama ayaklar illaki kirleniyor bu sebeple kimsenin evine çıplak ayak gitmem. Ailemden birileriyse belki (terliģim vardir annemin evinde)bu sebeple ben hoşlanmazdım sanırım.
Yanınızda terlik götürün yada çorap,sizin açınızdan da uygun değil bence,ayağınıza mantar vs bulasabilir.

Bence de hoş durmaz,parmak arası terlikle gidene kadar zaten toz kir bulaşır ayaklara,onunla da insanların evine girmeniz çok kötü bir görüntü ben olsam çok tiksinirim
Okuduğum da ilk aklıma gelen bu oldu, ev sahibi olarak saygısızlık olarak düşünmem kendi kararı kendi ayağı ama rahat etmem teri kiri tozu halılara eve bulasicak diye😚 konu sahibinin yanında çorap taşıması en lazım

Ev ve tatil dışında terlik giymem sandalet bu yıl bi tane alsam mı diye düşünüyorum emin değilim o kadar benlik değil ancak milletin ayağına da bakmam bana ne kim ne giyerse giysin. Evime gelenler için yazlık ayrı kışlık ayrı terliklerim var isterlerse giyerler istemezlerse zorla ayaklarına giydirecek halim yok evde halı da yok misafirden sonra süpürüp silerim zaten benlik sıkıntı yok konu sahibi 😀

Çorap bir kültürdür. Ben çorap kadınıyım. Sen giyersin, giymezsin, baldırı çıplak gezersin; beni ilgilendirmez. Ben çorap severim. Ağustosta giydiğim çoraptan dolayı hanımefendilerden “Helal olsun” diyenler duydum. Bu başka bir şeydir. Mesela bu kraliyet ailesinde bir kuraldır.
Aaa Seda Sayan:KK53:

Ben dar kot pantolon altına parmak arası terlik düşünemedim açıkçası. Parmak arası terlik sadece plajda giyilecek bir şey bence. Siz en iyisi yaninizda çorap ya da terlik götürün arkadaşların da dediği gibi.

Bir yanda konuda okuduklarim, bir yanda senelerdir tropikal iklimli bir adada yasadigim icin disarida abartisiz herkes parmak arasi terliklerle dolastigi icin durumu asiri normallestiren ve hic bu yazilanlar acisindan bakmayan ben...😂 Ha bu arada kendim de Birkenstocklarim ve crocslarimla yapisik yasiyorum. 😬

Neyse konu sahibi ev terligi gotur yaninda. Zaten evde terliksiz gezilmez genelde, gittigin evlerde misafir terligi teklif edilmiyor mu?

Merhaba ben özel ders veriyorum ve dersleri öğrencilerimin evlerinde yapıyoruz. Son zamanlarda dışarı cıktığım zaman genelde ince kazak, dar kot pantolon ve parmak arası terlik giyiyorum. Ders vermeye de genelde böyle gidiyorum. Evlerin içinde tabii ki terliklerimi çıkarıyorum ve ayaklarım tamamen çıplak oluyor. Bir arkadaşım bana "sende çok rahatsın ben kimsenin evine cıplak ayak gidemem" dedi. Parmak arası terlikle gitmem plaja gidiyormuşum gibi bir görüntü mü veriyor? Derste çıplak ayak olmam ayıp mı?
ince kazak giyilen havada çıplak ayak ilginc geldi. Asıri sıcak oluyor yazin o ara sandalet olur corapsız evde de ciplak ayak sorun olmaz.
Merhaba ben özel ders veriyorum ve dersleri öğrencilerimin evlerinde yapıyoruz. Son zamanlarda dışarı cıktığım zaman genelde ince kazak, dar kot pantolon ve parmak arası terlik giyiyorum. Ders vermeye de genelde böyle gidiyorum. Evlerin içinde tabii ki terliklerimi çıkarıyorum ve ayaklarım tamamen çıplak oluyor. Bir arkadaşım bana "sende çok rahatsın ben kimsenin evine cıplak ayak gidemem" dedi. Parmak arası terlikle gitmem plaja gidiyormuşum gibi bir görüntü mü veriyor? Derste çıplak ayak olmam ayıp mı?

Sizin açınızdan uygun değil, ayağınıza mantar vs bulaşabilir.

Ev sahibi açısından uygun değil, çıplak ayakla kimse evime girsin, parkelerime bassın istemem şahsen.

Hepsini geçtim, öğretmensiniz. Eğer tatil bölgesinde vs yaşamıyorsaniz bence otoritenizi sarsabilir.

Ciplak ayak ayıp değil ayrica ayıp düşünmek saçma .ama açık ayakkabi ile ayak cok kirlendigi için ve sizinde gittiginiz evde yikayamayacaginix için çorap goturmelidiniz

Bizim eve gelmediğiniz sürece sorun yok parmak arası terlikle dolaşmanızda😂
Şaka bir yana babet bari giyin derse giderken.
Ayağınızda babet çorabı olursa öğrencilerin evinde de terlik ihtiyacı olmaz.
Parmak arası terlikle nasıl rahat edildiğini de ara sıra düşünürüm.
Hiç giymedim giymeyi de düşünmüyorum.
Bir parmak arası terlik bir de crocss mu?
Neyse adı, o sevimsiz terlikler.

Ayip degil ama mesela ben ciplak ayak takintim
Var cok samimi degilsem rahat edemiyorum. Siz de yakin arkadasinizin evine gitmiyorsunuz sonucta.
Ayip ya da yanlis degil ama yaninizda terlik goturseniz daha şık olur sanirim❤️

X