onun kini ayaklarının üzerinde durabilme gücüne benceonun kini çalışan bayanım dememe
En çok beni üzen de bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrenmek için hastaneye gittik ikimizde işten izin aldık dörtlü test te olacaktım doktor iki hafta sonra deDi cinsiyette belli olmadı orda Zaten surat asmaya başladı madem cinsiyeti belli olmadı testte olmadın boşuna geldik diye suratını astı beni buraya yanına getirdin diye hastanede iken surat asmaya başladı zaten yAni ben de dedim bu dediklerin olmamış olabilir eşinin yanında olmanın nesi kötü dedim
Değişmeyecekte büyük olasılıkla ozaman , ama garanti bir mesleğin var niye ona boyun eğiyorsun yani hesabımı yaptıktan sonra istediğimi alırım mesela işimi kolaylaştıracak mutfak eşyası alacaksam param varsa niye kocama sorayım ona ne ,ben çalışmıyorum mutfakla ilgili özellikle param varsa istediğimi alırım eşimde tek laf söylememiştir şimdiye kadar karışması bile çok saçma böyle şeylere , sende biraz yüz veriyorsun sanki ,peki canım oldu canım böylemisin acaba birazBöyle idi düğün sürecinde gelinlik kuaför çekim hep sorun çıkardı
İşi Bırak olmayacak böyle deDi sırf özel hastaneye gitmek istiyorum diye babam beni bugünler için mi okuttu dediğim de kocana dikleş diye okutmuş deDi
Aldıgın ayakkabının hesabını mı veriyosunHamile iken yaşadıklarım daha zor geliyor ayakkabı alacak olsam var ya ayakkabın çalışıyorum haliyle tek bi ayakkabı giyemem diyorum kendisi bi ayakkabı ile üç dört yıl duruyormuş sen durursun ben durmam dedim ben kadının dedim çalışan lafını duyunca çıldırıyor
ya rica etsem biraz nokta virgül vs kullanabilir misiniz?Hamile iken yaşadıklarım daha zor geliyor ayakkabı alacak olsam var ya ayakkabın çalışıyorum haliyle tek bi ayakkabı giyemem diyorum kendisi bi ayakkabı ile üç dört yıl duruyormuş sen durursun ben durmam dedim ben kadının dedim çalışan lafını duyunca çıldırıyor
Iyi ki bir de hamile kalmışsınız böyle bir insandan.31 yaşında yanlış bi evlilik yaptım onun acısı ile kıvranıyorum beş buçuk evliyim 3 buçuk aylık hamileyim kesinlikle çok acele ettim evlendim de eşimi tandım derler yA aynen öyle beş buçuk ay cicim ayı yaşayamadım eşimle sürekli kavga ilk bir buçuk aylık evli iken evden gitti yalvardım dön dedim . Kafalarımız uyuşmuyor Yen’i bi şehre geldim devlet memuruyuz ikimizde evlenip geldim Zaten şehre alışamadım bir de eşimle olan sıkıntılar hamilelikte hep büyük kavgalar ettik sebebi hep para özel doktora gidelim dediğim için eşim çok cimri herşeyin hesabını yapıyor çalışan bayanım şunu alayım dediğimde çalışan bayanım lafına gıcık oluyor ama ay sonu geldiğinde eve katkım oluyor bu evin erkeği benim tek başkasına karar veremezsin susup pusucak biri değilim diyor sindirmeye çalışıyor beni bişi almak istesem eve elektronik bişi çalıştığım için bu pratik olur desem burnumdan getiriyor insan içinde vadede yolda kaç kereler rezil etti beni arabandan in mi demedi çok sabırlı biriyim sabrediyorum bazı iyi yönleri için ama değmez ayrıl benden boşan benden diyor ben de Aç davayı dedim madem ailem benim de doğacak çocuğumun arkasında durur dedim
Hamile iken yaşadıklarım daha zor geliyor ayakkabı alacak olsam var ya ayakkabın çalışıyorum haliyle tek bi ayakkabı giyemem diyorum kendisi bi ayakkabı ile üç dört yıl duruyormuş sen durursun ben durmam dedim ben kadının dedim çalışan lafını duyunca çıldırıyor
Daha yeni evlisin . Ben buyum kardeşim de çık işin içinden .Evet çalışıyorum ve istersem her ay bir ayakkabı alırım de. Geri basma . En iyi hastaneye git. En kaliteli bebek arabasını al .31 yaşında yanlış bi evlilik yaptım onun acısı ile kıvranıyorum beş buçuk evliyim 3 buçuk aylık hamileyim kesinlikle çok acele ettim evlendim de eşimi tandım derler yA aynen öyle beş buçuk ay cicim ayı yaşayamadım eşimle sürekli kavga ilk bir buçuk aylık evli iken evden gitti yalvardım dön dedim . Kafalarımız uyuşmuyor Yen’i bi şehre geldim devlet memuruyuz ikimizde evlenip geldim Zaten şehre alışamadım bir de eşimle olan sıkıntılar hamilelikte hep büyük kavgalar ettik sebebi hep para özel doktora gidelim dediğim için eşim çok cimri herşeyin hesabını yapıyor çalışan bayanım şunu alayım dediğimde çalışan bayanım lafına gıcık oluyor ama ay sonu geldiğinde eve katkım oluyor bu evin erkeği benim tek başkasına karar veremezsin susup pusucak biri değilim diyor sindirmeye çalışıyor beni bişi almak istesem eve elektronik bişi çalıştığım için bu pratik olur desem burnumdan getiriyor insan içinde vadede yolda kaç kereler rezil etti beni arabandan in mi demedi çok sabırlı biriyim sabrediyorum bazı iyi yönleri için ama değmez ayrıl benden boşan benden diyor ben de Aç davayı dedim madem ailem benim de doğacak çocuğumun arkasında durur dedim
Önceki konuna da yazmıştım hastalığıyla alakalı değil adam cimri ve karakteri bu...Eşimin maddi durumu iyi ailesinin bilmiyorum neyine güveniyor çok kız bulurum ben de para çok mu diyor bu arada eşim epilepsi hastası sinirli halinin bi çok sebebi o hastalığı yüzünden diye sabrettim siniri ama değişmiyor
Böyle idi düğün sürecinde gelinlik kuaför çekim hep sorun çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?