• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ders olsun aceleci olmanın pişmanlığı

Mantik evliligi yapmissiniz, belli ki adam sevmiyor. Buna ragmen yalvarip yakarip gurursuz davranip iyice gozunden dusmussunuz. Biraz agir olun soguk duran siz olun. Ayrica ayakkabi alacaginiz zaman neden kendisine soruyorsunuz? Ben anlamadim niye bu kadar sinik ve ezik davraniyorsunuz

Ayyy
Hamile iken yaşadıklarım daha zor geliyor ayakkabı alacak olsam var ya ayakkabın çalışıyorum haliyle tek bi ayakkabı giyemem diyorum kendisi bi ayakkabı ile üç dört yıl duruyormuş sen durursun ben durmam dedim ben kadının dedim çalışan lafını duyunca çıldırıyor
Evlenmeseymiş çalışan kadınla o zaman. Para sizin paranız. Istediğiniz şekilde harcarsınız. Sormayın yaaa. En fazla ne yapabilir. Ay sonunda siz de deyin ki evin erkeğisin ya öde o zaman. Internetten acın seyredin. Çalışan kadın kocasına maaşını vermek zorunda mi diye. Ne demek istediğimi anlarsınız.

böyle idi ise niye evlendin ki?

Biyolojik yaşım geçiyor o yüzden evlenip çocuğum olmalı diye evlenmiş.
Önceki konularında da bahsetmişti.
Erken korkulara kapılmış ve kendisine hiç uymayan birini seçmiş.
Acaba karşı taraf yani eşi kendisiyle niye evlendi, ben onu merak ettim çünkü eşinde sevgi yok, duygusallık yok anlayış yok.
Eşi niye evlenmiş ki?
Böyle adamlar evlenmesin gerçekten..:KK43:

yillarca okumus dirsek curutmus memur olmussunuz paranizi kazaniyorsunuz bukadar cileyi elin herifi alacagim ayakkabiya karissin diyemi cektiniz
cocugada yazik yarin o cocugun istekleri ne olacak

Eşimin maddi durumu iyi ailesinin bilmiyorum neyine güveniyor çok kız bulurum ben de para çok mu diyor bu arada eşim epilepsi hastası sinirli halinin bi çok sebebi o hastalığı yüzünden diye sabrettim siniri ama değişmiyor
Canim bende epilepsi hastasıyım benimde yapımda sinir var ama bunu eşime hiç yansitmadim bir o kadarda sabirliyimdir hastalikla alakalı bir durum değil bence sinir. .hem epilepsininde bin türlü çeşitleri var mesala eşin sinirlenince çok uzuldugunde veya korktugunda atak geçiriyor mu..kimi insan hic atak gecirmez sadece ilaç kullanir mesala bende sekiz senedir hastayim iki dogum yaptim ondan sonra ataklarim siklasiyor bir kac ay sonra yine iyi oluyorum cok şükür

31 yaşında yanlış bi evlilik yaptım onun acısı ile kıvranıyorum beş buçuk evliyim 3 buçuk aylık hamileyim kesinlikle çok acele ettim evlendim de eşimi tandım derler yA aynen öyle beş buçuk ay cicim ayı yaşayamadım eşimle sürekli kavga ilk bir buçuk aylık evli iken evden gitti yalvardım dön dedim . Kafalarımız uyuşmuyor Yen’i bi şehre geldim devlet memuruyuz ikimizde evlenip geldim Zaten şehre alışamadım bir de eşimle olan sıkıntılar hamilelikte hep büyük kavgalar ettik sebebi hep para özel doktora gidelim dediğim için eşim çok cimri herşeyin hesabını yapıyor çalışan bayanım şunu alayım dediğimde çalışan bayanım lafına gıcık oluyor ama ay sonu geldiğinde eve katkım oluyor bu evin erkeği benim tek başkasına karar veremezsin susup pusucak biri değilim diyor sindirmeye çalışıyor beni bişi almak istesem eve elektronik bişi çalıştığım için bu pratik olur desem burnumdan getiriyor insan içinde vadede yolda kaç kereler rezil etti beni arabandan in mi demedi çok sabırlı biriyim sabrediyorum bazı iyi yönleri için ama değmez ayrıl benden boşan benden diyor ben de Aç davayı dedim madem ailem benim de doğacak çocuğumun arkasında durur dedim
imla imla imla !!!

31 yaşında yanlış bi evlilik yaptım onun acısı ile kıvranıyorum beş buçuk evliyim 3 buçuk aylık hamileyim kesinlikle çok acele ettim evlendim de eşimi tandım derler yA aynen öyle beş buçuk ay cicim ayı yaşayamadım eşimle sürekli kavga ilk bir buçuk aylık evli iken evden gitti yalvardım dön dedim . Kafalarımız uyuşmuyor Yen’i bi şehre geldim devlet memuruyuz ikimizde evlenip geldim Zaten şehre alışamadım bir de eşimle olan sıkıntılar hamilelikte hep büyük kavgalar ettik sebebi hep para özel doktora gidelim dediğim için eşim çok cimri herşeyin hesabını yapıyor çalışan bayanım şunu alayım dediğimde çalışan bayanım lafına gıcık oluyor ama ay sonu geldiğinde eve katkım oluyor bu evin erkeği benim tek başkasına karar veremezsin susup pusucak biri değilim diyor sindirmeye çalışıyor beni bişi almak istesem eve elektronik bişi çalıştığım için bu pratik olur desem burnumdan getiriyor insan içinde vadede yolda kaç kereler rezil etti beni arabandan in mi demedi çok sabırlı biriyim sabrediyorum bazı iyi yönleri için ama değmez ayrıl benden boşan benden diyor ben de Aç davayı dedim madem ailem benim de doğacak çocuğumun arkasında durur dedim
Kesinlikle doğru karar

Bacım deli misin sende gözgöre göre pinti adamla evlendin. Evlilik bitirmede çok geçerli bir sebep.
Kendi çalıştığını yedirmeyen adamdan koca olmaz. Bebeğinede yazık etme

Öncelikle tüm konularınızı biliyorum.
Acele ettiniz evet ama olan oldu artık geçmişe bakmayın.
Hamileliğinizde zor geçiyordu diye biliyorum.
Umarım kolay atlatırsınız.:dua:
Üzgünüm ama eşiniz sizi istemiyor, boşan benden demiş ve buna rağmen dön diye yalvarmışsınız.
Peki neden?
Devlet memursunuz işiniz garanti, aileniz destek.
Ayrılsanız ailenizin yanına gidebilirsiniz.
Mutlu ve huzurlu olmak için evlenilir.Sevmek ve sevilmek istenir.Sizde bunların hiçbiri yok.
O zaman neden devam ediyorum diye bir sorun bence..
Çünkü bu profildeki eş, eş değil köstek sadece.
Bunu çocuğunuza ve kendinize yapmayın.
Kimse vazgeçilmez değildir.:cool:

Esi bosan benden demis. O zaman neden evleniyorlar ya bu erkekler gecinmeye niyetleri yoksa bosan diceklerse neden bu insanlarin hayatlarini karartiyorlar. Tamam kimse vazgecilmez degil bende bosandim ben de vazgectim ama bosanma yillar boyunca atlatilamayacak bir travma hayalkirikligi ve öfke hicbir zaman gecmiyor benim üc yil gecti hala bana bunlari yasatcaksa neden evlendi bunun düsüncesindeyim. Allah bu erkeklere aki fikir versin

• Beğen
Reactions: 000
Esi bosan benden demis. O zaman neden evleniyorlar ya bu erkekler gecinmeye niyetleri yoksa bosan diceklerse neden bu insanlarin hayatlarini karartiyorlar. Tamam kimse vazgecilmez degil bende bosandim ben de vazgectim ama bosanma yillar boyunca atlatilamayacak bir travma hayalkirikligi ve öfke hicbir zaman gecmiyor benim üc yil gecti hala bana bunlari yasatcaksa neden evlendi bunun düsüncesindeyim. Allah bu erkeklere aki fikir versin

Dediklerinize katılıyorum.Büyük ihtimal kayınvalidesi oğluna evlen artık yuvan olsun dedi o da tamam evlenelim bari deyip bu kararı aldı.
Eşi kaç yaşında bilmiyorum ama çok toy biri.Allah konu sahibine yardım etsin..
Kendiniz için de geçmişe bakmayın umarım bundan sonrası sizin için çok iyi olur.
Burası sağ olsun eğer evlenmeye karar verirsem adayın anne ve babasının ilişkisine bakacağım.
Eğer düşünme ve yasayış tarzıma uygunsa adayla evleneceğim.
Yoksa behlül kaçar gibi yaparım.. :KK55:

Cimri erkekten uzak durun derler. Ancak hamilesiniz. Bosanmayi dusunmek bu asamada ikinci bi zorluk. Evlilikte kadinin parasi kendisine ait. Bir kurus bile esinize vermek zorunda degilsiniz, vermeyin de. Erkek evlendiyse evini gecindirsin.

Ben de evliyken tüm gelirimi eve harcardim. Ama simdi diyorum ki keske hic vermeseydim cunku karsilikli mutlu olunan iliskilerde her sey paylasilmali ki her durumda kadin parasini kimseye vermek zorunda degil, siz de vermeyin.

Maaşinizdan bir kuruş yedirmeyin, gorelim evin reisini.
Evlilikte maddi ayriliga karsiyim ama sizin kocaniz bunu hak etmiş.
Bi de hizmet bekliyordur haspam

siz bisanmazsiniz o bebegide dogurursunuz.
sonra surekli konu acarsiniz kocam söyl3 kocam böyle diye.
sonuc olarak 2.cocugu yapmamis olursunuz umarim ozaman.

En çok beni üzen de bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrenmek için hastaneye gittik ikimizde işten izin aldık dörtlü test te olacaktım doktor iki hafta sonra deDi cinsiyette belli olmadı orda Zaten surat asmaya başladı madem cinsiyeti belli olmadı testte olmadın boşuna geldik diye suratını astı beni buraya yanına getirdin diye hastanede iken surat asmaya başladı zaten yAni ben de dedim bu dediklerin olmamış olabilir eşinin yanında olmanın nesi kötü dedim
Sanki başkasının eşi başkasının bebeği.Allaha havale

Allah bunları bildiği gibi etsin.yeni nesil erkeklerin cogu gerçekten sorunlu.sorumsuz.evin reisiyim der çalışan kadının üç kuruş maaşına göz diker.kadinin kendi parasından harcamasına laf eder.soyadini verdi ya kadının maaşını haketti aklinca hadsiz.
Valla böyle yaşamak daha travmatik.ölusu olan bir gün delisi olan hergun aagliyor.siz de inşallah sizi hakedecek biriyle karşılaşır cooook mutlu olursunuz.

Çok ayıp başka şehrin yabancılığı birde yeni evlisin içinden ne geliyorsa öyle yap

Allah sabır versin. Öncelikle şu “çalışan bayan” lafını ben de sevmedim. İnsanlar kadın ve erkek olarak yaratılmıştır. Ve çalışmak olmazsa olmaz bir şeydir. Çalışan Bay demiyorsam Çalışan Bayan da denem. Siz de demeyin kadın olmanız ve çalışmanız ayakkabı almanız için bir sebep değildir. Canınızın istemesi yeterlidir. Kullanmayın bu sözü boşverin, güzel değil. “Ayakkabı aldım. Çünkü istedim.” Yeterli olması gerek. Zaten sizin kadın olduğunuzu ve çalıştığınızı adam biliyor, açıklama yapmanıza gerek yok. Evde maddi ayrıma ben de karşıyım. Ama madem kendi cinsiyetçi davranıyor, eğer yemek, bulaşık, tuvaleti fırçalama, mevsimlik turşu yapma gibi kadına atfedilen işleri eşiniz yapmıyorsa siz de erkeğe atfedilen evi geçindirme işini üstlenmeyin. Aslan kocam, sen evin direği, geminin küreği, bu evin efendisisin sen evi geçindir ben de keyfime bakim deyin. Ha bir de olan olmuş da aman deyim bu adamdan 2. Çocuğu yapmayın. Sonunuz belli değil

Çok ayıp başka şehrin yabancılığı birde yeni evlisin içinden ne geliyorsa öyle yap
Evet Zaten yalnızlık ailemden uzak kalmanın hasretliği hamilelik hassas süreci bu süreç de eşim destekçim olacağına böyle işte ama eşim inatçı işte bir şey alırken bana sor yA bilmiyorum insan eşine güvenmeli ama eşim sen kıyafet delisisin ben bi botla kış çıkarıyorum neler neler aldığım herşeyin hesabını vermek zoruma gidiyor

Back