Ders calismamak

Kızlar benimde temmuzda almanca dil sınavım var.Mutlaka yapmam gerekiyor ekimden beri okula gidiyorum artık fenalık geldi çalışmaktan.Almanyada oturuyorum mecburen bu sınavı geçmem şart.Daha önümde almanca ezberleyeceğim 310 adet soru var pöfffff
O kadar sıkıldım ki ders çalışmaktan birde almancayı konuşmaya çalışmaktan ufff.Birde konuşabilsem gam yemeyeceğim.

Peki son gün adamiysaniz ne tavsiye edersiniz?

Sayısal ağırlıklı bir bölümse son gün adamı olmanın bir yararı yok, sayısal bölüm düzenli çalışmayı gerektirir. Ama sözel ağırlıklı bir bölümse derslere düzenli katılıp çok iyi not tutarsan son gün okuyup girmek yeterli olur.

Ben de böyle sıkışınca kolayını buldum, adı da özel ders :) hemen bir kaç özel ders alıyorum iyi bir özel ders hocasından, sonrasında eksiklerimi kapatıp sınavlara o şekilde giriyorum. Yoksa bu kadar işimizin arasında çalışmak gerçekten zor oluyor.Hele bir de anneyseniz. Özel ders hocası bulabiliceğiniz site tavsiyemdir

Son düzenleyen: Moderatör:
Hedef ve motivasyonunu iyi belirlersen bu tarz problemleri aşabilirsin. Ders çalışmaktan bıkmak ve isteksizlik vesaire gibi olumsuz etkilerin çoğunun temelinde bu durum var.
şu yazıda mesela belirli taktikler verilmiş. Motivasyon için bu tarz blogları takip etmeni tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…