- 21 Mayıs 2017
- 335
- 113
-
- Konu Sahibi Mlskurtast
Bende öyleyim. Çünkü artık çok sıkıldım. Ama haftasonu sınavlarım var ve geçen gece sınavda hiçbir şey yapamadığımı gördüm. Dersi bırakınca aklıma o rüyayı getiriyorum ve sabır birkaç gün kaldı diyorum.Kızlar ders calismiyorumm beynim almıyor sanki ne yapacağım yardım
Bu cok güzel oluyor ama odaklanma sıkıntısı yaşıyorum ezber yapamıyorumBen kendime güzel bir teknik buldum onu söyliyim. Az ama sık molalar vererek beynimi soğutuyorum anlık reset gibi. Çikolata molası,tuvalet molası, ay çok sıkıldım molasıFinallerimin bitmesine 1 hafta kaldı şükür mezun oluyorum
Ben yüksek sesle tekrar yapınca aklımda kalıyo ama karşımda bir insan varmış ona ders anlatıyomuş gibi yapıyorum. Sabah erken kalkıp sınav saatine kadar yapıyorum bu tekrarı. Ha bi de sınavdan tam 5 dakika önce okuduğun en iyi hatırladığın olur :)Bu cok güzel oluyor ama odaklanma sıkıntısı yaşıyorum ezber yapamıyorum
Yani klasik olunca maalesef ;(Sürekli oku, sürekli oku... Aklına girecektir.
Ben ezberlemediğim sınavların hepsinden bugüne kadar hep daha iyi notlar aldım. Sadece okudum sınav saatine kadar belki 40 defa. Aklıma girmiyor sanıyordum ama giriyormuş.
Bu cok güzel oluyor ama odaklanma sıkıntısı yaşıyorum ezber yapamıyorum
Yani klasik olunca maalesef ;(
Aynen aynen doğru diyorsunuz. Ben de özetin özetin özetini çıkartıyorum. En son sayfa geneline uzun süre bakıp ss alıyorum sınavda iyi oluyo hoş oluyoEzocum yazarak da güzel ezber yapılıyor, sistematik bir şekilde yazın ve parçalara bölün, o yazdığınız sayfanın yeri sınavda aklınıza gelir.
Aynen aynen doğru diyorsunuz. Ben de özetin özetin özetini çıkartıyorum. En son sayfa geneline uzun süre bakıp ss alıyorum sınavda iyi oluyo hoş oluyo