Dermokozmetik Uzmanından tavsiyeler isteyen var mı??sorularınızı cevaplayabilirim....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ba2m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi günler ben de 23 yaşındayım

cildim karma gözenklerim geniş ve siyah noktalarım var.
sivilcelenme ise sadece çene kısmında oldukça mevcüt kırmızımsı daha çok...
tahmin edeceğiniz üzere sigara kullanıyorum ...my payot demişssiniz...hangi ürünleri bana uygun olur?

Son düzenleme:

tatlım sen de aynı temzileme köpüğünü kullanabilirsin rahatlıkla.o çene bölgesi sivilceleri bende de oluyor ama cildimi düzenli temizleyip nemlendirmeye başladığımdan beri sorun yaşamıyorum.sivilcelerine kesinlikle dokunma sabah akşam iyice temizleyip nemlendir.ozaman geçicek.bende sadece makyajlşa yatarsam sivilce çıkıyor artık.regl dönemimde bile çıkmadı inan.buarada my payot payot markasının sigara kullanan veya soluk benizli olanlar için serisi.sen de my payotun gündüz -gece ve göz kremini kullanabilirsin hatta toniğini de alabilirsin.maske de alırsan cilt renginde büyük değişim yapıyor gerçekten

ba2m ,tavsiyeniz üzerine la roche posay güneş koruyucu aldım 2-3 gündür kullanıyorum.
Hiç rahatsız olmadım,önceden rahatsız olurdum.Birde yanında la roche posayın temizleme sütü ve toniği ayrıca vichy termal su
testerlerini aldım.Toniği çok beğendim ,çok rahatlattı yüzümü,sütünü de akşamları makyaj çıkarmada kullanacağım.
Çok teşekkür ederim,tavsiyelerinizi okuyorum artık kendi yüzümün uzmanı olmaya karar verdim.
Abuk subuk ürünler kullanmayacağım.
Temizleme+tonikleme+nemlendirme +koruyucu ve haftada en az iki kez maske ..
Göz kremini ay başında alacağım..:))))

merhaba oncellıkle tesekkurler yardımlarınız ıcın. ben 21 yasındayım ve ıkı uc senedır sıvılce ve leke sorunu yasıyorum. ama son donemlerde sankı dahada arttı.(stresden dolayı sanırım) ne kullandıysam gecmedı. sıvılcelerım orta seklde yanı cok buyuk ırı ve ıntıhaplı deıl ama yınede sıvılcelerım cabuk ıyılesmıyr hatta sıkmasam gıdıceklerıde yok. yuzumde suan cogunlugu kırmızı olan bırazda kahverengı lekeler var bıde gözeneklerım ıyıce acıldı kulladıgım sey ıse yuzumu yıkıyrum gulsuyu ıle temızleyıp sudocream (bebek pısık kremı ) suruyorum ve yatıyrum cok bı etkısı olmasada yuzumu koruyor ve sakınlestrıyor.pahalı urunler alacak gucum yok malsef suan nısanlyım ve kendımden harıc hersye para vermk zorundyım (ceyız vs.) o yuzden sızden bı onerı beklıyrum. uzun oldu k.bakmayın cevbnz ıcın sımdıden teskkurler.

slm ben 28 yaşındayım 2yıldır yanaklarımda güneş lekesi var bir çok ürün kullandım ama bu güneş lekerimden kurtulamadım defalarca kes cildiye doktoruna gittim verdiği kremler hiç bir işe yaramadı enson tca peeling yaptım oda bende sanırım bi işe yaramıyo yüzün soyuuyor ama lekelerim gitmiyo hormon testi bile yaptırdım normal çıktı ama leklerimden kutulamıyorum bana güneş lekeli için gerçekten işe yarayacak bir krem tavsiye edebilirseniz sevinirim

benimde akne problemim vardı tedavi gördüm çogalması durdu ama izleri var yüzümde ilaç kullanmadıgım yerlerde kararma var.la roche posayı kullandım bı seneye yakın faydasını gördüm ama son zamanlarda etki göstermedi ilk zamanlardaki gibi bende dermatolaga gittim babe ürünleri tavsıye ettı akneli ciltler için olanı.bende netten sipariş verdim babe kullanan yada bu ürünle ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi bayagı pahalı ya geldi cildime faydalı olur umarım.

merhabalar, öncelikle 17 yaşındayım...Çok tuhaf bir cildim var.Kısaca şöyle anlatayım; Cildim karma cilde giriyor,çünkü gece yatıp sabah kalktıgımda veya suratımı cok uzun sure yıkamadıgımda T bölgem bayağı yağlanıyor,böylelikle T bölgemde hep fix 2 sivilcem oluyor.Cildime dikkat etmek istiyorum ve kuruluğundan erkenden kırışmak,yaglı oldugu ıcınde hep alnımda ıkı sıvılceyle dolasmak ıstemıyorum.Bu yüzden gidip eczaneden surat temizleme sabunu ve daha sonra nemlendirmek için krem aldım.(Sabunucray Nemlendirici:avene) Fakat şöyle bir sorun var ki, bu sabun ve nemlendırcı sabah ve akşam düzenli olarak kullanıyorum fakat gün içersinde bu sefer burnum soyuluyor ve burun çevresinden aşağı inip hafifte ağız kenarlarım kuru kalıyor.(elimi gezdirdiğimde pütürümsü) ve bi türlü yumuşacık ve sağlıklı bi cilde ulaşamıyorum,o sinir bozucu iki üç sivilcede hep orda duruyor.

Bir de göz etrafım aşırı derecede kuru,erkenden kırış kırış olacak...onun içinde hemen bi nemlendirici almak ıstıyorum ama yaşıma uygun olmalı tabii,herkes farklı bişey onerıyor bilemedim o yüzden.

Ve son olarak en cok goz makyajı yapıyorum ve akşam yatmadan once onu sılıyorum fakat sanırım makyaj temizleme ürünüme alerjim var. gözlerim hemen yanıyor ve sabah kalktıgımda aşırı çapaklanma oluyor.Bunun için ne önerirsiniz?

Çok soru sordum biliyorum ama yardımcı olursanız gerçekten çook sevinicem, şimdiden teşekkür ederim :)

Merhabalarrr :) dıadermıne nın urunlerını tavsıye edıyo musunuz ? Benım cıldım yaglı yanı alnım burnum ve cenem cok yaglanır gun ıcerısınde nemlendırıcı olarak dıadermının parlamayı gideren nemlendırıcı bakım kremını kullanıyorum(normal ve karma ciltler içim) . Sizce dıadermın nasıl bır marka onerıyormusunuz ?

Tam aradığımı buldum diyebilirim şuan . Cildim yağlı ve sorunlu. Fondöten kullanarak daha da zarar vermek istemiyorum ama malum böyle de gezemiyorum.. Yüksek kapatıcılığı olan bi fondöten arıyorum. Ne tavsiye edebilirsin

çok sevindim canım memnun olmana:)

tatlım şimdi sana kendi ergenliğimde sivilcelerimi kurutran formülü söyleyeceğim.öncelikle yüz temizleme jeliyle yüzünü yıkadıntan sonra yüzünü elma sirkesiyle sil pamuk yardımıyla.sonra gülsuyunu(mümkünse saf olsun) büyük birparça pamuğa bolca dök ve üzerine de bol pudra dök ve sivilceli yerlerine bunu yapıştır.sivilcelerin üstünü gülsuyu ve pudrayla kapa yani.ve o şekilde yat yüzün pudralı olarak.sabah kalk tekrar yüzyıkama jeliyle yıka elma sirkesiyle sil ve la roche hydrane legere sür.uygun fiyatlı ve su bazlı bir nemlendiricidir.ve mutlaka güneş koruyucu da üstüne sür.sivilcelerin kısa sürede yok olur.

sana iyi bir haber veremeyeceğim için üzgünüm canım ama krem tarzı ürünler lekelerde süper etkili olmaz ve tam olarak geçirmez.lazer yaptırıyorlar genelde ama ne derece başarılı olur ne derece sağlıklı onu da uzmanıyla görüşmelisin

tatlım diadermine i önermiyorum maalesef çünkü tam anlamıyla kozmetik bir ürün ve içinde kimyasal barındırıyor.arkasında içindekileri okursan neden tavsiye etmediğimi anlarsın.marketlerde bile rafta satılan bir ürüne ne derece güvenebilirsin??ben kullanmadım bu ürünü ama annem almış benden habersiz kullanmış ve hiiiiç memnun kalmamıştır(tecrübeyle sabit yani)

tatlım eczacın sana soyucu özellikli bir nemlendirici vermiştir sivilcelerin için oyüzden bu sorunu yaşamışsın.sana tavsiyem effaclar temizleme jeli kullan.tonik olarak elma sirkesi kullan ve torleiane fluid nemlendirici kullan.hem soyulman olmaz hem cildini yağlandırmadan nemlendirirsin.sivilceler için de effaclar A.I. al ve sadece sivilcenin üstüne bir nokta şeklinde bırak hemen kurutur sivilcelerini.göz çevresi için yaşına uygun krem la roche hydraphase yoğun nemlendirme özelliği var memnun kalırsın eminim.makyajını da la roche gel demaquillant physiologique makyaj çıkarma jeliyle çıkarabilirsin.krem olmadığı için yağlandırma da yapmaz.yüksek makyaj çıkarma gücü vardır.

tatlım DDF in mineral makyajı çok iyidir.fondöteni de muhteşem bir ürün arkadaşım kullanıyor hiç yok gibi duruyor hem çok doğal hemde yapısı çok ince Jane Iredale Likit Fondöten adı.cildine hem makyaj hem de bakım yapar

cok cok teskkur edıyorum cevap verdıgın ıcın ınan bunlardan bı kurtuluyım ınsanların yuzune bakarken cekınmeden bakıyım ve bı ortmada sureklı elımı yuzume koyup onları gızlemek ıcın ugrasmıyım baska hc bsey ıstemıyrum bıde benım goz altlarım ırsı olarak fazlasyla mor hatta kapkra oldgu ıcın ve lekelrımde oldgu ıcın kndımı hıc ıyı hıssetmıyrum lekler ıcınde bısey solersen cok mutlu olurum.Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…