slm bende bir tavsiye alabilr miyim benimde güneş lekesi var expigment kulandım geçmedi bana önerebileciğinz bir krem maske var mı ?tüm kadınlar bu konuda sıkıntılı lekeler lekeler lekeler ...tavsiyelerinizi bekliyorum ...
yaz döneminde duoyu akşam kullansan daha iyi olur çünkü soyucu özellikli bir kremdr.gündüz güneş koruyucu sürebilirsin yeterince nemlendirir cildini karma olduğun için.anthelios fluide 50+yyı kullanırsan hem komedon oluşturmaz hem de güneşten korur.buarada sabunla yıkamanı tavsiye etmem yüzünü çünkü kuru yanak bölgenin daha da kurumasına sebep olur.onun yerine toleriane gel e geçersen daha çok verim alırsın
çok teşekkür ederim
iyikide söylediniz bende sabahların sürüyordum artık akşamları sürerim
helıocare color 50 açık bugday tenler için olanından aldım fondoten gibi renk veriyor, hem nemlendiriyor aynı zamandada güneş koruyucu cilt doktoru önermişti ,sizce nasıl bir krem kullanmaya devam edebilirmiyim
limonlu sabun yerine bende daha önceden varolan bıodermanın yüz yıkama jelini kullanmaya karar verdim sizce bu jel nasıl uygunmudur
çok soru sordum şimdiden cevap için teşekkür ederim
Ben de tavsiyelerinizi istiyorum, 31 yaşındayım ve yüzümde artık belirgin çizgilerim oluşmaya başladı, karma ciltler için La roche posay'ın hangi kırışıklık kremi uygun olur? redermic-PS ve redermic-PNM var, farkı nedir?
bu arada vich lift active retinol gece kremi bende derinin altında ağrılı sivilceler oluşturdu. aynı serinin göz kremini kullanıyorum, o da hiç bir işe yaramıyor. 3 aydır kullanıyorum, hiç bir değişiklik olmadı. acaba La roche posay işe yarar mı kırışıklık konusunda ? effaclar duoyu da alıp siyah noktalar için kullanmayı planlıyorum.
Slm ben 31 yaşındayım cildim karma ve çok hassas gecen hem güneş koruyucu özelliği olan bir nemlendirici önerirseniz sevinirim .Bu arada cıldım çok saglıksız ve gölgelı görünüyor yani leke değil fakat renk dengesizliğimi derler sağlıksız yaşlı ve lekelı görünüyor kırışığım hiç yok ne kullanmalıyım sızce?
27 yaşındayım aslında önceden yağlıydı cildim ancak sanırım karmaya döndü artık..jel ve nemlendirici birde gözaltı kremi tavsyesi istiyorum sizden çünkü gözaltlarım kuru ve torbalı aynı zamanda morluk var.marka tavsiye edebilirseniz ...
la roche xl ac tinted 30 50 kafam allak bullak oldu
Merhaba,Arkadaşlar ben İzmir Gaziemir'de bir eczanede dermokozmetik uzmanıyım.foruma 5 senedir üyeyim sadece yeni isim aldım.uzun zamandır da güzellik bölümünü okuyorum ve hepinizin kullandığınız yada kullanmayı düşündüğünüz ürünler hakkında endişelerinizin olduğunu görüyorum.herhangi bir ürünle ilgili veya cildinizle ilgili yaşadığınız problemlerle ilgili sorunuz varsa memnuniyetle cevaplayabilirim...sorularınızı bekliyorum
canım şimdi vichy dermokozmetik ürünlerde içinde daha fazla kimyasal barındıran bir ürün diğerlerine göre belki buyüzden böyle bir sorunla karşılaştın.ince kırışıklıkların için laroche redermic r yi kullanmalısın çünkü daha genç ciltler daha ince kırışıklıklar içindir.;(redermic r retinol içerdiğiğ için sadece gece kullan ve gündüz de mutlaka güneş koruyucu sür yoksa lekelenme yapar)PS kuru ciltler PNM normalden karmaya dönük ciltler için demektir farkı bu canım.göz kreminde de hydraphase i kullanabilirsin yaşına uygundur.ama göz çevresi kırışıklığın çoksa redermic c göz ü kullanabilirsin.yanlız kullanırken dikkat et içinde c vitamini olduğu için kullanırkullanmaz kapat kapağını.eğer sadece siyah noktan varsa effaclar Kyı al.duo hem sivilceli hem siyah noktalı ciltler için canım
canım şimdi vichy dermokozmetik ürünlerde içinde daha fazla kimyasal barındıran bir ürün diğerlerine göre belki buyüzden böyle bir sorunla karşılaştın.ince kırışıklıkların için laroche redermic r yi kullanmalısın çünkü daha genç ciltler daha ince kırışıklıklar içindir.;(redermic r retinol içerdiğiğ için sadece gece kullan ve gündüz de mutlaka güneş koruyucu sür yoksa lekelenme yapar)PS kuru ciltler PNM normalden karmaya dönük ciltler için demektir farkı bu canım.göz kreminde de hydraphase i kullanabilirsin yaşına uygundur.ama göz çevresi kırışıklığın çoksa redermic c göz ü kullanabilirsin.yanlız kullanırken dikkat et içinde c vitamini olduğu için kullanırkullanmaz kapat kapağını.eğer sadece siyah noktan varsa effaclar Kyı al.duo hem sivilceli hem siyah noktalı ciltler için canım
peki bu payot eczanelerde var mı ? birde fiyatı nasıl acaba ?
Merhaba,
Yüzüme bitkisel peeling ve ışık peeling yaptırdım ama lekelerimden kurtulamadım. Bu konuda bir öneriniz var mı?
Merhaba,ben hamileyim göbeğimde çatlaklar oluştu bunun için bübchen bebek yağını kullanıyorum aslında
4.ayımdan berri kullanıyorum fakat azda olsa göbeğimin alt tarafında çatlaklar oluşmaya başladı.
Bunun için şimdi kullanabileceğim yada doğumdan sonra kullanmak için tavsiye edebileceğiniz ürün var mı?
[Fiyatı uygun olursa sevinirim :) ]Varsa nereden bulup alabilirim?Teşekkürler.Diğer bayanlardan kendi kullanıp memnun olduğunuz
ürünleride tavsiye alabilirim.
Canım bu arada bir sorum daha olacak sana. Peptid içeren kremler ile ilgili ne düşünüyorsun. kırışıklık ve leke konusunda başarılı olduklarını duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?