Dermokozmetik Uzmanından tavsiyeler isteyen var mı??sorularınızı cevaplayabilirim....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ba2m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lekeleri gidermek çok zor ve meşakkatlidir canım birincisi leke tedavisi asla yazın yapılmaz çünkü güneşten sakınman gerekir tedavi boyunca.krem olarak sana neostrada öneririm soyucu özelliklidir.bir de pco nun koyun plasentası maskesini hem leke açıcı hem anti aging ürünü olarak kullanabilirsin.bu maske gerçekten mucizevi birşey.kullanınca yüzün bebek poposu gibi oluyor öyle söyleyeyim sana

Ben de tavsiyelerinizi istiyorum, 31 yaşındayım ve yüzümde artık belirgin çizgilerim oluşmaya başladı, karma ciltler için La roche posay'ın hangi kırışıklık kremi uygun olur? redermic-PS ve redermic-PNM var, farkı nedir?
bu arada vich lift active retinol gece kremi bende derinin altında ağrılı sivilceler oluşturdu. aynı serinin göz kremini kullanıyorum, o da hiç bir işe yaramıyor. 3 aydır kullanıyorum, hiç bir değişiklik olmadı. acaba La roche posay işe yarar mı kırışıklık konusunda ? effaclar duoyu da alıp siyah noktalar için kullanmayı planlıyorum.

çok teşekkür ederim
iyikide söylediniz bende sabahların sürüyordum artık akşamları sürerim
helıocare color 50 açık bugday tenler için olanından aldım fondoten gibi renk veriyor, hem nemlendiriyor aynı zamandada güneş koruyucu cilt doktoru önermişti ,sizce nasıl bir krem kullanmaya devam edebilirmiyim
limonlu sabun yerine bende daha önceden varolan bıodermanın yüz yıkama jelini kullanmaya karar verdim sizce bu jel nasıl uygunmudur
çok soru sordum şimdiden cevap için teşekkür ederim

Slm ben 31 yaşındayım cildim karma ve çok hassas gecen hem güneş koruyucu özelliği olan bir nemlendirici önerirseniz sevinirim .Bu arada cıldım çok saglıksız ve gölgelı görünüyor yani leke değil fakat renk dengesizliğimi derler sağlıksız yaşlı ve lekelı görünüyor kırışığım hiç yok ne kullanmalıyım sızce?

27 yaşındayım aslında önceden yağlıydı cildim ancak sanırım karmaya döndü artık..jel ve nemlendirici birde gözaltı kremi tavsyesi istiyorum sizden çünkü gözaltlarım kuru ve torbalı aynı zamanda morluk var.marka tavsiye edebilirseniz ...

iki ürün de cildine uygun canım kullanabilirsin rahatlıkla

canım şimdi vichy dermokozmetik ürünlerde içinde daha fazla kimyasal barındıran bir ürün diğerlerine göre belki buyüzden böyle bir sorunla karşılaştın.ince kırışıklıkların için laroche redermic r yi kullanmalısın çünkü daha genç ciltler daha ince kırışıklıklar içindir.;(redermic r retinol içerdiğiğ için sadece gece kullan ve gündüz de mutlaka güneş koruyucu sür yoksa lekelenme yapar)PS kuru ciltler PNM normalden karmaya dönük ciltler için demektir farkı bu canım.göz kreminde de hydraphase i kullanabilirsin yaşına uygundur.ama göz çevresi kırışıklığın çoksa redermic c göz ü kullanabilirsin.yanlız kullanırken dikkat et içinde c vitamini olduğu için kullanırkullanmaz kapat kapağını.eğer sadece siyah noktan varsa effaclar Kyı al.duo hem sivilceli hem siyah noktalı ciltler için canım

tatlım benherzaman nemlendiriciyi ayrı güneş kremini ayrı kullanmaktan yanayım.çünkü güneş kremi ciltte bariyer yapacak şekilde yedirmeden tamponlayarak sürülmedilir nemlendirici de yedirilerek sürülmelidir.buyüzden nemlendirici gibi sürülürse ciltte bariyer yapıp koruyamaz güneş kremi.ayrı kullanman daha sağlıklı.önce nemlendirici sonrada güneş kremini sür enfazla 5dk farkedercildinin daha sağlıklı bir renk almasını istiyorsan da renk açısı ve ışıltı veren serileri var markaların bunlardan kullanabilirsin.nemlendirici tonik ve maskeyi aydınlatıcı ürünlerden seçersen cildin daha sağlıklı ve parlak görünür.buarada haftada 2 kere de mutlaka peeling yap cildinin kirli tabakasını temizleyip temiz taze cildi ortaya çıkarırsın böylece

tatlım yüz temizleme olarak payot purement nettoyant almalısın ciltini daha da kurutmadan temziler ve antibakteriyeldir aynı zamanda.nemlendirici olarak my payot jour aydınlatıcı krem kullan.göz altı kremi de my payot regard kullan göz altı morlukları için çok iyidir.bir de Pco nun göz maskesi çok süper bir dene istersen hem morluk hem torba giderici aydınlatıcı bir maske.

la roche xl ac tinted 30 50 kafam allak bullak oldu

hangi konuda kafanın alak bullak olduğunu söylersen daha iyi yardımcı olurum canım.aradığın tam olarak nedir?ACnin 50si ve renklisi yok zaten

Son düzenleme:
Merhaba,

Yüzüme bitkisel peeling ve ışık peeling yaptırdım ama lekelerimden kurtulamadım. Bu konuda bir öneriniz var mı?

Teşekkür ederim canım, an kısa zamanda alıyorum bu dediklerini :)

Merhaba,ben hamileyim göbeğimde çatlaklar oluştu bunun için bübchen bebek yağını kullanıyorum aslında
4.ayımdan berri kullanıyorum fakat azda olsa göbeğimin alt tarafında çatlaklar oluşmaya başladı.
Bunun için şimdi kullanabileceğim yada doğumdan sonra kullanmak için tavsiye edebileceğiniz ürün var mı?
[Fiyatı uygun olursa sevinirim :) ]Varsa nereden bulup alabilirim?Teşekkürler.Diğer bayanlardan kendi kullanıp memnun olduğunuz
ürünleride tavsiye alabilirim.

Son düzenleme:

Canım bu arada bir sorum daha olacak sana. Peptid içeren kremler ile ilgili ne düşünüyorsun. kırışıklık ve leke konusunda başarılı olduklarını duydum.

peki bu payot eczanelerde var mı ? birde fiyatı nasıl acaba ?

tatlım payot u her eczanede bulamazsın ama nete bakarsan nerelerde satıldığını bulabilirsin.fiyatları da sellective bi marka olduğu için biraz daha pahalıdır ama şuan kampanyası var 2 ürün alana 3. ürünü hediye veriyor baya ekonomik oluyor.fiyat olarak yüz temizleme sütü 84 tl güneş kremi 106tl göz altı krei 134 tl mesela bu üçünü aldığında 84tl lik süt hediye oluyor.fiyatlar bu civarda

Merhaba,

Yüzüme bitkisel peeling ve ışık peeling yaptırdım ama lekelerimden kurtulamadım. Bu konuda bir öneriniz var mı?

tatlım ben bu kimyasal peeling olayını pek onaylamıyorum açıkçası çünkü peelingden sonra yüzü çok sıkı nemlendirmek ve güeşten çok iyi korumak gerek çok riskli bi işlem.lekelerden kurtulmak için genelde lazer yaptırıyorlar ama ben ona da karşıyım çünkü daha çok lekelenme ve kıllanma yapabiliyor o da çok riskli.leke açıcı neostradayı bir dene istersen methini duydum bu konuda çünkü bu ürünün.kendim birebir denemediğim için böyle söylüyorum.ama leke açarken güneş korumasına da çok dikkat et yoksa daha fazla lekelenirsin

canım zaten çatlaklar kırmızıyken tedavi ettin ettin yoksa çaresi yok.çatlaklarına madecassol sürebilirsin doku onarım kremidir bir de bio oil i dene istersen baya iyi söz ediyorlar bu yağdan ikisi de ucuz madecassol 7tl bio oil da 26tl falan.bebe yağı falan fayda etmiyor ben hep sürdüm bacak arkalarım çok çatladı bu derinin yapısıyla alakalı esnek değilse çatlıyor yapcak bişey yok ben onlarla yaşamaya alıştım:))

Canım bu arada bir sorum daha olacak sana. Peptid içeren kremler ile ilgili ne düşünüyorsun. kırışıklık ve leke konusunda başarılı olduklarını duydum.

kesinlikle doğru canım.mesela payot da peptit içeriyor ve çok başarılı hem liftingde hem de derin kırışıklıklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…