Merhaba benim cildim yagliya dönük karma akneye meyilli. Bioderma jel temizleyiciyle yüzümü yıkıyorum sonra la roche posay effeclar duo kullanıyorum sonrada güneş kremi sürüp makyajımı yapıyorum. 3 aydır kullanıyorum duoyu sivilcelerime etkisi oldu çıkmıyor artık ama burnumdaki siyah noktalara çözüm olmadı. 2 haftada bir siyah nokta bandı kullanıyorum. Peeling yapmıyorum yaptıgım an bir sivilce dağılıyor resmen suratımda. Duo bitince k mı kullanayım? Tonik alışkanlığım yok ama etkisi olacaksa alayım.
birde güneş kremimde bitmek üzere bioderma kullanıyorum akiskan yapıda olandan 50 faktör. Memnunum aslında yaglandirmiyor cildim bembeyaz daha iyi gelir dediğin yüksek faktörlü koruyucu varsa denemek isterim.
tatlım eğer sivilce sorunun bittiyse ozaman K ya yönel siyah noktalara çok iyi geliyor.tonik kullansan iyi olur aslında çünkü açılan gözenekleri sıkılaştırdığı için cildin pürüzsüz görünümüe katkısı çok.peeling ise mutlaka yapman gerekir haftada 1 kere ama granülsüz bir peeling kullanman lazım payotta var böyle bir ürün doux gommage tam sana göre biraz fiyatlı ama ölü deriden ve siyah noktalardan tam anlamıyla kurtulman için şart maalesef güneş koruma da da bioderma dan memnunsan devam edebilirsin.yada la roche da akneli ciltler için özel 30 faktör bir ürün var onu kullanabilirsin.aslında yeni çıkan dry touch gel spf 50si çok güzel hiç kalıntı bırakmıyor ve koruması da çok güzel.bi dene istersen