cildin çok hassas ve kuruysa sütle temizlemeni öneririm özellikle hassas ciltler için yatıştırıcı bir süt kullanmalısın.siyah noktalar için de haftada 1-2 kere banyodan sonra hassas ciltler için olan granülsüz bir peeling yapmalısın.haftada bir de iyi bir nem maskesi yaparsan cildinin hassaslığını kısa sürede yatıştırırsın.ayrıca mutlaka cilt tipine uygun bir güneş kremi kullanmayı unutma
ba2m teşekkür ederim cevabın için ben ankarada yaşıyorum sen hangi şrhirdesin
peki bana bunların hepsi için bir marka önerebilir misin
mesala şu için şunu bu için bunu diye
güneş kremi aynen düşündüğüm gibi ama önemli olan marka benim için
evet bayağı uzak neyse inş dediklerini yapdıktan sonra gözenekler sıkılaşır ve çenemdeki sivilce izlerinden kurtulurum
sen gidip güvendiğin bir eczaneye danışabilirsin canım.ben payotun ürünlerine çok güvendiğim için onu tavsiye ederim.temizleyici süt olarak lotion demaquillant douce , granülsüz peeling olarak doux gommage, maske olarak da hydra24 masque kullanabilirsin etkilerini ilk kullanımdan itibaren görüceksin emin ol
teşekkürler canım yaa ama benim bir sorum daha olacak güneş kremide önersen çoookkk makbule geçer biliyor musun
almam gereken aciliyeti olan o şuanda yaa
Merhabalar,
Benim cildim kurumaya çok meyilli özellikle de kışın. bütün bir kışı ceradolin kremle sorunsuz atlattım çok şükür :) ancak zaman zaman yanaklarımda kırmızı, sivri sinek ısırığına benzer kabartılar çıkıyor. çok değil, bir kaç tane. kesinlikle kaşınmıyor, acımıyor ya da sivilceye dönüşmüyor. çıkıyor ve uzun süre öylece kalıyor. sonra kendi kendine sönüyor ama yine çıkıyor. hatta şu anda sol yanağımın üst tarafında bir tane var. çıkalı on gün oldu herhalde.
sence bunlar ne olabilir ya da neden kaynaklanıyor olabilir?
bir de bu ara yüzümde yanma hissediyorum. ellerimi soğuk su ile yıkayıp yanaklarıma bastırmak ya da kafamı buzdolabına sokup serinlemek istiyorum. cildimi yatıştıracak bir çözüm önerisine ihtiyacım var çok acil
teşekkür ederim
tatlım o kabartılar için mutlaka dermatoloğa görün.ceradolin kullanmadan önce varmıydı bunlar?belki cildin ürünün içindeki bir maddeye tepki veriyor.muhtemelen alerjik bir durum belki de yediğin birşeylerden kaynaklanıyordur.cildindeki o yanmayı sakinleştirmek için yüzünü temizledikten sonra termal su sık veya buz haline getirilmiş soda küpünü yüzünde gezdir cildini ferahlatıcaktır.kızarılıkların hassasiyettense kızarıklık giderici bölgesel kremler var payot creme no2 gibi onları kullanabilirsin.ama mutlaka önce dr a görün belki içinde olan bi rahatsızlık vardır bilemeyiz
kabartıların kremle alakası olmadığını biliyorum çünkü daha önce de çıkıyordu. ben de alerjik olabileceğini dşünmüştüm ama bir türlü zaman bulamamıştım. neyse daha ciddiye aldım bu kez :) teşekkür ederim :)
son olarak bir tavsiye daha istiyorum senden. annemin cildi çok kuru. ancak şu yeşil, bol yağlı, arko krem sürünce biraz iyi geliyor diyeyim o derece ayrıca çok da hassas. herşeye alerjik tepki gösterip dışarı vuruyor. ben iyi bir markadan hassas,alerjik ve çok kuru ciltler için bir krem almak istiyorum ancak hepsini bir arada bulamadım şimdilik. sen iyi bir marka önerebilir misin?
bende bi tavsiye alabilirmiyim....
aşırı yağlı saçlarım var ve abartmıyorum sabah yıkadığım saçım akşam eve gittiğimde yağlanmış oluyor ve ikinci gün asla kullanamıyorum yaz kış hergün yıkamak zorunda kalıyorum.... artık yoruldum bu durumdan ergün saç yıka ve şekillendir yıpratıyor ve toplayıp çıkmak zorunda kalıyorum... saçlarda yağlanmayı geciktiren bir ürün varsa eğer ve bu konuda bana da yardımcı olursanız sevinirim
selamlar benimde saçlarım çok kuru bende öneri alabilirmiyim acaba....çok kuru ve çok kabarıyor ayrıca bu aralar biraz fazla dökülüyor gibi sanki....
.
Merhabalar konunuzu kullanıdığım kremle ilgili bilgi araken gördüm çok mutlu oldum
benim cildim hassas karma , regl dönmelerinde çıkan sivilcelerim uzun süre geçmiyordu kuruduktan sonra aylarca izler kalıyordu
neyse ben cilt doktoruna gittim ve tedavi oldum 3 kutu antibiyotik içtim , 3 kutu kadar b vitamini komleksi içtim, kremler falan sürdüm onun dışında sabahları cildimi limonlu sabunla yıkayıp effaclar duo krem sürdüm diğer ilaçlarım kullanım bitti ama ben halen sabahları limonlu sabunla yıkayıp effeclar duayu sürmeye devam ediyorum
bu kremi kullanmaya devam etmek istiyorum şuan 6 ay dolmak üzere , devam edersem cildime zarar verebilirmi sizce nasıl kullanmaya devam edeyim , cevap için şimdiden çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?