Dermokozmetik Uzmanından tavsiyeler isteyen var mı??sorularınızı cevaplayabilirim....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ba2m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkürler peki dediklerini eczaneden bulabilirmiyim acaba ?

Teşekkürler peki dediklerini eczaneden bulabilirmiyim acaba ?

bulabilirsin canım madecassol zaten ilaçtır.buarada eğer sezeryan düşünüyrsan doğumdan sonra dikiş izi kalmaması için contractubex diye bir krem sürüceksin dikişlerine.o kremi de çatlaklarına sürersen o da doku tamiri yapar aklında bulunsun.bunların hepsini eczanede bulabilirsin rahatlıkla

merhaba,benim cildimde aşırı kuru kuruluktan catlak catlak gorunuyor soyle hep nemlı parlak bı te sıtedım napabılırm bılmıyorum bıoderma krem aldım once yuogun nemlendırıcı serısınden asırı kuru cıltler ıcın olmadı,nuxe aldım ki fransanın bir numarası ve oldukca fıyatıda yuksek bır urun ondada aradıgımı bulamadım ne önerir siniz?cilt bakımına bır kez gıttım cıldın cok kuru gozenekler dar ama yıpranmamıs bır cılt dedı nemlendır dedı ama dogru nemlendırıcıyı bulamıyorum o donem bıoderma kullanıyordumd evm et dedı cılt uzmanı...Boyle anlatınca da hassas cılt kategorısıne mı gırıyor bılmıyorum cıdlım oyle olsa derdı ama dermotolog pullanma vs olmuyo sadece ozellıkle kıs ayları yanagımı yukarı dogru basrıtıyım catlak catlak goruntu oluyo cıldımde kuruluktan resmen,işin garibi son 5 aydr gunde 2.5-3 lt su ıcıyorum

benimde kuru bir cilt yapım var biodermanın yüz yıkama jelini kullanmak istiyorum bununla ilgili iyi yorumlar okudum siz ne dersiniz....

tatlım istediğin kadar su iç cildinde su tutuşu olmuyor demekki.bunun için birinci olarak solgarın hyoluronic asidini kullan ve mutlaka hergün 1,5-2lt su iç ozaman cildinde kullandığın ürünlerin etkili olmaya başladığını hissediceksin.ayrıca haftada 1-2 de güzel bir nem maskesi yap cildini çabucak toplarsın.kullanıcağın nemlendirici de hydra özellikli 24 saat nem vericek bir ürün olmalı.bioderma cildine yetersiz gelir.nuxe aslında çok iyi bir markadır belki de doğru ürününü kullanmamışsındır

benimde kuru bir cilt yapım var biodermanın yüz yıkama jelini kullanmak istiyorum bununla ilgili iyi yorumlar okudum siz ne dersiniz....

canım kuru ciltlerin yüz yıkama jelinden ziyade temizleyici süt kullanmaları daha iyi oluyor jel daha da kurumasına sebep olur cildinin

merhaba

benim nurtopu gibi güneş lekelerim var son 1,5 yılda oluşan,düzenli olarak Solante pigmenta kullanıyorum,öncesinde Bioderma ve Sebamedde kullandım 50+ faktör ama geçmiyor maaleseff,var mı bir öneriniz???

15 yaşındaki genç bir cilt için kurutmayan temizleyici tavsiye edeblirmsn ? karma ciltli,ara ara sivilceler oluşuyor ve siyah noktalar var. bunun yanında krem değilde tonikte önereblirsn :)

kullandıgım buydu bıodermanınkı de hdro serısıydı arastrdım cok alırken...Ama cıldım ben boyle nemnlı dursun hakıkaten nemı tutan bı krem ıstıyorum bahsettııgnız seyı ınterneten arastırıyorum şimdi..Bir de maske olarak öneriniz var mı? yaşım 28 ...Cilde nemlendırıcı dısında mudahale etmekten cok hoslanan bırı degılım ama kuru olması uzuyor...Kayısı sabunu aldım bir de şimdi...çok teşekkür ederim cevabınıza ve ilginize

merhaba

benim nurtopu gibi güneş lekelerim var son 1,5 yılda oluşan,düzenli olarak Solante pigmenta kullanıyorum,öncesinde Bioderma ve Sebamedde kullandım 50+ faktör ama geçmiyor maaleseff,var mı bir öneriniz???

ah o lekelerrrrr geçmek bilmiyor hiççç:)) neostrada dene canım leke olan yerlere sür sadece ve cildini güneşten çok iyi koru ki yenileri çıkmasın

15 yaşındaki genç bir cilt için kurutmayan temizleyici tavsiye edeblirmsn ? karma ciltli,ara ara sivilceler oluşuyor ve siyah noktalar var. bunun yanında krem değilde tonikte önereblirsn :)

tatlım karma ve hafif de olsa sivilceli bir cildin varsa effaclar gel kullanıcaksın toniğini de kullanıcaksın.ama nemlendirici kullanmaya mecbursun çünkü jeller cildini mutlaka kurutur çünkü görevleri sivilce kurutup ciltteki yağ fazlasını temizlemektir.sen kuruyan cildine nemlendirici sürmezsen dermis cildin kurudu diye daha çok yağ gönderir cilt yüzeyine ve sonuçta cildinden daha çok yağ fışkırır.buyüzden yağsız bir nemlendirici kullanman şart.eğer tonik kullanmıycaksan sodayla da silebilirsin cildini

tatlım içinde hyoluronic asit içeren bi krem kullanıcaksın ozaman.la roche posay hydraphase intense riche olabilir bu mesela.memnun kalırsın bu kremden.ama mutlaka dediğim vitamin takviyesini de al.maske olarak da benim en etkili gördüğüm payot hydra24 masque.biraz yoğun uygulayıp yedirmeden bekleticeksin cildinde.haftada 2 uygulaman yeterli

çok teşekkürler nuxe biter bitmez onu alıp deneyceğim sağol :)

cildim yağlı, özellikle T bölgem çok yağlı, siyah noktam baya fazla, sivilcemde eksik olmuyor ve son dönemde yanağımda çıkanların geçmek bilmedi izleri. alexandrite lazer yaptırıyorum bu sebepten olabilirmi bilmiyorum ama doktor ımex sabun verdi işe yaramıyor... bana siyah nokta ve sivilcelerim için jel ve tonik tavsiye edebilirmisin. bi de lazer yapılmış cilde uygulayabilirmiyim acaba lazeri kessem mi sivilce ve siyah noktalar ondanmıdır...
ufff çok soru sordum kusuruma bakma lütfen

tesekkurler...:)

sabun cildi kurutmaktan başka işe yaramaz canım ben sabun kullanımını onaylamıyorum pek.effaclar serisini kullan sen de gel,tonik ve duo yu kullan hem sivilce hem siyah nokta içindir.aslında effaclar K siyah noktalar için mükemmeldir ama eğer istersen birini gündüz birini gece kullanabilirsin.lazer de yaptırıyormuşsun inşallah güneş kremini kullanıyorsundur.lazerin yan etkisi çok olur canım leke,kıllanma,sivilce hepsini yapar hatta ehil olmayan eller yaparsa cildini bile yakar oyüzden çok gerekmedikçe ve gerçekten işinin uzmanı yapmadığı sürece lazeri pek tavsiye etmiyorum.sen lazeri leke içinmi yaptırıyorsun yoksa tüyler için mi?bence lazeri kesersen cildin düzelebilie

Öncelikle bize yardımlarınız için teşekkür ederiz.

Yaklaşık 1 yıldır cilt problemleri yaşıyorum(sivilce ve izi ,siyah nokta)
Dr.umla ciddi bir tedavi sonucu (antibiyotik-krem) cildimde iyileşmeler oldu.
Bana en son yazdığı neostrata renewal krem ile cildim resmen yenilendi,hatta bir arkadaş
porselen gibi cildin ne kullanıyorsun diye sordu bugün.
Cildim hassas olunca günlük olarak sebamed sıvı jel kullanıyorum.
Karma bir cildim var.Nemlendirici olarak da dr. ceradolin yazmıştı çok memnunum.
Sebamedim bitmek üzere bende neostrata dan çok memnun kaldığım için
temizleme jelini sipariş verdim,cildi kurutmadan nem seviyesini dengede tutarak
temizliyormuş.Neostrata ile ilgili sizin de düşüncelerinizi almak isterim.Eczacı korucuyu olarak Hamilton veya daylong tavsiye etti ama ben henüz almadım.
Siz hangisini tavsiye edersiniz?

Birde göz kremi ne kullanabilirim bilmiyorum.Kırışık ,morluk çizgi v.s. yok.Başlamam gerekiyor.
Tavsiyelerinizi bekliyorum,teşekkür ederim.

Son düzenleme:

neostrada çok başarılı bir markadır gönül rahatlığıyla kullanmaya devam edebilirsin.ne güzel çabalarının karşılığını da görmüşsün çok sevindim adına.ben koruyucu olarak genelde la roche tavsiye ediyorum ama hamilton da iyi bir markadır kullanabilirsin rahatlıkla.eğer yaşın 20lerdeyse göz çevreni nemlendirecek ve aydınlık verip morluk azaltıcak bir ürün kullanman lazım.eğer 30 ve üstüyse bir de ince kırışıklıklar(mimik yani) başladıysa hafif antiaging li ürünlerden kullanman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…