Merhaba benim cildim yagliya dönük karma akneye meyilli. Bioderma jel temizleyiciyle yüzümü yıkıyorum sonra la roche posay effeclar duo kullanıyorum sonrada güneş kremi sürüp makyajımı yapıyorum. 3 aydır kullanıyorum duoyu sivilcelerime etkisi oldu çıkmıyor artık ama burnumdaki siyah noktalara çözüm olmadı. 2 haftada bir siyah nokta bandı kullanıyorum. Peeling yapmıyorum yaptıgım an bir sivilce dağılıyor resmen suratımda. Duo bitince k mı kullanayım? Tonik alışkanlığım yok ama etkisi olacaksa alayım.
birde güneş kremimde bitmek üzere bioderma kullanıyorum akiskan yapıda olandan 50 faktör. Memnunum aslında yaglandirmiyor cildim bembeyaz daha iyi gelir dediğin yüksek faktörlü koruyucu varsa denemek isterim.
canim benim de yuuzum akneye megilli karma cilt, aerkadasim la roche onerdi gunluk kullanim icin ama 50 faktor istiyorum, bi arkadasim da solante onerdi bilemedim hangisini alsam??
Canim ben bioderma kullanıyorum hatta tam adına baktım simdi photoderm max spf 50+ solaire ultra-fluide fiyatı 50tl civariydi gecen yaz aldım hala kullanıyorum kisinda kullanmama ragmen bu yazda yeter gibi belki ortalarında biter
guzel bu memnunum gun icinde fazla yaglanma yapmıyor parlamada normal yani hic yapmayan güneş kremi yoktur bence imkansız :) bu cildin normal yaglanmasini artırmıyor t bolgeme pudrayla idare ediyorum ben :)
solante hic bilmiyorum canım daha iyisi varsa hanımefendi bize önerir sanırım konuyu okuduğunda :)
ben goz alti kapaticisi haric yuzume baska bisi kullaanmiyorum eger akne yapmayor diyorsan valla hemen alirim az parlak gorunmesine raziyim canim:) 50 tl iyimis ayrica bu solante dedigim de yaglandirma yapmiyomus cilt tiplerine gore satiliyormus diyo arkadas:26:
tatlım eğer sivilce sorunun bittiyse ozaman K ya yönel siyah noktalara çok iyi geliyor.tonik kullansan iyi olur aslında çünkü açılan gözenekleri sıkılaştırdığı için cildin pürüzsüz görünümüe katkısı çok.peeling ise mutlaka yapman gerekir haftada 1 kere ama granülsüz bir peeling kullanman lazım payotta var böyle bir ürün doux gommage tam sana göre biraz fiyatlı ama ölü deriden ve siyah noktalardan tam anlamıyla kurtulman için şart maalesefgüneş koruma da da bioderma dan memnunsan devam edebilirsin.yada la roche da akneli ciltler için özel 30 faktör bir ürün var onu kullanabilirsin.aslında yeni çıkan dry touch gel spf 50si çok güzel hiç kalıntı bırakmıyor ve koruması da çok güzel.bi dene istersen
Jel yapıda güneş kremi çıktıysa onuda deneyebilirim cildim jel yapıları daha cok seviyor 50 faktör olmasıda cok iyi denicem onu canım. Tonik la roche termal suyu olur değil mı? Dediğin peelingede bakicam granuller mahvediyor cildimi maalesef. Cok teşekkür ederim canım benim
liftactiv serum u günlük kullanabilir miyim. bir de retinol ha için 27 erken bir yaş mı?
öncelikle merhaba.liftactiv kullanmak için 27 yaş erken değilmi canım?mimin kırışıklıkların çok mu derin?eğer öyleyse günlük kullanabilirsin.gözkreminde de retinolsüz olanını kullan bu ürün 35 yaş üstü kullanılıyor genelde sana ağır gelir
cevap için çok teşekkür ederim. hayır aslında hayatım boyunca nemlendiriciye ihtiyaç bile duymadım.dün kaş ortamdaki çizgiyi fark edince ama artık zamanı geldi diye düşündüm.bir de cildim bildiğin gevşek bozulmaya çok müsait. sadece güneş kremi ve nemlendirici almaya gittim ve bir de baktım hediye göz kremleri felan elimde 7 parça vichy ürünü var. sadece idealia ve liftectiv serum kullansam diyorum. göz kremini de anneme vercem artık o kullansın. serum da bitince normal bir nemlendiriciye dönerim artık.
merhaba
bana özellikle dudak çevresi için kırışıklık ve lifting kremi önerir misiniz
Canım yağlı ve sivilceli cilde ne önerirsin? Düzenli cilt bakımına gidiyorum, problemim %70 azaldı diyebilirim. Bunu dermokozmetik ürünler ile desteklemek istiyorum.
merhaba ben de karma bir cilde sahibim burun ve çene bölgesinde siyah noktalar ve yağlanma oluyor. Tek tük de olsa sivilcem eksik olmuyor ve iyileşmesi uzun sürüyor. Bunun için ne önerirsiniz? Yüzümü ne ile temizlemeliyim? Su bazlı bir nemlendirici kullanmak istiyorum ama pek bir bilgim yok bu konuda. Güneş koruyucu olarak ne önerirsiniz? (Beyaz tenliyim)
benimde sana bi kaç sorum olacaktı benim cildim karma t bölgem fazla yağlı olmasada yağlı diğer yerler kuru sivilcem çok çıkmaz ama çıkıncada ( birazda sivilcelerle oynadığım için) hemen geçmez uzun sürer sivilce izleri cene bölgemde var bi de burun üstünde alnımda ve galiba yanağıma doğru gitmekte olan gözenekler var ne yapmam lazım gözenekleri sıkılaştırıp küçültmek dağılmasını engellemek, çene bölgemdeki sivilce izlerinden kurtulmak için lütfen yardım et nereye gitsem herkes kendi ürününü satmaya çalışıyo yaa bi de bu tonik nemlendirici sırasını tam olarak yazabilir mi sin biraz çok oldu kusura bakma:26:
Merhaba,
cildim kuru ve çok hassas
sivilce problemim yok esmerim
burnumun üzerindeki siyah noktalardan şikayetçiyim ne önerirsin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?