Dermokozmetik Uzmanından tavsiyeler isteyen var mı??sorularınızı cevaplayabilirim....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ba2m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatlım eğer sivilce sorunun bittiyse ozaman K ya yönel siyah noktalara çok iyi geliyor.tonik kullansan iyi olur aslında çünkü açılan gözenekleri sıkılaştırdığı için cildin pürüzsüz görünümüe katkısı çok.peeling ise mutlaka yapman gerekir haftada 1 kere ama granülsüz bir peeling kullanman lazım payotta var böyle bir ürün doux gommage tam sana göre biraz fiyatlı ama ölü deriden ve siyah noktalardan tam anlamıyla kurtulman için şart maalesef güneş koruma da da bioderma dan memnunsan devam edebilirsin.yada la roche da akneli ciltler için özel 30 faktör bir ürün var onu kullanabilirsin.aslında yeni çıkan dry touch gel spf 50si çok güzel hiç kalıntı bırakmıyor ve koruması da çok güzel.bi dene istersen

canim benim de yuuzum akneye megilli karma cilt, aerkadasim la roche onerdi gunluk kullanim icin ama 50 faktor istiyorum, bi arkadasim da solante onerdi bilemedim hangisini alsam??

canım akneye meyilliyse yüzün kesinlikle anthelios AC kullan 30 faktör ama aynı düzeyde koruyor 50 faktörle arasındaki tek fark yarım saat kadar önce yenilemen gerekiyor okadar.yoksa daha az yada fazla koruduğu yok.ayrıca bu ürün akne kurutucu özelliği de var oyüzden sana göre bi ürün bence

tatlım geçen sene aldıysan o ürünü bil ki busene hiçbir koruyucu etkisi olmaz çünkü güneş koruyucular açıldıktan sonra ömrü 12 ayda biter ve hiçbir koruyucu etkisi kalmaz

canım la roche un garantisi var akne ve siyah nokta yapmaz diye.ayrıca dediğim gibi gel i alırsan hiçbir parlama yaşamazsın o da spf 50+

Jel yapıda güneş kremi çıktıysa onuda deneyebilirim cildim jel yapıları daha cok seviyor 50 faktör olmasıda cok iyi denicem onu canım. Tonik la roche termal suyu olur değil mı? Dediğin peelingede bakicam granuller mahvediyor cildimi maalesef. Cok teşekkür ederim canım benim

tabii la roche un termal suyu selenyum açısından çok zengin olduğu için tonik olarak mükemmeldir.ama sivilcen olduğu için yüzünü dezenfekte edicek bişey kullanman lazım tonik olarak.toniği çoğu kadın atlıyor ama gerçekten önemli bir ürün.çünkü yüz yıkama jeliyle yıkadıktan sonra pamuğa tonik döküp yüzümüzü sildiğimizde yüzümüzden hala kir çıktığını görürüz.eğer o kiri almadan nemlendiriciyi sürersek gözenekler daha çok tıkanır.sivilce oluşumunun da önü açılır busefer

liftactiv serum u günlük kullanabilir miyim. bir de retinol ha için 27 erken bir yaş mı?

liftactiv serum u günlük kullanabilir miyim. bir de retinol ha için 27 erken bir yaş mı?

öncelikle merhaba.liftactiv kullanmak için 27 yaş erken değilmi canım?mimin kırışıklıkların çok mu derin?eğer öyleyse günlük kullanabilirsin.gözkreminde de retinolsüz olanını kullan bu ürün 35 yaş üstü kullanılıyor genelde sana ağır gelir

cevap için çok teşekkür ederim. hayır aslında hayatım boyunca nemlendiriciye ihtiyaç bile duymadım.dün kaş ortamdaki çizgiyi fark edince ama artık zamanı geldi diye düşündüm.bir de cildim bildiğin gevşek bozulmaya çok müsait. sadece güneş kremi ve nemlendirici almaya gittim ve bir de baktım hediye göz kremleri felan elimde 7 parça vichy ürünü var. sadece idealia ve liftectiv serum kullansam diyorum. göz kremini de anneme vercem artık o kullansın. serum da bitince normal bir nemlendiriciye dönerim artık.

aslında göz kremi kullanmaya başlamalısın ana şuan kullanıcağın ürün sadece göz çevreni nemlendirmeye yönelik olmalı,kırışıklık ürünü için çok çok erken.eğer cildin gevşekse lifting ürünlerini kullanabilirsin ama kullanırken sürüş şekline çok dikkat et ,çizgi ve gevşemenin aksi yönüne masaj yaparak uygula,göz çevresini de hafifçe tamponlayarak uygula.kremlerin sürüş şekli de çok etkili çünkübuarada liftactiv i sadece alnındaki o çizginin üstüne uygula istersen bölgesel olarak

merhaba

bana özellikle dudak çevresi için kırışıklık ve lifting kremi önerir misiniz

Canım yağlı ve sivilceli cilde ne önerirsin? Düzenli cilt bakımına gidiyorum, problemim %70 azaldı diyebilirim. Bunu dermokozmetik ürünler ile desteklemek istiyorum.

merhaba

bana özellikle dudak çevresi için kırışıklık ve lifting kremi önerir misiniz

merhaba canım
yaşın kaç bilmiyorum ama menapoz öncesi bayanlara payot design lift ve design lift regard öneriyorum.anında toparlama özelliği var ilk kullanımdan itibaren etkisini görebileceğin güçlü bir üründür.dudak çevresi için de regard ı kullanabilirsin hem göz hem de dudak çevresindeki mimik kırışıklıkları içindir

Canım yağlı ve sivilceli cilde ne önerirsin? Düzenli cilt bakımına gidiyorum, problemim %70 azaldı diyebilirim. Bunu dermokozmetik ürünler ile desteklemek istiyorum.

canım ürün tavsiye etmeden önce sana iki seçenek sunayım.eğer orta fiyatlarda bir ürün alabilirim diyorsan bu konuda uzman la roche posay effaclar serisini kullanmalısın.eğer sellective bir marka istiyorsan da payotun yeşil serisi var purement nettoyante köpük temizleyici(muhteşem bir antibakteriyel özelliği var), tonique purifiant ve fluıde matifiante nemlendirici tavsiye ederim.ayrıca sadece sivilceli bölgelere sürülen special5 bölgesel sivilce kurutucusu da muhteşemdir.bu kadar gönlüm rahat tavsiye etmemin sebebi bu ürünle eczanede cilt bakımı yapıyoruz ve ilk seferinde muhteşem sonuçlar alıyoruz kullanan müşteriler de hep olumlu dönüş yapıyor.oyüzden bu referansa dayanarak sana ürün tavsiye ediyorum

merhaba ben de karma bir cilde sahibim burun ve çene bölgesinde siyah noktalar ve yağlanma oluyor. Tek tük de olsa sivilcem eksik olmuyor ve iyileşmesi uzun sürüyor. Bunun için ne önerirsiniz? Yüzümü ne ile temizlemeliyim? Su bazlı bir nemlendirici kullanmak istiyorum ama pek bir bilgim yok bu konuda. Güneş koruyucu olarak ne önerirsiniz? (Beyaz tenliyim)

tatlım sen de effaclar gel kullan yıkama için tonik de kullan mutlaka.sivilce ve siyah noktalar için effaclar duoyu kullan.buürünü gece sürüp gündüz de hydraphase i kullanabilirsin su bazlı çok güzel bi nemlendiricidir.güneş koruyucu da anthelios ac spf 30 hem güneş koruyucudur hem de akneleri tedavi edici özelliği vardır cnm

benimde sana bi kaç sorum olacaktı benim cildim karma t bölgem fazla yağlı olmasada yağlı diğer yerler kuru sivilcem çok çıkmaz ama çıkıncada ( birazda sivilcelerle oynadığım için) hemen geçmez uzun sürer sivilce izleri cene bölgemde var bi de burun üstünde alnımda ve galiba yanağıma doğru gitmekte olan gözenekler var ne yapmam lazım gözenekleri sıkılaştırıp küçültmek dağılmasını engellemek, çene bölgemdeki sivilce izlerinden kurtulmak için lütfen yardım et nereye gitsem herkes kendi ürününü satmaya çalışıyo yaa bi de bu tonik nemlendirici sırasını tam olarak yazabilir mi sin biraz çok oldu kusura bakma:26:

canım kusura bakma dün cilt bakımı günümdü oyüzden çok yoğundum yeni bakabildim mesajına.nerede yaşıyorsun eğer yakınlarımdaysan yanıma gelebilirsin cilt bakım günümüze gelebilirsen hem ürünleri yüzüne uygularız hem de kendin etkisini birebir görürsün.
eğer gelemiycek gibiysen de sana doğal yolla bişeyler önereyim.yüzünü sodayla silebilirsin ve hatta sodayı buz haline getirip yüzünde gezdirebilirsin çok iyi gelir.bir de yüzünü iyi bir antibakteriyel jel-köpükle temzilersen(payot purement nettoyant gibi) yüzü dezenfekte ettiği için sivilcelerin azalır.açık gözeneklerin içinde yaş mayaya biraz süt ilave edip karıştır.yarım saat beklet yüzünde, gözeneklerin hızla kapanmaya başlıycak.haftada 1 düzenli bu maskeyi uygula etkili olucaktır.arkasından da yağsız bir nemlendirici(payot fluıde matifiante) ile yüzünü nemlendir okadar.kullanım sırası önce temizle sonra sodayla sil sonra nemlendirici sür.haftada bir de yüzünü temizledikten sonra maskeyi uygula sodayla sil nemlendirici sür.sivilcelerin içinde bölgesel sivilce kurutucusu special 5 ı öneririm süper bi ürün.sadece sivilce olan yerlere sürüceksin bu ürünü canım

Son düzenleme:
Merhaba,
cildim kuru ve çok hassas
sivilce problemim yok esmerim
burnumun üzerindeki siyah noktalardan şikayetçiyim ne önerirsin acaba?

Merhaba,
cildim kuru ve çok hassas
sivilce problemim yok esmerim
burnumun üzerindeki siyah noktalardan şikayetçiyim ne önerirsin acaba?

cildin çok hassas ve kuruysa sütle temizlemeni öneririm özellikle hassas ciltler için yatıştırıcı bir süt kullanmalısın.siyah noktalar için de haftada 1-2 kere banyodan sonra hassas ciltler için olan granülsüz bir peeling yapmalısın.haftada bir de iyi bir nem maskesi yaparsan cildinin hassaslığını kısa sürede yatıştırırsın.ayrıca mutlaka cilt tipine uygun bir güneş kremi kullanmayı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…