canım merhaba ben 33 yaşındayım şuan roc markanın ürünlerini kullanıyorum ama bitmak üzere avene markanın ürünlerini almak istiyorum aslında bide rosense markası var aklımda.kırışıklık üzerine olan nemlerndiricive gözaltı kullanıyorum.göz altımda hafifi morluklarım var.sen ne marka ürünler tavsiye edersin bu arada cildim normalden kuruya dönük nemsiz dir.şimdiden çok teşekkür ederim...
merhaba
ben bir göz kremi tavsiyesi istiyorum mümkünse. yaşım 25. bioderma göz kremi kullanıyorum yaklaşık iki haftadır. sadece akşamları sürüyorum ama sanki göz altlarımı morartıyor gibi geliyor bana. bundan başka da göz kremi kullanmadım zaten.
sizin öneriniz nedir?
bioderma gözaltına yetmemiş olabilir canım gözaltı morluğun varsa K vitamini eksikliği de olabilir yada genetik bir faktör olabilir.göz altı ürünleri baya pahalı biliyorsun bunların içinde en uygun olanı la roche un redermic c olanı.84 civarı fiyatı .c vitamini olduğu için göz altı morluklarına da iyi geliyor.buarada bol yeşil çay iç bu da göz altı morluklarına iyi gelir.redermic genelde 30 ve üstü bir ürün ama gözaltı morluklarına da iyi geldiği için bir zararı olmaz sana
Göz altı morluğun üründen kaynaklıysa ozaman la roche un hydra göz altını al nemlendirir yağlandırmadan.ürün değiştirdiğin için de göz altının rengi açılır merak etmegöz altımda bir sorun yok. biodermayı kullanmaya başladıktan sonra morluklar oluştu sanki. nemlendirsin ve ilerisi için yatırım olsun istedim biraz da. ama şu an ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım.
merhabalar
benım yasım 31 cıldım kurudur burun ustunde sıyah noktalar var alın ve yanaklarda azcık gozenekler ben burdayım dmeye basladı bıde olgunluk cızgılerım goz kenarlarında hafıften gelıyorum aç kollarını dıyor.dogal kozmetık urunler kullanmayı ıstıyorum suanda argan yagıyla beslıyorum yuzumu fakat sankı suyla durulamak temızlemeye yetmıyor gıbı rarebolossom gunduz kremınıde nemlendırmeye karsı kullanıyorum ama o kdar kuru kı cıldım aksama yuz yıne aynı oluyor.komple bır bakım yapmak ıstıyorum sıvılce arada malum zamanlarda cıkar( ergenlıkte bır tane bıle cıkmazdı).yuzumu nemlendırsın gunes korumalı olsun temızlemek ıcınde bır urun arıyorum ha bıde kırısıklık ve gozenekler ıcınde bır urun.yardımcı olursanız sevınırım.tesekkurler sımdıden
canım bende 29 yaşındayım bende de aynı problem oldu benimkinin sebebi makyajla yatmam(nekadar zararlı olduğunu bildiğim halde hemde) cilt temizliğime dikkat etmemem ve de en büyük sebebi stresti.özellikle çene bölgemde sürekli tekrarlıyordu biri bitmeden öteki çıkıyordu.cildimi effaclar serisiyle temizlemeye başlayınca inan bana cildim hemen parlamaya başladı.bir de sivilce lekesi gidermek için de ya madecassol krem kullan yada la roche da cicaplast var ondan kullan günde bir kere ve düzenli güneş kremi sür hergün.farkı görüceksin emin ol
dediğin cilt temizleyicilerini araştırdım deneyeceğim ve makyajla bazen nadirde olsa bende yatıyorum, dikkat edeceğim bunlara teşekkür ediyorum tekrar ilgine :) etkisini görürüm umarım...
yağlı cilde sahip olduğum için ne yazık ki her bitkisel yağı ve her ürünü gönül rahatlığıyla kullanamıyorum. cildimin yağlı olmasından ziyade sivilce izlerimden şikayetciyim. şu anda killi sabun kullanıyorum. ardından sebamed in nemlendirici kullanıyorum. tabi sadece temizliğini yapabiliyorum . önere bileceğiniz herhangi bir ürün, bitkisel yağ vs. var mı? yardımcı olursanız gerçekten mutlu olurum:) şimdiden teşekkürler:)
Merhaba benim cildim yagliya dönük karma akneye meyilli. Bioderma jel temizleyiciyle yüzümü yıkıyorum sonra la roche posay effeclar duo kullanıyorum sonrada güneş kremi sürüp makyajımı yapıyorum. 3 aydır kullanıyorum duoyu sivilcelerime etkisi oldu çıkmıyor artık ama burnumdaki siyah noktalara çözüm olmadı. 2 haftada bir siyah nokta bandı kullanıyorum. Peeling yapmıyorum yaptıgım an bir sivilce dağılıyor resmen suratımda. Duo bitince k mı kullanayım? Tonik alışkanlığım yok ama etkisi olacaksa alayım.
birde güneş kremimde bitmek üzere bioderma kullanıyorum akiskan yapıda olandan 50 faktör. Memnunum aslında yaglandirmiyor cildim bembeyaz daha iyi gelir dediğin yüksek faktörlü koruyucu varsa denemek isterim.
canim benim de yuuzum akneye megilli karma cilt, aerkadasim la roche onerdi gunluk kullanim icin ama 50 faktor istiyorum, bi arkadasim da solante onerdi bilemedim hangisini alsam??
ben goz alti kapaticisi haric yuzume baska bisi kullaanmiyorum eger akne yapmayor diyorsan valla hemen alirim az parlak gorunmesine raziyim canim:) 50 tl iyimis ayrica bu solante dedigim de yaglandirma yapmiyomus cilt tiplerine gore satiliyormus diyo arkadas:26:Canim ben bioderma kullanıyorum hatta tam adına baktım simdi photoderm max spf 50+ solaire ultra-fluide fiyatı 50tl civariydi gecen yaz aldım hala kullanıyorum kisinda kullanmama ragmen bu yazda yeter gibi belki ortalarında biter
guzel bu memnunum gun icinde fazla yaglanma yapmıyor parlamada normal yani hic yapmayan güneş kremi yoktur bence imkansız :) bu cildin normal yaglanmasini artırmıyor t bolgeme pudrayla idare ediyorum ben :)
solante hic bilmiyorum canım daha iyisi varsa hanımefendi bize önerir sanırım konuyu okuduğunda :)
ben goz alti kapaticisi haric yuzume baska bisi kullaanmiyorum eger akne yapmayor diyorsan valla hemen alirim az parlak gorunmesine raziyim canim:) 50 tl iyimis ayrica bu solante dedigim de yaglandirma yapmiyomus cilt tiplerine gore satiliyormus diyo arkadas:26:
merhaba benimde cildimle ilgili sorunlarım var.alnımda sivilce cıkıyor. burnumun ustunda siyah noktalar var.ve cillerim var ne yapmam gerek bana yardımcı olur musunuz cevaplarınızı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?