Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah allah neden öyle olduki acaba. Sen işlemden sonra herhangi bir krem güneş koruyucu falan kullanıyor musun? Yanık gibi dediğin leke dışında bir değişiklik oldumu? Belki de o kısım da daha derin çalışıldığı için öyle oldu ama geçicidir kemikli bölgeler daha geç iyileşiyor zatenBenimse dermapenle olusan lekemde hicbir gelisme yok.guzellik merkezi duzelecek diyor.duzelmezse saglik bakanligina sikayet edecegim ama nasil bilemiyorum
Allah allah neden öyle olduki acaba. Sen işlemden sonra herhangi bir krem güneş koruyucu falan kullanıyor musun? Yanık gibi dediğin leke dışında bir değişiklik oldumu? Belki de o kısım da daha derin çalışıldığı için öyle oldu ama geçicidir kemikli bölgeler daha geç iyileşiyor zaten
Canım sivilce bazen bende de çıkıyor yeni cilt geldikçe çıkabilir. İnşallah öyledir diğer seansin ne zaman ondan sonra geçer bence çünkü biri daha öyle şikayetçiydi sonra ki seansindan sonra iyi sonuçlar almıştı sen boşa canını sıkma iyi düşün iyi olur inşallah :)Gunes kremi kullandim.umarim dedigin gibi kemikli bolgedendir. Yuzumun diger kisimlarinda sivilcelenmece de var.duzelme olan yerler de.
Canım sivilce bazen bende de çıkıyor yeni cilt geldikçe çıkabilir. İnşallah öyledir diğer seansin ne zaman ondan sonra geçer bence çünkü biri daha öyle şikayetçiydi sonra ki seansindan sonra iyi sonuçlar almıştı sen boşa canını sıkma iyi düşün iyi olur inşallah :)
İyi sonuçlar alırsın umarım :)Gercekten mi :) cok sevindim bu duruma. 1-2 hafta icinde 5. seansim olacak
Benimse dermapenle olusan lekemde hicbir gelisme yok.guzellik merkezi duzelecek diyor.duzelmezse saglik bakanligina sikayet edecegim ama nasil bilemiyorum
5.seansa gelmiş sin bu bahsettiğin leke güneş lekesi gibi mi yanik gibi mi yara izi gibi mi merak ettim? kaçıncı seanstan sonra leke oldu?
arkadaslar merhaba 26 yasindayim son bir yildir olusan bikac sivilce cukurum var cok kafaya takiyorim dermapen ya da fraksiyonel lazer dusunuyorum yaptiran var mi memnun olan ya da olmayan lutfen paylassin
6 seans cok fazla degilmi ayrica guzellik merkezinde mi yaptrdin