• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Dermapen

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
dermopenin seansını ne kadara yaptırıyorsunuz ben paket almadım 2 seaans yaptttırdım yapan bayanda gerek yok dedi güneş lekeleri ve lekelenmeler için kampanya vardı her seans 65 tl yaptırdım merak ettim siz kaça yaptırdınız birde paket almayı sizmi talep ettiniz yaptırdığınız yermi söyledi

dermopenin seansını ne kadara yaptırıyorsunuz ben paket almadım 2 seaans yaptttırdım yapan bayanda gerek yok dedi güneş lekeleri ve lekelenmeler için kampanya vardı her seans 65 tl yaptırdım merak ettim siz kaça yaptırdınız birde paket almayı sizmi talep ettiniz yaptırdığınız yermi söyledi

Dermopenin fiyatları yaşadığın sehire yaptirdigin yere göre 700- 200 arası değişiyor. Ben 450 ye dermapen ve prp yaptırdım. Cildin ihtiyacına gore seans almak daha mantıklı bence.paket almak fiyat açısından cazip gelebilir .BAna gelmedi :)

Bu fiyat güneş lekeleri için özel fiyat olabilir. Benim tüm yüz sivilce izleri için yaklaşık 40 dk dermapen sonra prp wn son bir maskeyle bitiyor

Ben dermapen yaptırıyorum akne izlerim var ilk seansta az biraz duzelme oldu 2.3. Seanlarmın ardından ızlerım daha kotu oldu gıbı gelıyor.
1500 tl ye 8 seans yaptrcam daha önümde 5 seans var düzelicek deselerde moralim cok bozuk

"Huzur92c, post: 44921424, member: 733873"]Ben dermapen yaptırıyorum akne izlerim var ilk seansta az biraz duzelme oldu 2.3. Seanlarmın ardından ızlerım daha kotu oldu gıbı gelıyor.
1500 tl ye 8 seans yaptrcam daha önümde 5 seans var düzelicek deselerde moralim cok bozuk[/QUOTE]

3. Seans sonrası daha kötü olduysa uygulamada sorun mu var acaba...İlginç

Kizlar yuzumun genel hali baya duzeldi morluklar gecti sayilir baya soyuldu bazi izlerde hafif degisim gozlemledim ama net anlayamiyorum henuz

İnşallah canım bende hiç yanma kızarma olmamıştı sadece bazı yerler de morarma olmuştu bugün sanki biraz hafiflemiş gibi birkaç güne normale döner demişlerdi ama sanırım çok daha uzun sürüyor bu süreç dışarı falan bu şekilde nasıl çıkılır ki :(

Merhaba arkadaşlar, bende dermapen yaptıracağım. Yer araştırıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim. İstanbulda yaptırıp memnun olanlar var mı ? Nerede yaptırıyorsunuz, ücretler nasıl ?

İnşallah canım bende hiç yanma kızarma olmamıştı sadece bazı yerler de morarma olmuştu bugün sanki biraz hafiflemiş gibi birkaç güne normale döner demişlerdi ama sanırım çok daha uzun sürüyor bu süreç dışarı falan bu şekilde nasıl çıkılır ki :KK43:

Ben disari cikamadim biri beni gorunce aciyarak bakiyodu kocacigimin gunahini alan cok oldu eminim trafik kazasi gecirmis gibiydim sabret canim

Bügün 19 gün ama benim akne izlerin eskisine göre daha kötü oldu anlamadım :((( özellikle derin uygulanan yerler benim durumunda olan varmı arkadaşlar

Bügün 19 gün ama benim akne izlerin eskisine göre daha kötü oldu anlamadım :KK43:(( özellikle derin uygulanan yerler benim durumunda olan varmı arkadaşlar

Cok ilginc uygulamada sorun mu var acaba doktor mu yapti yoksa guzellik merkezine mi gittin canim.... bu arada ilk seansin miydi

İlk seans başta çok güzel duruyordu ama gün geçtikçe daha kötü oldu doktor yapmadı güzellik uzmanı yaptı gerçi ben radyo frekanslı co2 kardioksit fraksiyonel lazer yaptiracam artık

Back