Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen avrupa yakasinda mısın?
Bahçeşehir tarafı baya ters kalıyor. 600 tl 1 seansina mi istediler? 600 tl çok para eğer tek seansi isecanım Anadolu yakasındayım ben. Uygun bir yer bulamadım halen araştırıyorum. Biraz önce bir yer aradım 620 tl. istediler. Ben niye bu kadar pahalı yerler buluyorum anlamadım. Avrupa yakasında ne tarafta. Çok uç nokta da değilse karşıya da geçebilirim.
Ben beylikduzunde oturuyorum yaptırdığı yeri soyleyebilirimKızlar istanbulda yaptıran yok mu hiç
Bügün co2 kardioksit fraksiyonel lazer yaptırdım arkadaşlar
Ben dermapen yaptırıyorum akne izlerim var ilk seansta az biraz duzelme oldu 2.3. Seanlarmın ardından ızlerım daha kotu oldu gıbı gelıyor.
1500 tl ye 8 seans yaptrcam daha önümde 5 seans var düzelicek deselerde moralim cok bozuk
"xxyyzztt, post: 45048515, member: 736118"]2-3 aydir gecmeyen buyuk yanik gorunumlu leke de normal mi?
Bahçeşehir tarafı baya ters kalıyor. 600 tl 1 seansina mi istediler? 600 tl çok para eğer tek seansi ise
Ben beylikduzunde oturuyorum yaptırdığı yeri soyleyebilirim
Ne güzel bende herkese sabırla devam etmesini tavsiye ediyorum :) benim ilk seanstan sonra düşüncelerim hiç bir etkisi olmadı mı diye olmuştu günler geçtikçe sanki iyi yönde gelişmeler oluyor gibiydi kendimi de boşa umutlandirmak istemiyordum 2.seans için gittiğim de yolda arkadaşm sende bir değişiklik var sanki rengin açılmış yüzünde bir değişiklik var dedi tabi bende söylemedim herhangi bir işlem yaptırdığımı . Neyse ikinci seansim yapıldı 1 hafta geçti her sabah gözümü açar açmaz aynayın karşısına geçiyorum ve her gün birşeyler değiştiğini görüyorum inşallah dahada iyi sonuçlar alırız :)Kızlar dün 4 seans dermopen yapıldı. Yeni yeni fark ediyorum çevremde cildimdeki değişimin farkında sabırla devam etmenizi şiddetle tavsiye ederim :)