• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Dermapen

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Kizlar yuzum baya soyuldu daha soyulmaya devam ediyo ince ince beyzlama var cildimde suan gozlemledigim ve izlerde acilma oldu sizlerde durum ne

Canım sen avrupa yakasinda mısın?

canım Anadolu yakasındayım ben. Uygun bir yer bulamadım halen araştırıyorum. Biraz önce bir yer aradım 620 tl. istediler. Ben niye bu kadar pahalı yerler buluyorum anlamadım. Avrupa yakasında ne tarafta. Çok uç nokta da değilse karşıya da geçebilirim.

Merhaba herkese... Dermaroller ve prp 4 seans yaptırmış biri olarak ilgilenenlere bilgi vermek istedim ... 35 yasımdayım malumunuz yüzümde aşırı derecede sivilce çukurları ve beyaz skar dedikleri izlerden vardı ; makyaj bütün gün yüzümde durursa beni rahatsız ettiğinden pek aram yoktur ama gerek görüp yaptıgımda çukurlara fondoten dolması beni delirtir yinede korkumdan birde maddi imkansızlıktan bişiy yaptırmadım ( seneler önce sivilcelerden kurtulmak için servet harcayıp sonuç alınca bununla yetin dedim kendime) ama geçtiğimiz yaz dudak üstünde kararma oluştu resmen bıyık gibi ya lazerepilasyondan yada güneşten iyi koruyamadıgımdan... Leke için geçkalmadan müdahele etmeye karar verdim. İzmirde bir özel hastaneye gittim doktor hanım beni leke içinde aynı yöntemin etkili oldugunu tüm yüze prp ve dermaroller uygulamamız konusunda ikna etti 6 seans prpve roller üstünede iki seans fraksiyonel lazer önerdi .. Ben ilk etapta 4 seans paketi aldım .seansına 400 tl dediler paket alınca 300 tlden 1200 ödedim onuda karta 9 a böldüler. Her seansa gitmeden önce yüzümün 4 tane fotosunu çekiyorum.. Önce kan veriyorum kan makinadayken yüzüme anestezi kremi sürülüyor hemen uyusuyor yüzüm ayrışmış kan gelinceye kadar işleme hazır oluyor böylece kremi yüzümden silip işleme başlıyorlar ; alın ve tüm yüz 0,5 le geçiliyor sonra tüm yüz 1 mm le geçiliyor ( alın hariç) ( alının 1 ve üstüyle geçilmesi pek hoş sonuç vermeyebiliyor çünkü altı dolgun degil dedi doktor ve acıtıyor dedi) sonra sırasıyla 1,5 ve 2 mm ile geçiliyor sonra özellikle yanak bölgem ( çünkü çok sorunlu) 2 ile agresif çe geçiliyor bir kaç yönden( sagdansola yukarı asagı caprazlama) ... İlk seanstan çıktığımda yüzüm bildiğiniz kanlı pamukla silinmiş gibiydi diğer seanslarda cilt alıştı artık pembe çıkıyorum ... Yaklasık 3 saat yanma yapıyor ( buz kompresi yapmak serbest ) bir gün yıkamak yasak o kanlar ve trombosit kuruyup geriliyor yüzünüzde o yüzden canınız acıyor ilk seansta yıkamadımsabaha kadar ama diğerlerinde akşam ılık suyla yıkadım.. Bir hafta sabun yasak ama nemlendirici serbest ( sadece nemlendirici kolojenli antiageing kremleri degil amaç cildin kolojeni kalıcı şekilde oluşturması çünkü) o bir haftada üst tabakada soyulma oluyor iğnelerin çizgi izleri kabuk tutuyor ve hersey dökülüp ortalama 5 günde düzeliyor .. Cildiniz nem ihtiyacını dengeliyor daha az krem kullanmak istiyorsunuz yag oranı sebum salgıları düzenleniyor aydınlanıyor.. İz olmayan bölgeler dahada güzelleştiği için izleriniz gözünüze daha fazlalasmış gibi görünüyorİlerleyen seanslarda acı ve iyileşme süresi ciddi olarak azalıyor etrafınızdakiler farkı anlıyor çukurlar şekil degiştiriyor hafif yükseliyor... Ama çukur ve renk izleri uzun süreli tedavi gerektiriyor gercekten ; belkide üzerine ekstra lazer pleeing vs... Ne olursa olsun dermaroller ve prp ileriye dönük bir yatırım anında mucize beklemeyin arkadaslar ama zaman içinde farkı hissedeceksiniz .. Mesela bana normal hizadan baktıgınızda farklı yüzüm ama her seans öncesi çektiğim fotograflarda hersey aynı gibi görünüyor ... 4 seans bitti iki seans daha alıcam üzerine doktorun dediği lazeri yaptırmak istemiyorum ( korktum ondan) bu arada leke ikinci seansta yok oldu Gelişmeleri yazarım

canım Anadolu yakasındayım ben. Uygun bir yer bulamadım halen araştırıyorum. Biraz önce bir yer aradım 620 tl. istediler. Ben niye bu kadar pahalı yerler buluyorum anlamadım. Avrupa yakasında ne tarafta. Çok uç nokta da değilse karşıya da geçebilirim.
Bahçeşehir tarafı baya ters kalıyor. 600 tl 1 seansina mi istediler? 600 tl çok para eğer tek seansi ise

Evet dermapenden vazgeçtim ben hiç faydasını görmedim co2 kardioksit fraksiyonel yapmadan yüzüme uyuşturucu krem sürdüler lazer yapılırken müthiş bir yanma oldu gözündem yaş gelecek şekilde ama dayanılmayacak gibi değil hafif yanık kokusu oluyor sonra bir iki saat yüzüm müthiş yandı buz torbasiyla zor kendime geldim ama yine öyle dayanılmayacak kadar değil

Ben de Ankara da yaptiriyorum. 4. Seansim ve lekelerim iyice koyulasti.koyulasmasi normal diyorlar.ama yanik gibi gorunuyor.bu hale gelen var mi?

Ayni durum bende de var.benim de 8 seans 1500 lira ve lekeler iyice koyu ve artti. Nerde yaptiriyorsun?
Ben dermapen yaptırıyorum akne izlerim var ilk seansta az biraz duzelme oldu 2.3. Seanlarmın ardından ızlerım daha kotu oldu gıbı gelıyor.
1500 tl ye 8 seans yaptrcam daha önümde 5 seans var düzelicek deselerde moralim cok bozuk

Merhaba,ben bazı bayanların kafasının karıştığını okuduğum için yazmak istedim.Bende 3.seansımdayım. Özellikle 2.seansın 2.gününden sonra yüzümde kabuk bağlama,yanma soyulma gibi durumlar oluştu.İnanılmaz kötü görüntü ve acı oluşsada 5.günden sonra cildimdeki değişikliği herkes farketti.31yaşındayım ve ince çizgilerm kaybolmaya,gözenekler küçülmeye ve izler silikleşmeye başladı.Buyüzden vazgeçmeyin derim.Süreç zor olsada sonrasında farkedilir bir düzelme başlıyor.İlk 5gün suratınızın hali sizi korkutmasın.Termal su kullanın inanılmaz gerahlatıyor.Birde ceres markalı krem iyikeşme sürecini hızlandırıyor.Dışarı çıkarken güneş koruyucuda şart.Bence uyuşturucu kremide sürdürün derim,çünkü 2. Seanstan sonra daha derine iniliyor ve inmesi için o acıya katlanılmalıki uçuşturmadan katlanılacak acı değil.Diğer türlü yüzeysel olur ve etkiside az oluşabilir.Özellikle 4,5. Seanstaki arkadaşlarımdakilerde değişim inanılmaz.Tabiki bu seansları bitirip ara verdikten sonra en azından 1yıldan sonra ara ara yaptırmak gerek,yoksa cildi eski haline dönen arkadaşlarım var.Şimdi bende göz altlarıma ışık dolgu yaptırıcam,denemiş olan varsa bilgi verirse çok memnun olurum.Güzel kalmak zor kızlar buyüzden sanırım biraz acı ve sabırdan sonra gerçekten işe yarıyormuş,düşünenlere tavsiye ederim.

"xxyyzztt, post: 45048515, member: 736118"]2-3 aydir gecmeyen buyuk yanik gorunumlu leke de normal mi?[/QUOTE]

2.seansi m bitti böyle bişey yaşamadım

Tabiki normal değil 2 3 aydan bahsediyorsun muhakkak cilt doktoruna git kalici leke kalabilir Allah göstermesin

Kesinlikle normal değil cnm.Kızarıklık soyulma ve hafif yanıklar kabuğa dönme şeklinde olabiliyor.Ama seansınızda bir kaç gün sonra aşırı yanma gibi bir durum olursa hemen bir doktora görünün derim.Seanslar çoğaldıkça derinlere iniliyor ama aşırı bir yanık sorun oluşturabilir,bizim olabilir dediğimiz 1haftada geçebilecek yüzeysel yanıklar.Buyüzden bu işlemleri güzellik merkezindede olsa muhakkak doktora yaptırmanızı tavsiye ederim,çünkü estetisyen olmak günümüzde kolay maalesef yanlışlıklar olabilir,araştırıp bilinçli ellere yüzünüzü teslim edin derim arkadaşlar.

Kızlar dün 4 seans dermopen yapıldı. Yeni yeni fark ediyorum çevremde cildimdeki değişimin farkında sabırla devam etmenizi şiddetle tavsiye ederim :)

Kızlar dün 4 seans dermopen yapıldı. Yeni yeni fark ediyorum çevremde cildimdeki değişimin farkında sabırla devam etmenizi şiddetle tavsiye ederim :)
Ne güzel bende herkese sabırla devam etmesini tavsiye ediyorum :) benim ilk seanstan sonra düşüncelerim hiç bir etkisi olmadı mı diye olmuştu günler geçtikçe sanki iyi yönde gelişmeler oluyor gibiydi kendimi de boşa umutlandirmak istemiyordum 2.seans için gittiğim de yolda arkadaşm sende bir değişiklik var sanki rengin açılmış yüzünde bir değişiklik var dedi tabi bende söylemedim herhangi bir işlem yaptırdığımı . Neyse ikinci seansim yapıldı 1 hafta geçti her sabah gözümü açar açmaz aynayın karşısına geçiyorum ve her gün birşeyler değiştiğini görüyorum inşallah dahada iyi sonuçlar alırız :)

Back