Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım 5. Seansi yaptirdin mı son durumlar nasıl?Kızlar dün 4 seans dermopen yapıldı. Yeni yeni fark ediyorum çevremde cildimdeki değişimin farkında sabırla devam etmenizi şiddetle tavsiye ederim :)
Merhaba canım 5. Seansi yaptirdin mı son durumlar nasıl?
Sevindim senin adına canım bende aynısını diyorum keşke çok daha önce yaptirsaydim diye hayırlısı artık. Ben de devam ediyorum bugün 3.seansimi yaptırdimSelam canim 5.seansa geçen cuma günü yaptırdım cildim bugün kendine geldi gayet iyi ben memnunum keşke daha önce cesaret edip başlasaydim diyorum. Sen devam mi ?
Merhaba benim seanslar 20 gün arayla. Neden öyle oldu ki çok mu derin çalışılmıştı? Çok derin çalışılsa da seans aralıklari çok kısa sanki 12 gün eğer yüzeysel çalışma için ise normal. Benim 3. seans dün yapıldı hiç öyle problemle karşılasmadim bu 3 seans boyunca. İşlemden sonra kullandiğın ilaç vs varmı?Merhaba arkadaşlar. Dermapen yaptıranlar seans aralıkları kac gündür. Ben ilk seansı yaptırdım ikinci seansı 12 gun sonrasına verdiler. Normaldir? Yanaklarımdan soyulan yer de iz kaldı. Bakalım yüzüme 2 seans için 1 hafta var ne olacak. Çok korkuyorum
Merhaba benim seanslar 20 gün arayla. Neden öyle oldu ki çok mu derin çalışılmıştı? Çok derin çalışılsa da seans aralıklari çok kısa sanki 12 gün eğer yüzeysel çalışma için ise normal. Benim 3. seans dün yapıldı hiç öyle problemle karşılasmadim bu 3 seans boyunca. İşlemden sonra kullandiğın ilaç vs varmı?Merhaba arkadaşlar. Dermapen yaptıranlar seans aralıkları kac gündür. Ben ilk seansı yaptırdım ikinci seansı 12 gun sonrasına verdiler. Normaldir? Yanaklarımdan soyulan yer de iz kaldı. Bakalım yüzüme 2 seans için 1 hafta var ne olacak. Çok korkuyorum
Merhaba arkadaşlar. Dermapen yaptıranlar seans aralıkları kac gündür. Ben ilk seansı yaptırdım ikinci seansı 12 gun sonrasına verdiler. Normaldir? Yanaklarımdan soyulan yer de iz kaldı. Bakalım yüzüme 2 seans için 1 hafta var ne olacak. Çok korkuyorum
Ankarada nerde yaptiriyosunz acabaBen de Ankara da yaptiriyorum. 4. Seansim ve lekelerim iyice koyulasti.koyulasmasi normal diyorlar.ama yanik gibi gorunuyor.bu hale gelen var mi?
Herkese merhaba. Yaklaşık bir aydır bu başlığı takip ediyorum ve ben de aranıza yeni katıldım bu konudaki düşüncelerimi ve sizin de yorumlarınızı almak için.
Şubat başında Dermapen yaptırmaya başladım ve zamanım kısıtlı olduğu için haftada bir olmak üzere beş seans yaptırdım. İlk başta iyi gidiyordu bir sonraki seansa kadar neredeyse yara veya iz kalmıyordu yüzümde altıncı güne kadar. Cildim de beyazlaşmaya başlamıştı. Fakat son seansımda doktor daha derin çalıştı derin izler üzerinde ve yüzüm daha fazla kabuk bağladı ama öncekiler gibi bir hafta içinde attı bu soyulan deriyi. Aradan iki hafta geçmesine rağmen izlerim daha da derinleşti ve doktorum daha derin çalıştığı bölge kıpkırmızı kaldı hala geçmiyor ve orada olmayan bir Çukurluk oluştu. İnternetten araştirdim ve Dermapen in yaklaşık iki üç ayda tam sonuç verdiği yazıyor. Sizde de böyle bir durumla karşılan var mı çok merak ediyorum. Benim dermapeni seçme nedenim iz bırakma yada daha kötü hale getirme riski olmadığı içindi. Ama yüzümün şu an ki durumu inanın çok Canımı sıkıyor. Bu arada yüzüm için herhangi birşey kullanmıyorum doktor birşey vermedi.
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Hafta da 1 nasıl oluyor ki zaten iyileşme yüzün toparlanması derken 3, 4 günü buluyor benim 15-20 gün aralığında yapılıyor ve çok derin çalışıldığı halde hiç öyle problem yasamadim. Evde de kullandigim krem vs var.Herkese merhaba. Yaklaşık bir aydır bu başlığı takip ediyorum ve ben de aranıza yeni katıldım bu konudaki düşüncelerimi ve sizin de yorumlarınızı almak için.
Şubat başında Dermapen yaptırmaya başladım ve zamanım kısıtlı olduğu için haftada bir olmak üzere beş seans yaptırdım. İlk başta iyi gidiyordu bir sonraki seansa kadar neredeyse yara veya iz kalmıyordu yüzümde altıncı güne kadar. Cildim de beyazlaşmaya başlamıştı. Fakat son seansımda doktor daha derin çalıştı derin izler üzerinde ve yüzüm daha fazla kabuk bağladı ama öncekiler gibi bir hafta içinde attı bu soyulan deriyi. Aradan iki hafta geçmesine rağmen izlerim daha da derinleşti ve doktorum daha derin çalıştığı bölge kıpkırmızı kaldı hala geçmiyor ve orada olmayan bir Çukurluk oluştu. İnternetten araştirdim ve Dermapen in yaklaşık iki üç ayda tam sonuç verdiği yazıyor. Sizde de böyle bir durumla karşılan var mı çok merak ediyorum. Benim dermapeni seçme nedenim iz bırakma yada daha kötü hale getirme riski olmadığı içindi. Ama yüzümün şu an ki durumu inanın çok Canımı sıkıyor. Bu arada yüzüm için herhangi birşey kullanmıyorum doktor birşey vermedi.
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Yani gittiğim doktor yaşadığım yerde en iyi doktorlardan bir sorun olmayacağını söylemişti. Bilemiyorum inanın kafam çok takılıyor. Benim dışımda böyle sonuç alan pek kimse yok sanırım. Bir seansım daha var ama ümidim kalmadı artık.Hafta da 1 nasıl oluyor ki zaten iyileşme yüzün toparlanması derken 3, 4 günü buluyor benim 15-20 gün aralığında yapılıyor ve çok derin çalışıldığı halde hiç öyle problem yasamadim. Evde de kullandigim krem vs var.
Moralinizi bozmayin inşallah iyi olurYani gittiğim doktor yaşadığım yerde en iyi doktorlardan bir sorun olmayacağını söylemişti. Bilemiyorum inanın kafam çok takılıyor. Benim dışımda böyle sonuç alan pek kimse yok sanırım. Bir seansım daha var ama ümidim kalmadı artık.
TSK ederim cevap verdiğin için. Pazartesi yaptıracam bakalım nasıl olacak . Gelişmeleri bilgi vericem. Sonucu ıns iyi olur hepimizinAslinda olması gereken seans araligi 10 gunmus daha etkili sonuc aliniyormus ben 15 günde bir yaptiriyorum ancak zaman ayirabiliyorum.iki günde iz kalmaz aynen devam et korkma
Merhaba ilk seans olduğu için fazla derin çalışmadır. Pazartesi bakalım nasıl çalışma olacak. İşlemden sonra 1 hafta sadece madecassol kremini verdiler hücre yenileyici. Başka hiçbisey kullanmıyorum. Sonraki günler istediğimi kullanabilirsin dediler. Birde güneş koruyucusu kullandım. Pazartesi yaptırayım gelişmeleri anlatirimMerhaba benim seanslar 20 gün arayla. Neden öyle oldu ki çok mu derin çalışılmıştı? Çok derin çalışılsa da seans aralıklari çok kısa sanki 12 gün eğer yüzeysel çalışma için ise normal. Benim 3. seans dün yapıldı hiç öyle problemle karşılasmadim bu 3 seans boyunca. İşlemden sonra kullandiğın ilaç vs varmı?