• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Dermapen

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Oradaki hava durumu nasıl bir sor bakım belki yaparlar biz burda nisan dedinmi yapmazlar yaptirirsanda makineyi araştır derin uygulama iste bide canım ağrılı bir işlem yüzün çok kızarık şişik oluyor iyileşmesi biraz zaman alıyor günlerce güneşe cikmayacaksin ama bunlara degiyor çünkü sende benim gibisin çukurluklar biraz olsun geçsin her seye raziyim düşüncesi var

Canım bide prp dermapen yaptırıp ciltleri bebek gibi olanlarda var benim yaptırdığım yerdeki kızın cildi resmen bebek gibi olmuştu ben sadece 1 seans yaptırdım benim çukurluklar çok derin di onun için co2 fraksiyonel lazer yaptırdım karar senin iyice bir araştrip yaptır

Selam canim 5.seansa geçen cuma günü yaptırdım cildim bugün kendine geldi gayet iyi ben memnunum keşke daha önce cesaret edip başlasaydim diyorum. Sen devam mi ?
Sevindim senin adına canım bende aynısını diyorum keşke çok daha önce yaptirsaydim diye hayırlısı artık. Ben de devam ediyorum bugün 3.seansimi yaptırdim

Merhaba arkadaşlar. Dermapen yaptıranlar seans aralıkları kac gündür. Ben ilk seansı yaptırdım ikinci seansı 12 gun sonrasına verdiler. Normaldir? Yanaklarımdan soyulan yer de iz kaldı. Bakalım yüzüme 2 seans için 1 hafta var ne olacak. Çok korkuyorum

Merhaba arkadaşlar. Dermapen yaptıranlar seans aralıkları kac gündür. Ben ilk seansı yaptırdım ikinci seansı 12 gun sonrasına verdiler. Normaldir? Yanaklarımdan soyulan yer de iz kaldı. Bakalım yüzüme 2 seans için 1 hafta var ne olacak. Çok korkuyorum
Merhaba benim seanslar 20 gün arayla. Neden öyle oldu ki çok mu derin çalışılmıştı? Çok derin çalışılsa da seans aralıklari çok kısa sanki 12 gün eğer yüzeysel çalışma için ise normal. Benim 3. seans dün yapıldı hiç öyle problemle karşılasmadim bu 3 seans boyunca. İşlemden sonra kullandiğın ilaç vs varmı?

Merhaba benim seanslar 20 gün arayla. Neden öyle oldu ki çok mu derin çalışılmıştı? Çok derin çalışılsa da seans aralıklari çok kısa sanki 12 gün eğer yüzeysel çalışma için ise normal. Benim 3. seans dün yapıldı hiç öyle problemle karşılasmadim bu 3 seans boyunca. İşlemden sonra kullandiğın ilaç vs varmı?

Aslinda olması gereken seans araligi 10 gunmus daha etkili sonuc aliniyormus ben 15 günde bir yaptiriyorum ancak zaman ayirabiliyorum.iki günde iz kalmaz aynen devam et korkma

Herkese merhaba. Yaklaşık bir aydır bu başlığı takip ediyorum ve ben de aranıza yeni katıldım bu konudaki düşüncelerimi ve sizin de yorumlarınızı almak için.
Şubat başında Dermapen yaptırmaya başladım ve zamanım kısıtlı olduğu için haftada bir olmak üzere beş seans yaptırdım. İlk başta iyi gidiyordu bir sonraki seansa kadar neredeyse yara veya iz kalmıyordu yüzümde altıncı güne kadar. Cildim de beyazlaşmaya başlamıştı. Fakat son seansımda doktor daha derin çalıştı derin izler üzerinde ve yüzüm daha fazla kabuk bağladı ama öncekiler gibi bir hafta içinde attı bu soyulan deriyi. Aradan iki hafta geçmesine rağmen izlerim daha da derinleşti ve doktorum daha derin çalıştığı bölge kıpkırmızı kaldı hala geçmiyor ve orada olmayan bir Çukurluk oluştu. İnternetten araştirdim ve Dermapen in yaklaşık iki üç ayda tam sonuç verdiği yazıyor. Sizde de böyle bir durumla karşılan var mı çok merak ediyorum. Benim dermapeni seçme nedenim iz bırakma yada daha kötü hale getirme riski olmadığı içindi. Ama yüzümün şu an ki durumu inanın çok Canımı sıkıyor. Bu arada yüzüm için herhangi birşey kullanmıyorum doktor birşey vermedi.
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Herkese merhaba. Yaklaşık bir aydır bu başlığı takip ediyorum ve ben de aranıza yeni katıldım bu konudaki düşüncelerimi ve sizin de yorumlarınızı almak için.
Şubat başında Dermapen yaptırmaya başladım ve zamanım kısıtlı olduğu için haftada bir olmak üzere beş seans yaptırdım. İlk başta iyi gidiyordu bir sonraki seansa kadar neredeyse yara veya iz kalmıyordu yüzümde altıncı güne kadar. Cildim de beyazlaşmaya başlamıştı. Fakat son seansımda doktor daha derin çalıştı derin izler üzerinde ve yüzüm daha fazla kabuk bağladı ama öncekiler gibi bir hafta içinde attı bu soyulan deriyi. Aradan iki hafta geçmesine rağmen izlerim daha da derinleşti ve doktorum daha derin çalıştığı bölge kıpkırmızı kaldı hala geçmiyor ve orada olmayan bir Çukurluk oluştu. İnternetten araştirdim ve Dermapen in yaklaşık iki üç ayda tam sonuç verdiği yazıyor. Sizde de böyle bir durumla karşılan var mı çok merak ediyorum. Benim dermapeni seçme nedenim iz bırakma yada daha kötü hale getirme riski olmadığı içindi. Ama yüzümün şu an ki durumu inanın çok Canımı sıkıyor. Bu arada yüzüm için herhangi birşey kullanmıyorum doktor birşey vermedi.

5.seansim geçen cuma bitti yaklaşık bir haftadır anlattigin gibi bir sorun yaşamadım ki son seansta yer yer banada derin çalışıldı 2 mm e çıktı. Enfeksiyon oluşmuş olabilir mi? Uygulama sonrasi yumuşak jelle yikayip kagit havluyla kurutup enfeksiyonu önlüyor um cilt kurulunca bepantenle nemlendiriyorum.dr a sordun mu?

Şu an şehir dışındayım ve doktorumla en son görüştüğümde bi sorun olmadığını ve aksine izlerimde bi gelişme olduğunu savunuyor fakat fotoğraflardan da belli bir durum hiç bir ilerleme kaydedemedik. Ama bunu kabullenmiyor. En kısa zamanda görüşmeye gideceğim. Enfeksiyonlu bir durum yok sadece kızarıklık ve çukurlarda derinleşme var.

Hafta da 1 nasıl oluyor ki zaten iyileşme yüzün toparlanması derken 3, 4 günü buluyor benim 15-20 gün aralığında yapılıyor ve çok derin çalışıldığı halde hiç öyle problem yasamadim. Evde de kullandigim krem vs var.

Hafta da 1 nasıl oluyor ki zaten iyileşme yüzün toparlanması derken 3, 4 günü buluyor benim 15-20 gün aralığında yapılıyor ve çok derin çalışıldığı halde hiç öyle problem yasamadim. Evde de kullandigim krem vs var.
Yani gittiğim doktor yaşadığım yerde en iyi doktorlardan bir sorun olmayacağını söylemişti. Bilemiyorum inanın kafam çok takılıyor. Benim dışımda böyle sonuç alan pek kimse yok sanırım. Bir seansım daha var ama ümidim kalmadı artık.

Yani gittiğim doktor yaşadığım yerde en iyi doktorlardan bir sorun olmayacağını söylemişti. Bilemiyorum inanın kafam çok takılıyor. Benim dışımda böyle sonuç alan pek kimse yok sanırım. Bir seansım daha var ama ümidim kalmadı artık.
Moralinizi bozmayin inşallah iyi olur

Aslinda olması gereken seans araligi 10 gunmus daha etkili sonuc aliniyormus ben 15 günde bir yaptiriyorum ancak zaman ayirabiliyorum.iki günde iz kalmaz aynen devam et korkma
TSK ederim cevap verdiğin için. Pazartesi yaptıracam bakalım nasıl olacak . Gelişmeleri bilgi vericem. Sonucu ıns iyi olur hepimizin

Merhaba ilk seans olduğu için fazla derin çalışmadır. Pazartesi bakalım nasıl çalışma olacak. İşlemden sonra 1 hafta sadece madecassol kremini verdiler hücre yenileyici. Başka hiçbisey kullanmıyorum. Sonraki günler istediğimi kullanabilirsin dediler. Birde güneş koruyucusu kullandım. Pazartesi yaptırayım gelişmeleri anlatirim

Back