• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Dermapen

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Merhaba ilk seans olduğu için fazla derin çalışmadır. Pazartesi bakalım nasıl çalışma olacak. İşlemden sonra 1 hafta sadece madecassol kremini verdiler hücre yenileyici. Başka hiçbisey kullanmıyorum. Sonraki günler istediğimi kullanabilirsin dediler. Birde güneş koruyucusu kullandım. Pazartesi yaptırayım gelişmeleri anlatirim
Anladim canım zaten etkiler 2.seanstn sonra belli ediyor kendini ben ilk seansimdan sonra pek birşey anlayamamistim 2.seanstan sonra fark edilir şekilde düzelme oldu

Anladim canım zaten etkiler 2.seanstn sonra belli ediyor kendini ben ilk seansimdan sonra pek birşey anlayamamistim 2.seanstan sonra fark edilir şekilde düzelme oldu
Bugün bir gittim gösterdim cildimi evet iyilesmemis dedi ve erken verilmiş 2 seans ayın sonuna randevu verildi. İkinci seans ozaman yapılacak. Cildin g3cti iyileşiyor denildi. Sabır korkma dediler bakalim iz kalamaz denildi ins

Kizlar bende de soyle bi durum soz konusu islem yapildiktan 1 hafta sonra deri dokulunce bembeyaz muthis bi yuz oluyo ama 1 hafta sonra tekrar eski halini aliyo neden sizce deli olcam acaba sigara kullandigim ocin mi bilemiyorum

Canım
Kizlar bende de soyle bi durum soz konusu islem yapildiktan 1 hafta sonra deri dokulunce bembeyaz muthis bi yuz oluyo ama 1 hafta sonra tekrar eski halini aliyo neden sizce deli olcam acaba sigara kullandigim ocin mi bilemiyorum[/QUOTE
Canım benzer durum bende de oluyor işlemden sonra ilk hafta yüzüm tamamen düzelmiş gibi oluyor gayet temiz parlak bir cilt oluyor sonra gün geçtikçe eski halini alıyor ama o eski haline dönünce değişiklikliklerde belli ediyor kendini biran da tamamen düzelmez zaten her seans sonrası daha güzel oluyor umarım sonunda kurtuluruz

Bende 2 hafta sonra Dermapen'e başlıyorum. Yaptıranlar, acı çektiniz mi çok? Sanırım en çok ondan korkuyorum. 15 senedir akne ile savaşıyorum, gözeneklerim ve oluşan lekelerim için yaptırmak istiyorum. Kuzenim kozmetisyen, benim için faydalı olabilecek tek şeyin bu olduğunu söyledi. Benim seanslarımda 5 gün arayla gerçekleşecek. Çünkü yurtdışından gelicem ve bana yeterli olacağı söylendi. Bilgi verebilecekler var mı?

Bende 2 hafta sonra Dermapen'e başlıyorum. Yaptıranlar, acı çektiniz mi çok? Sanırım en çok ondan korkuyorum. 15 senedir akne ile savaşıyorum, gözeneklerim ve oluşan lekelerim için yaptırmak istiyorum. Kuzenim kozmetisyen, benim için faydalı olabilecek tek şeyin bu olduğunu söyledi. Benim seanslarımda 5 gün arayla gerçekleşecek. Çünkü yurtdışından gelicem ve bana yeterli olacağı söylendi. Bilgi verebilecekler var mı?
Canım çok derin çalışma olursa biraz acı hissediyorsun ama dayanılmaz bir ağrı değil

Canım çok derin çalışma olursa biraz acı hissediyorsun ama dayanılmaz bir ağrı değil

Bana dendiğine göre, benimki O kadar abartılı değilmiş. Kızarıklıklar hakkında bilgi verebilir misin? Ben normalde makyajsız dışarı çıkamam, 24 saat birşey kullanmayıp - ondan sonra kullanabileceğim söylendi. Doğru mu acaba? Youtube da gördüğüm videolarda baya bi güneş banyosu yapmış gibi kızarmış ciltler...

Bana dendiğine göre, benimki O kadar abartılı değilmiş. Kızarıklıklar hakkında bilgi verebilir misin? Ben normalde makyajsız dışarı çıkamam, 24 saat birşey kullanmayıp - ondan sonra kullanabileceğim söylendi. Doğru mu acaba? Youtube da gördüğüm videolarda baya bi güneş banyosu yapmış gibi kızarmış ciltler...
Şimdi yapacağı işlemin derinliğine bağlı eğer çok derin çalışırsa 3 4 günde kızarıklıklar geçiyor. Eğer yüzeysel çalışma yapilirsa o zaman ertesi gün normale döner.

Ama şuda var ertesi gün kızarıklıklar epey geçiyor ama makyaj için çok da uygun olduğunu sanmıyorum en azından benim ilk seansimda öyle olmuştu

Şimdi yapacağı işlemin derinliğine bağlı eğer çok derin çalışırsa 3 4 günde kızarıklıklar geçiyor. Eğer yüzeysel çalışma yapilirsa o zaman ertesi gün normale döner.

adasdad.jpg

Benim yüzümün durumu bu :( çok derin iğnelerle işlem yapılmaz umarım :(

Çok problemli cildin yok canım fazla derin çalışmaz herhalde. Çok derin çalışilsa bile ağrı olmuyor tek kötü yönü kızarıklıklar 3 4 güne geçiyor

Çok problemli cildin yok canım fazla derin çalışmaz herhalde. Çok derin çalışilsa bile ağrı olmuyor tek kötü yönü kızarıklıklar 3 4 güne geçiyor

inşAllah öyle olur, korktum birden :) bana 24 saat sonra fondöten kullanabileceğim söylendi. Yazın da yüzüm kızarıyor hehehe onun gibi olursa sıkıntı yok. bu arada 5 gün arayla seans uygulaması normal mi?

inşAllah öyle olur, korktum birden :) bana 24 saat sonra fondöten kullanabileceğim söylendi. Yazın da yüzüm kızarıyor hehehe onun gibi olursa sıkıntı yok. bu arada 5 gün arayla seans uygulaması normal mi?
Bana da öyle söylenmişti :) ama öyle olmuyor. Senin çok sorunlu değil ya yüzeysel olacak demek ki 5 gün arayla bilmiyorum ki doktorun daha iyisini bilir benim 15 ile 20 gün arasında oluyor işlemden sonra bir sürü şey yapmam için eve ödev gibi veriliyor :)

Ve biliyor musun en kötü olan şey işlemden sonra eve dönmesi yolda görenler metrobüstekilerin bakışları çok rahatsız edici :)

Ve biliyor musun en kötü olan şey işlemden sonra eve dönmesi yolda görenler metrobüstekilerin bakışları çok rahatsız edici :)

Ben Antalyada yaptıracağım uygulamayı. 2 gün orda kalacağım :) O yüzden pek sıkıntı olmicak. Tanıyan eden yok :D İstanbula 3. günümde döneceğim ama o zaman fondöten kullabilirim herhalde. Almanların bi lafı var 'Güzel olmak isteyen, her acıya katlanır' diye. Katlanacaz artık :) 15 senedir boğuşuyorum artık bununla. Nelere para döktüm ama bi faydasını görmedim. Birkaç gündür de çeşitli sitelerde okuyorum Microneedling adı altında uygulanıyor yurtdışında da. Herkes kalıcı faydalı yazmış. Benim zamanım kısıtlı olduğu için 5 gün arayla olacak, doktor yapmicak, güzellik merkezinde yaptıracam. Sende de asit kullanıldı mı? Ve seninde mi akne sorunun var?

Ben Antalyada yaptıracağım uygulamayı. 2 gün orda kalacağım :) O yüzden pek sıkıntı olmicak. Tanıyan eden yok :KK70: İstanbula 3. günümde döneceğim ama o zaman fondöten kullabilirim herhalde. Almanların bi lafı var 'Güzel olmak isteyen, her acıya katlanır' diye. Katlanacaz artık :) 15 senedir boğuşuyorum artık bununla. Nelere para döktüm ama bi faydasını görmedim. Birkaç gündür de çeşitli sitelerde okuyorum Microneedling adı altında uygulanıyor yurtdışında da. Herkes kalıcı faydalı yazmış. Benim zamanım kısıtlı olduğu için 5 gün arayla olacak, doktor yapmicak, güzellik merkezinde yaptıracam. Sende de asit kullanıldı mı? Ve seninde mi akne sorunun var?
Bak o konuda çok şansliymissin ben seans bittikten sonra kara kara diğer seansı düşünüyorum eve nasıl döneceğim diye. Çok iyi anlıyorum seni benimde aynı şekil inşallah bu zorluklara da değer.Evet 3. Gün rahatlıkla yapabilirsin belki 2. Günde yapabilirsin ciltten cilde fark edebilir belki ben 3. Gün yapabilmiştim. Benim de akne izleri. Hayır bana asit uygulanmadi

Merhaba ilk seans olduğu için fazla derin çalışmadır. Pazartesi bakalım nasıl çalışma olacak. İşlemden sonra 1 hafta sadece madecassol kremini verdiler hücre yenileyici. Başka hiçbisey kullanmıyorum. Sonraki günler istediğimi kullanabilirsin dediler. Birde güneş koruyucusu kullandım. Pazartesi yaptırayım gelişmeleri anlatirim

Merhaba bende bugün randevumu aldım Salı günü için ilk seansıma gidicem ama çok korkuyorum. Gözeneklerim açık bu yüzden dermapen yaptırmaya karar verdim fakat düşünmekten doktora soramadığım o an hatırlayamadığım sorular oldu. Bu süreçte kızarıklar seanstan ne kadar sürede geçiyor ve kızarıklar geçtikten sonra falan bu süreçte makyaj uygulamak kesinlikle yasak mı yoksa bi sakıncası yok mu? Cevaplarınızı beklıyorum kızlar..:110:

Merhaba bende bugün randevumu aldım Salı günü için ilk seansıma gidicem ama çok korkuyorum. Gözeneklerim açık bu yüzden dermapen yaptırmaya karar verdim fakat düşünmekten doktora soramadığım o an hatırlayamadığım sorular oldu. Bu süreçte kızarıklar seanstan ne kadar sürede geçiyor ve kızarıklar geçtikten sonra falan bu süreçte makyaj uygulamak kesinlikle yasak mı yoksa bi sakıncası yok mu? Cevaplarınızı beklıyorum kızlar..:110:

Ben kuzenime sordum, O senelerdir kozmetisyenlik yapıyor - Oda bana uygulayacak zaten. Kızarıklıklar 4-5 gün sürüyormuş. Seanslardan sonra güneşten korunmak lazımmış. 24 saat sonra makyaj yapmakta sakınca yokmuş. Yabancı sitelerde de öyle okudum. Makyaj yapmak yasak değil yani...

Back